on sevisme sonrasinda iliskiye girildiginde 2 dk mi suruyor bu türk erkeklerin gercekten? eger oyleyse biz kadinlar nasil zevk alacak yolu ne bunun?:( en azindan 20 dk surdurebilen erkek yok mu gercekten yaa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani bilmiyom tabi turk erkeklerin geneli ne oldugu ama benim bildigim kadariyla heyecandan oluyormus ozellikle ilki olanlar icin, yani sahsen benim ilkim de boyle heyecanimdan erken ve hemen bitebilir bu da benim ogrendigim kadariyla burdan birisi anlatmisti, sizin vajinanizi teninize falan alisik olmadigi icin onu alisasaya kadar boyle erken bosalmalar olabiliyor ama yavas yavas iste disi olsun ici olsu teni yumusakligi nasil bir his onu ogrenmis oluyorsun oyle oyle hem zamanla ilkin de olmamasi oluyor iste ustunden belki uc bes ay gecmistir yani alismis olur ve aklindaki o dusunceler kurgular yok oluyor cunku vajinanin gercekten nasil bir sey olduguku ogrenmis oluyoruz, simdiden biz sanki biraz abartiyoz his ve zevk acisindan ve ne yalan soyleyeyim bende cok boyle havalara ucacam gibi bir sey bekliyom ama degildir tabi bambaska bir seydir, yine guzeldir zevklidir tabi ama benim kafamda kurguladigim gibi degildir iste o da cok onemliymis, hani bunlar cok onemliymis en azindan ilki olanlar icin gecerli olabiliyormus bu ama iste 10 senelik evli olan birisi halen boyleyse bilemicem belki de erken bosalma vardir onda ama insaniz ve farkliyiz makineden uretilmis gibi saat olarak “20dk” olarak da ayarli degiliz, kimisi 1 saat olur kimisi 5dk vs vs. Yani bende yasamamis biri olarak ilkim boyle ilkim cok sey olur heme bir iki dk icinde ama o da heyecandan olur bence sonra alisiyon falan. Bu benim bildigim ogrendilerim bende onlarin yalancisiyim tabi yoksa ben ne bilirim ama gayet de mantikli geliyor dusunce…
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Herkes aynı değil ve bunun bilimsel bir sonuç olduğunu düşünmüyorum😉Diyelim ki böyle bir şey var, merak etme yolu çok kardeşim sen merak etme sadece Türk erkeklerine bırak sen kendini 😉👍
00 Yorumla
+1 yılBen partnerimi yirmi dakika boyunca yalıyorum o zaten boşalıyor bir kere içinde de 10-15 dakika gidip geliyorum o da zevk veriyor epey yani kiminle yaptığına bağlı
00 Yorumla
Duyduğum kadarı ile Dünya üzerindeki erkeklerin 3'de 1'i erken boşalıyor, erken boşalma çok yaygın bir durum.
Erken boşalan erkeğin çaresi parmak ve oral seks.
03 Yorumla
Soran+1 yılneden bu kadar fazla
Soran+1 yılparmak bende de var zaten :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Emin ol burada 5 dakikadan fazla diyen ( ön sevişme hariç) erkeklerin alayı sallıyor yemin edebilirim ama ispatlayamam
17 Yorumla
Soran+1 yılneye inancağımı şaşırdım
Soran+1 yılbu soruyu da sorucam
- +1 yıl
Aynen kesin sallıyordur makina misiniz ya ya sa sertlesme sorununuz vardir 40 dk sürüyor diyen. Sağlıklı bir insanın en geç bosalma suresi 7 8 dir üstüne çıkan girip çıkmıyordur kendini avutur yani.
- +1 yıl
Ya bunlardan bi skim olmaz elleri alette gezen asip keserim diyorlar zaten en çokta bunlarda iş yok 1 2 dk da boşalip devirir popoyu yatar. Kizlarda mal mk bunlara inanitor
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşim 5 dakika sevişir 3-5 dakika içinde de boşalır ve çekilir. o gittikten sonra ben de elimle uzul usul mastürbasyon* yaparak orgazm yaşamaya çalışırım tabi modum yerindeyse, çoğu zaman onu da yapmam, zor gelir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsi bir değil dünya ırkının ama her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de bir saat 20 dk ve iki saat 20 dk sürdüren var rahat ol
00 Yorumla
+1 yıl2 saat yapıp boşalmadığımı biliiyorum
Sen millete bakma :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) ablağ bunu nerden çıkardın ya bilinçli ve iradesi yüksek erkegin en az 45 dk sürer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar 20 dk tabi ki. Şimdi ben desem övünme boşuna dersin. Ön sevişme uzun sürer ve sonrasında seks 15-20 dk benim öyle oluyor.
00 YorumlaKaç dakika boyunca şömine girip çıkmasını isterdin.
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum. O kadar kısa olamaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Sence ne kadar olmalı peki
+1 yılSevgilimi bosaltirimm rahatlatmadan bosalmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl4 saat sürelerde var merak etme🙂
00 Yorumla
+1 yılSana kimdediyse yanlış bilgi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kişiden kişiye degişir o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 dk sürüyor ama memnun değilim 15 dk olsa keşke
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 dakikada boşalan kendine erkek demesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 dk da var, 4 saat de. 20dk nedir ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15-20 dk belki fazladır benim
00 Yorumlabenim 14 saat sürüyor
00 Yorumla
+1 yıl40 dk sürüyor benim.
00 Yorumla
+1 yıl2 dk nedir ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHata ve yanlış bilgi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni bilmiyorsun 😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem