Kendisi bakire bir süredir de beraberiz arada bir sevişiyoruz ama ilişkiye girmiyoruz doğal olarak artık dayanamadığını ve istediğini söyledi bende evlenmeden onu bozmayacağımı söyledim o zaman anal yapalım dedi ama onun canı yansın istemiyorum ya benden soğursa diye de korkuyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senin gibi erkek kaldı mı ya. Helal olsun sana
maalesef ki neslimiz tükendi neredeyse teşekkürler😊
Seni koruma altına almak lazım acil 😂😂
Koruma altındayım zaten başım bağlı işte daha nasıl korunacağım 😂
Ohh içim rahatladı valla😂
Bende şu soruma önyargıları yerine düşüncelerini yazsalar daha rahat edeceğim senin bir önerin var mı acaba 😂
Evlenmeden olmaz de😂
Söyledim zaten o yüzden anal ilişki fikri ortaya çıktı buluşup sevişiyoruz bir süre sonra artık ateşler çıkıyor ikimizden o yeter yaşayalım diyor bende çok istiyorum
İki tarafta istiyorsa yapın o zaman, ya da nikah tarihini öne alın
İkimizde yapmak istiyoruz ama ben bekleyelim diyorum hayat bu hiçbişeyin garantisi yok ya evlenmeden ölürsem o zaman onun yeni bir hayata başlaması çok zor olur
Yavaş yavaş yap kanka önce anal deliğini güzel bir yala parmakla önce kafasını sok o gün o kadar yetsin zamanla hepsini sokarsın
Anal yaşamş olabilir daha önceden ve anal kesinlikle bağımlılık yapıyor o yüzden soğumaz keyfine bak
Yapmadığını biliyorum ilk olacak alışırsa daha büyük sıkıntı sürekli anal ilişkinin de zararları var
yani bu tamamen ikinizin tercihine ve ortak kararına kalmış bir durum
kayganlaştırıcı diye bir şey icat edildi haberin yok galiba
Sorun ilişkiye girmek değil ya girdikten sonra bende soğursa diye korkuyorum
söyle bir şey var zevk alırsa neden soğusun ilişkide acı çektirmeden zevk vererek görevini yaparsan aksine sana daha çok bağlanır buda analda kayganlaştırıcıdan geçer tabi oralıda unutma ondanda çok zevk alıyorlar
Kız arkadaşın bakire değil sadece o öyle kendisini kandırıyor
Onun ilk sevgilisi benim herşeyi benimle yaşadı öğrendi nasip olursa da 1 sene sonra falan düğün olacak gibi o yüzden gözü benimle açıldı benimle kapansın istiyorum
İyi o zaman işte evlenin ne alaka nasıl bir zihniyet bu anlamıyorum anl yapalım ama diğeri olmasın sonra bkrym diye kandırmaca o tip kadınlara açıyorum gercekten zihniyetleri bozuk
Sorumu daha detaylı oku istersen kendisi normal ilişkiye de girmek istedi ve ben evlenemeyen onu bozmayacağımı söylediğim için anal fikri ortaya çıktı ve bozmuyorum çünkü hayat bu ne olacağını bilemeyiz ya evlenemeden başıma bişey gelir ölürsem o zaman benden sonra yeni bir hayat kurması çok daha zor olacak
E o zaman istemiyorsanız tamam sorun nedir şimdi biz ne yapalım bozmayacağını bize belirtmişsin iyice eski kafalısınız fazla sacma geldi eskide kaldı artık onlar neden zor olsun artık hayat öyle insanlar yok
Gerçekten kafan çok farklı çalışıyor soruyu anlayarak oku anal ilişkiden canı yansın istemiyorum ve ilişki yaşadıktan sonra benden soğur diye korkuyorum ya
Heğer iyiysen korkmaz işi biliyorsan daha önceden tecrüben yoksa anal zorlar sizi daha fazla acı verir
Tecrübem var
Yaş kaç
Ben 24 kız arkadaşım 22
hazırlayarak yap sende
Hazırlamak basit tecrübem var ama sonrasında benden soğur diye korkuyorum
o istiyorsa sende hazırla ve yavaş yavaş gir. sert davranma
Kaykanlaştırıcı ol çok fazla sıkıntı çıkmazm
İlişki yaşadıktan sonra soğur diye korkuyorum
İsteyen o zaten neden soğusun ki senden?
Cinsel organım biraz iri ve canı yanacak alışmasını zaman alacak ya beklediği gibi hissedemezse ilişkiden sonra
Sımıntımolmaz sen rahat ol sende abanma canım orta yolu bul
O istiyosa yapacak bişey yok
Yap gec affetme
Öyle olmuyor işte aşığım çünkü kıza
sen yakmazsan başkası yakar
Düzenli olarak buluşup sevişiyoruz onu tatmin ediyorum zaten ama anal sıkıntılı bir şey
gider başkasına verir