Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yurt disinda sorun degil ama turk kizlari icin sorun sanki
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet iticidir. Yurtdışında itici olmadığını kim söyledi? İşinize gelmeyince hemen yurtdışında boyle değil bahanesine sığınıyorsunuz.😂İnsan heryerde aynı insandır. Arzu duyulan biri olmanın da kuralları vardır. Dünyanın neresine giderseniz gidin bu böyledir.
Ben yurt disina gidince sokakta bile tanisa biliyorum kizlarla ama turkiye farkli maalesef
O zaman zayıf ve çirkin bir adam değilsin demek ki. Bizim erkeklerde kendini olduğundan tipsiz görme sorunu da var
Turk kizi vermiyo hemen. Yataga atmak zor. Benim arkadas zayif ama tatli oldugundan turk kizlara cakiyo hep. Brnde bakiom mal gibi 😂😂😂
Burası Türkiye. Bekaret önemli. Sen başkasının caktigi kızla evlenir misin? Muhtemelen hayır. yurt dışı öyle degil. Evlenene kadar her haltı yiyor kızlar. Siz de abi çok sicakkanlilar yobaz degiller diye kendinizi avutuyorsunuz
Haklisin, ama benim arkadas kac tuek kiza cakti abi. Kiz veriyo anlamiom. Turk kizini cozemedim ben. BAna vermiyyolar. Ona veriyolar
Arzu uyandirmiyorsun onun kadar demek ki.
Hmmm, sansima yaa, turkiyede bana ekmk yok ozaman. Beni sevmio turk kezbanlari vermio
Yanci sitede cirkin miyim diye foto mu attim. Cirkin degilsin dedler. Iyi bari
Bu arada aci gercekleri soyledin lan
İki gönül bir olunca sıkıntı olmaz
Aşırı itici... :)