Uzun zamandır erken boşalma ve orgazm olamama problemiyle baş etmeye çalışıyoruz. Eşim de ben de çok yıprandık. Akıl verebilecek olan var mı aranızda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbekarken çok mastürbasyon yapmış ve hemen boşalmaya odaklanmış sanırım. youtube da dr berk karataş var bu konuda bilgili birisi onu izleyebilirsiniz. mastürbasyon yapıp boşalacağı sırada bırakması boşalmayı kontrol edebilmeyi öğrenmesi gerekiyor. keğel masajları da var penisi içine alıp sık bırak şeklinde boşalmayı uzatabilirsiniz
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim not ediyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. erken boşalsa da sizi tatmin etmeye çabalıyor mu bu da önemli. seks sadece gir çıktan ibaret değil sonuçta
Soran+1 yılBunu istiyor ama ben o saatten sonra devam edemiyorum soğuyorum üzülmesin diye bazen taklit yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılnasıl tatmin oluyorsun peki. senin için de zor bir durum psikolojik tarafı da var bu işin.
Soran+1 yılÇok dayanamazsam mastürbasyon
Cevap sahibi+1 yılçabalaması gerekiyor fazlaca..
Cevap sahibi+1 yılsüre uzayınca yine şikayet ediyor kadınlar
Cevap sahibi+1 yılbelki de fazla şehvetli buluyor sizi. daha öncesinde ilişki yaşamış mı hep mi böyleymiş sordunuz mu
Cevap sahibi+1 yıldertlesmek iyi gelir
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Kanka ben o kadar büyük bir efor sarfettim ki mücadele için bu sefer de geç boşalma sorunu yaşıyorum. Abartısız 1 saat hiç dinlenmeden yapmışlığım var ama yok boşalamadım. En sonda da yorgun düşüp bırakmıştım kfksnx
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıloldu ya lütfen fikir ver
- +1 yıl
Ya tüm olay aslında odaklanmakta. Zihninde çözmen gerekiyor. Tamam seks güzel. Aşırı keyifli bir aktivite. Ama aldığın zevke tamamen kapılmaman gerekiyor. Kapıldığın an hemen başka şeyler düşün. Ne bileyim işte iş olabilir. Ya da o gün gördüğün bir haber gibi. Böyle şeyler düşününce zevkten bir nebze de olsa kopuyosun zaten. Ama işte çok fazla da kopmamak lazım. O zaman benim gibi olursun hiç boşalamazsın jfskxkx
Soran+1 yılBunları baştan beri heryerde okuyoruz amasaniyelerdwn bahsediyorum ya bunlara vakit kalmıyor ki
+1 yılErken ne kadar oluyor süre olarak kaç dk
026 Yorumla
Soran+1 yıl10 saniye kadar
- +1 yıl
Yok artık şaka mı ya 10 dk dır o gerçekten çok kötü doktora neden gitmiyors böyle ilişki mi olur
Soran+1 yılÖnce baş etmeye çalıştık ama git gide kötüleşti. Son durum bu
- +1 yıl
Ben 15 dk filan olunca kötü hissediyorum ya senin için de zor onun için de daha önce tecrübesi yok muymuş stres mi yapıyor ya da bir sıkıntınız var genel olarak maddi gibi
Soran+1 yılBir dönem sıkıntı yaşadık evet ama 3 senedir süren bir sıkıntı. Ben olmadıkça o stres yaptı. Stres yaptıkça süre kısaldı içinden çıkılmaz bir hal aldı
- +1 yıl
Kegel egzersizi vardı onları denedi mi hiç tuvaletini yaparken yapabiliyor
- +1 yıl
Sanırım sen zaten yeterince anlayışlı ve yardımcısın dolayısıyla sorun tamamen onda cinsel psikologlar var onlara gitmeli bir de birleşmeden sadece eğlenmeyi deneyin birkaç kez
- +1 yıl
Yaşam boyu devam eden prematür ejekülasyon
İlk cinsel ilişkide başlayan ve yaşam boyu süren erken boşalmadır. Primer prematür ejekülasyon olarak da bilinir.
Kazanılmış prematür ejekülasyon
Cinsel ilişkinin ilk başladığı zamanlarda böyle bir sorun yoktur. Ancak daha sonraki dönemlerde ortaya çıkar.
Değişken prematür ejekülasyon
Bazı zamanlarda boşalma erken olur. Bazı zamanlarda da normal boşalma yaşamaktadır. Erken boşalmanın en sık görülen şeklidir.
Duyusal değişken prematür ejekülasyon
Kişinin boşalması aslında normaldir. Ancak kişide erken boşalacağı endişesi bulunmaktadır. - +1 yıl
Sizin ki hangi tür
Soran+1 yılAklına gelebilecek çoğu şeyi denedik nafile
Soran+1 yılBizimki kazanılmış olan sanırım. Aslında normal süre kaç dakikaonu bile bilmiyorum doğrusu
- +1 yıl
Bence normal 20 40 dk arası ama bizde mesela 30 sonrasınyeter gel artık diyor dayanamıyor
Soran+1 yıl3 dakika falan sürse dünyanın en mutlu kadını olabilirim
- +1 yıl
Şaka mı ya 3 nedir asla öyle düşünme bak bir sürü yöntem var
- +1 yıl
Kegel egzersizi başlattın mı
Soran+1 yılYaptığını söylüyorevet
- +1 yıl
Erken boşalmanın tedavisinde kullanılan bir başka yöntem ise egzersiz yöntemidir. Özellikle pelvik kasları çalıştıran Kegel egzersizleri kullanılır. Cinsel ilişki sırasında, kişi boşalacağını hissettiği zaman bu bölgedeki kaslarını kasar. Böylece mesane boynundaki kas yapısı da kasılır ve boşalmayı engeller.
- +1 yıl
İlaçlar var geç boşalma için p*rno yıldızları filan kullanıyormuş hiç ihtiyaç olmadı kullanmadık ama onlarda alsa ya
Soran+1 yılKontrol etmekte çok zorlanıyor. her şey onu tetikliyor görüntü ses dokunuş. Benim bir tık fazla istekli olmam bile yetiyor erken boşal a için
- +1 yıl
Peki mastürbasyon ya da oral yapıyor musun onda da aynı mı süre yoksa içine girince mi sadece
Soran+1 yılmastürbasyon bilmiyorum ama oral daha kötü. Yine saniyelerdwn bahsedebilirim
- +1 yıl
Ya sen neler çekiyorsun öyle çok zor be bu arada vir de elinle dene mastürbasyon da aynı mı bak
- +1 yıl
Ben süremi uzatmak için idrarı yaparken tutuyorum sonra tekrar başlıyorum sonra tutuyorum bu kasları çalıştırıyor ama senin eşin de direk psikolojik bu da işe yaramaz sanırım
Soran+1 yılDokunmama izin vermiyor
- +1 yıl
Bak çözüm o olabilir öyle denemelisiniz
- +1 yıl
Çok teşekkürler 😍 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
+1 yılMerhaba, ne kadar bir süreden bahsediyorsun erken boşalma derken
114 Yorumla
Soran+1 yıl10 saniye
- +1 yıl
Ciddimisin?
Soran+1 yılÜzgünüm ama evet
- +1 yıl
İçine girmesiyle boşalması bir o zaman
Soran+1 yılAynen bazen hiç girmeden
- +1 yıl
Ne zamandir evlisiniz
Soran+1 yıl8 yıl
- +1 yıl
8 yıldır böylemi, hiç düzelme olmadi mi
Soran+1 yılSonradan oldu 3 yıldır fLan
- +1 yıl
Aa, tam ters,, normalde ilk baslarda erken bosalma olur, zamanla düzelir,,, sen peki? Orgazm olabiliyormusun
Soran+1 yılVajinal hayır. Bazen klitoral ama sayısı az
Soran+1 yılBirlikteyken diyelim
Soran+1 yılHayır kendim yapıyorum. Nasıl diye sorma o kadar saçma ki anlatamam bile
Soran+1 yılYa kelimelere dökemem ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılcınsel erapı ve urolojı beraber hareket ederek cozer
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgıttınız mı hıc?
Soran+1 yılÜroloji ye gitti ilaç verdi
Cevap sahibi+1 yılErken bosalma daha sokamadan bosalmak demektir durum böyle mi sizin? Cinsel terapi de almanız lazım
Soran+1 yılAynen öyle oluyor. Henüz bi psikoloğa gitmedik ilaç tedavisi denedik işe yaramadı
Cevap sahibi+1 yılGitmeniz gerekiyor bende psikologum mutlaka şart
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğinizden beri mi bu süreç yaşanıyor?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun. Psikolojik olabilir veya metabolik olabilir ki o daha zor yenmek.
121 Yorumla
Soran+1 yılÜrolojik bisıkıntısı yok. Sanırım Psikolojik
Cevap sahibi+1 yılYa da sen fazla ateşli geliyorsun heyecan yapıyor :))
Soran+1 yılBunu o da söylüyor. Fakat benim de elimde değil
Soran+1 yılNe anlamda
Soran+1 yılAslında içimden geldiği gibi davranıyorum. Minik kışkırtıcı kıyafetler biraz içecek belki bir film. Minik öpüşmeler oral sexin eşlik ettiği uzun bir ön sevişme. Masaj yağları veya losyonlar. Her yatak odasında olabilecek şeyler aslında
Cevap sahibi+1 yılKulağa hoş geliyor ben niye evli değilim ya 😀
Soran+1 yılEvlenmeden önce cinsel sorunları var mı öğren😄 vajinismus falan olmasın yoksa boşa gider evlilik🤭
Cevap sahibi+1 yılBenim mesela geç geliyor diye şikayet ediyorlar :)) kışkırtıcı iç çamaşırı dedin ya aklım orada kaldı 😀
Soran+1 yılGeç gelmek nasıl şikayet sebebi olabilir yaa bu kadınları gerçekten anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAltımda sıkıldı ve yoruldu hadi hadi deyip durdu tüm modum düştü
Cevap sahibi+1 yılSen gizlisin bende gizli olacam rahat yazamıyorum 😀
Soran+1 yılYa yol ver gitsin zaten
Cevap sahibi+1 yılVerdim de şimdi yok kimse 2 senedir yapmadım :(
Soran+1 yılOff çok uzun
Cevap sahibi+1 yılEvet çok uzun ama sen yine yapıyorsun iyisin benden :) hainler yorumumu kaldırdı skdj
Soran+1 yılAman dikkat et atarlar valla
Soran+1 yılDiyorum elbette ama elinden gelen bişey yok
Soran+1 yılKonumuz baya saptı ban yemeden kapatalım bence
Soran+1 yılHaklı olabilirsin ama bizimki daha vahim
Cevap sahibi+1 yılNasıl daha vahim
Soran+1 yılPozisyon falan hikaye çok ileri derecede
+1 yılÜroloji halleder
Eşinin hormonal problemi yoksa
Çözümü yüzde yüz
Internetten bile biraz bakin farkı goruceksunuz00 YorumlaBenim bildiğim kadarıyla büyük oranda psikolojik.
Tam olarak boşalma süresi ne eşinizin?03 Yorumla
Soran+1 yıl10 saniye
Soran+1 yılAmacım sorunum hakkında konuşmak değil çözüm aramak. Ciddi anlamda fayda Sağlayacaksa konuşabiliriz yoksa inanın başka türlü şeylere maruz kalıyorum. Beni anlayabileceğinizi düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılMeseleyi irdeledikce bu iş zorlaşır. Öncelikle sağlık açısından bir problem var mı genelde stres psikolojik durumlar neden oluyor. Nedenin kaynağına inmek gerek ki doğru yere merhem sürülsun
00 Yorumla
+1 yılTam gelecekken durması lazım sürekli öyle yapa yapa düzelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaniyeler içerisinde mi geliyor?
O zaman siz elle bitirtin.
İkinciye gelsin.
Olmuyorsa geciktirici ürünler, uzman yardımı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk seferi mastürbasyon yaparak boşa yapsın. İkinciyi senle yapsın. İkinci hep geç gelir. Bir de tam enerjiken tuvaletini yapsın. O da engelliyor
10 Yorumla
+1 yılOto kontrolüm sağlamdır. Canım istemedikçe boşalmam.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben başardım doktorsuz kendi basima
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Bak arkadaşım bu aslında kendi kendini kontrol edememe sorunu ben boş vakitlerimde mastürbasyon yapıp tam boşalma hissi gelince duraksadım sonra devam edip o his gelince tekrar durup devam ettim bunu çok defa yaptım şimdi istediğim zaman boşalıyorum ister iki dakika ister iki saat eşine şöyle bunuyapsin
Soran+1 yılNe kadar yaptın mesela bunu 1 2 ay mı ya da daha uzun. Gerçekten çekilmez hale gelmeye başladı
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran+1 yıl10 saniye kadar
Doktor arkadaşım var istersen yazarım konuşursun
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
İlişkiden önce 31. Çeksin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok isteksizleşiyor o zaman da
- +1 yıl
Bişey olmaz
+1 yılKonusalimm mi bunun hakkinda
00 Yorumla
+1 yılKendi kendine yapsın bazen o iyi gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok şükür öyle derdim yok
00 Yorumla
+1 yıl🙋♂️🙋♂️🙋♂️🙋♂️Beeen
00 Yorumla
+1 yılne kadar erken oluyor ki
012 Yorumla
Soran+1 yılNerdeyse birleşme olmadan ya da ilk saniyeler
- +1 yıl
sende tatmin olamıyorsun tabi bu yüzden
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
napoyorsun peki
Soran+1 yılSinir krizi geçirmek dışında üstesinden gelmeye çalışıyorum
- +1 yıl
ilaç denediin mi
Soran+1 yılPek bi fayda sağlamadı
- +1 yıl
peki diğer sana karşı davranışı nasil
Soran+1 yılHiçbir sorun yok çok mutluyuz yatak dışında
- +1 yıl
zevklerinizi biliyor musunuz birbirinizin konuşa biliyormusunuz bunlari
Soran+1 yılBen anlatmaya çalışıyorum veya onu yönlendiriuprum o zaten bunlara ihtiyaç duymuyor
- +1 yıl
anlatacağım baska şeyler var mı baya yıpranmış gorunuyorsun
+1 yılEvet var ayni sorun bendede var
00 Yorumla
+1 yılTamamen psikolojik
00 Yorumla
+1 yılEczaneden ilaclari alin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsavaşa devamm
00 Yorumla
+1 yılBen yendim
01 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeni paylaşırsan çok sevinirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026