Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir yakınımıza eşim ile destek olduk maddi olarak başından kötü bir olay geçmişti yıllar önce ve hayatında bu kötü olay hariç hiç bir cinseliği olmadığı İçin bu sahtekarlık olmaz diye düşündük ve başarılı olduk kan falan olmuş ve sonradan çocuğu bile oldu ama bu iş bir hafta kala oluyor operasyon acı vesaire olmuyor ama parası baya fazla bir ücret
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar parasi
Soran+1 yılNerde yaptırdınız bide il
Cevap sahibi+1 yılParası pahallık ve dolardan önce 3600 tl
Bütün illerde var nerdeyse bu kadar bilgi verebilirim internetten bul bir tel ara söylersen parasını
En İyi Cevaplar
+1 yılMadem böyle bir ameliyat düşünüyorsunuz niye zamanında yaptınız ki ne saçma özgürlüğü savunuyorsan bildiğinden şaşma. Namuslu erkek arayışına geçmeye gerek yok herkes kendi gibi birisini bulmalı
03 Yorumla- +1 yıl
yav bi bilmeden yorum yapma ben kendi adima konusayim tecavuze ugradim daha 9 yasimda ve kimin yaotigini hatta boyle bi olay yasadigimi kimseye anlatmak istemiyorum anlatsanda kanit olmadan inandiramazsin esini kizligimi diktirmek zorundayim belki bu arkadasta boyle bi sıkınti yasiyor bos yapmissin yemin ediyorum. sinir doldum
Soran+1 yılYemin ediyorum Allah beni görüyor ve şahit ben isteyerek yapmadım cahildim daha kızlık zarı nedir bilmiyordum 14 yaşındaydım babam annem boşanma aşamasındaydi sahipsizlikten faydalandilar benden. Hakkımı koruyamadim
Soran+1 yılEvlenecegim kişiyede bu iğrenç mide bulandirici durumu anlatıp evliligimin hep sıkıntılı geçmesini istemiyorum diktiricem vicdanım rahat inanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılbu soruyu internete yaz kadinlar kulubu yaz yanina orada doktor onerileri var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen geçirmedim mesela, doktor dedi ki sende yok öyle bir şey
00 YorumlaDikim için mi kanadı mı peki belki esnektir
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimle yaptın
00 Yorumlazor işler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası