Cinsel Yaşam Nasıl girecek oraya, çok canım yanar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Selamlar vajinama fitil verdiler yaranın iyileşmesi için evet bakire değilim zor olmaz sanırsam ama nasıl dolacağım orama çok acır mı? Nasıl girecek oraya, çok canım yanar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
pinkpussylove Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl penis girerken acıyor mu? fitil dediğin parmaktan ince. sokarsın korkma 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Üçgen gibi kalınlaşıyor orta büyüklükte Yorumla pinkpussylove +1 yıl ıslat öyle sok acımaz korkma Yorumla Soran +1 yıl Islatayım mı Yorumla pinkpussylove +1 yıl yani kaygan olsun rahat girmesi açısından Yorumla Soran +1 yıl Bir şey soracağımmm dün gece koydum yattım orama erimiştir dimi? Hala orada gibi hissediyorum çünkü🥺 Yorumla pinkpussylove +1 yıl iyice içeri ittin mi, ermiş olmasi gerek Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zamanında nasıl aldıysan aynen öyle olacaksın 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. fitilin şekli zaten oraya rahat girsin diye tasarlanmış 0 0 Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Acimaz fitilden 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ama yaralar var tam o sokacağım yerde🥺 Yorumla Bluuee06 +1 yıl Olsun Nazik davran, kaldı ki daha büyüğü almışsın icine Yorumla Soran +1 yıl O zaman yaralar yoktu Yorumla Bluuee06 +1 yıl tamam. Öncesinde okşa ıslanınca sok Yorumla Bluuee06 +1 yıl Fitili İslama mikrop falan kaptirirsin belki Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah ben orama dokunamıyorum bile sen okşa diyorsun Yorumla Bluuee06 +1 yıl Öyle ise bir şeyler seyret. Birinden hastalık mı kaptin Yorumla Soran +1 yıl Galiba ya dün gece koydum erimiştir dimi? Hala durmuyordur orada ger gece koymam gerek çünkü Yorumla Bluuee06 +1 yıl Erir durmaz Yorumla Soran +1 yıl Ama bi sertlik hissediyorum Yorumla Bluuee06 +1 yıl Yani ermiştir, normalde yarimsaat sonra erimeye başlıyormuş hatta akıntı geliyor deniyor Yorumla Soran +1 yıl Evet geldi bana da ama çok rahatsız hissediyorum kendimi Yorumla Bluuee06 +1 yıl Biraz katlanacaksın mecburen tabiki vücutta yabancı bor madde olunca Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Yok acimaz acirsada gecer hemen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla samedjackson +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Bir şey sorabilir miyiim, dün gece koydum orama ve yattım erimiştir dimi? Sanki hala orada duruyormuş gibi hissediyorum Yorumla samedjackson +1 yıl Hissetmen normal bence de erimistir ilk cinsel iliskilerde de malum iliski sirasinda hala icinde gibi hissediyorsun ama icinde de olmuyor ya öyle düşün 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum 🥺umarım Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Vazelin kullanarak kullan 0 9 Yorumla Soran +1 yıl İçine mi süreyim vazelini? Yorumla Soran +1 yıl Ya da sürmeden direkt atsam ne olur Yorumla mursel60 +1 yıl Bence yaniyosa vazelinle kullan bence Yorumla mursel60 +1 yıl Yani bide yara varsa içerde senin için sıkıntı bu sivilcelenme falan olmuştur çilek gibi böyle renkler vardır icerde Yorumla mursel60 +1 yıl Kokuda varda cerrahi olmak zorunda senin isin Yorumla Soran +1 yıl Evet var sivilce gibi yaralar 🥺 Yorumla mursel60 +1 yıl Evlimisin sen Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla mursel60 +1 yıl Takip atarmisin bi bana Yorumla
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. acımaz ya rahat ol sapla gitsin 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. yırta yırta bağırta bağırta :D 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Penisi alabiliyon da bir fitili mi alamıyon 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl acimaz yavaşça içeri doğru itersinnn 0 0 Yorumla
Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl çocuk çıkıyor ordan kanka bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Acımıyor içine koyuyorsun sevgilimden biliyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Geri çıkarsa 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ikınma çıkmaz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederimm geçmiş olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
penis girerken acıyor mu? fitil dediğin parmaktan ince. sokarsın korkma
Üçgen gibi kalınlaşıyor orta büyüklükte
ıslat öyle sok acımaz korkma
Islatayım mı
yani kaygan olsun rahat girmesi açısından
Bir şey soracağımmm dün gece koydum yattım orama erimiştir dimi? Hala orada gibi hissediyorum çünkü🥺
iyice içeri ittin mi, ermiş olmasi gerek
Zamanında nasıl aldıysan aynen öyle olacaksın
fitilin şekli zaten oraya rahat girsin diye tasarlanmış
Acimaz fitilden
Ama yaralar var tam o sokacağım yerde🥺
Olsun Nazik davran, kaldı ki daha büyüğü almışsın icine
O zaman yaralar yoktu
tamam. Öncesinde okşa ıslanınca sok
Fitili İslama mikrop falan kaptirirsin belki
Ahahahah ben orama dokunamıyorum bile sen okşa diyorsun
Öyle ise bir şeyler seyret. Birinden hastalık mı kaptin
Galiba ya dün gece koydum erimiştir dimi? Hala durmuyordur orada ger gece koymam gerek çünkü
Erir durmaz
Ama bi sertlik hissediyorum
Yani ermiştir, normalde yarimsaat sonra erimeye başlıyormuş hatta akıntı geliyor deniyor
Evet geldi bana da ama çok rahatsız hissediyorum kendimi
Biraz katlanacaksın mecburen tabiki vücutta yabancı bor madde olunca
Peki
Yok acimaz acirsada gecer hemen
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bir şey sorabilir miyiim, dün gece koydum orama ve yattım erimiştir dimi? Sanki hala orada duruyormuş gibi hissediyorum
Hissetmen normal bence de erimistir ilk cinsel iliskilerde de malum iliski sirasinda hala icinde gibi hissediyorsun ama icinde de olmuyor ya öyle düşün 😂
Bilmiyorum 🥺umarım
Vazelin kullanarak kullan
İçine mi süreyim vazelini?
Ya da sürmeden direkt atsam ne olur
Bence yaniyosa vazelinle kullan bence
Yani bide yara varsa içerde senin için sıkıntı bu sivilcelenme falan olmuştur çilek gibi böyle renkler vardır icerde
Kokuda varda cerrahi olmak zorunda senin isin
Evet var sivilce gibi yaralar 🥺
Evlimisin sen
Hayır
Takip atarmisin bi bana
acımaz ya rahat ol sapla gitsin
yırta yırta bağırta bağırta :D
Penisi alabiliyon da bir fitili mi alamıyon
acimaz yavaşça içeri doğru itersinnn
çocuk çıkıyor ordan kanka bir şey olmaz
Acımıyor içine koyuyorsun sevgilimden biliyorum
Geri çıkarsa 🥺