+1 yıl1-yalnızlıktan bu derece kaçman sağlıklı değil
2-evli birini sevmek enayiliktir yaptığının saçmalığını geç anasının bile sevmeyeceği birini sevmektir senin yaptığın
3-tanıdığın motorların evlendiği düzgün çocuklar düzgün ama aynı zamanda saf s*lakmışta fazla düzgün olmak erkekler için iyi değildir sırtına binmeye kalkan çok olur.
4-bakire olmak enayilik değildir sevmediğin birileriyle yapmak kabul zevkli olsa da boş iştir aldığın zevk mevzu bittiği anda biter ve geriye kalanda zamanla duygusal olarak hissizleşmektir.
5-kendini hak edilecek bir şey erkekleri de hak etmesi gereken yarışçılar gibi görmeyi bırakmadıkça yaşın benden büyük olduğu halde sana yetişkin gözüyle bakamıyorum evet düzgün biri olabilirsin ve evet davul da dengi dengine ama hak edecek lafı oraya hiç olmamış onu diyene kadar gönlüme göre desen de olurdu sen bi ödül değilsin kimsede yarışmacı değil.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin karşına iyi insan çıkmamış
Bazı insanlar şansızdır bazıları şanslı
Bende anlamıyorum iyi bir niyetleri birinin karşısın çıksam kötü anlaşılıyor
Art niyetle çıksan iyi
Sanırım bazı insanlar bazı insanlara benzemiyor ve benzeyemiyor.
O yüzden sana tavsiyem değerini kendin belirle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonu yok demişsin ve kendine hâkim olmayı bilmişsin sana herşeyi yaşatacağım demesine aldanma sakın. O seninle olabilmek için binbir takla atmaya çalışıyor belli ki
02 Yorumla
Soran+1 yılAğırdan satiyor aslında sanalla geciniyoruz
Cevap sahibi+1 yılboş ver bugüne kadar neye inanıp kaldıysan yine de ona inan ve öyle kal
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. evli kişiyle olman en büyük hatan olur ve aklından çıkarmanı tavsiye ederim, ayrıca enayilik filan değil bakirelik bende bakirim sonuçta ve bende 28 yaşındayım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet sonu yok, bunun bilincinde olman yine iyi bişi. tamamen artık senin kararın bu, yani geçmişi silip artık ya özgürce yaşayacaksın arzularını, ya da kendini tutmaya devam edip bekleyeceksin beyaz atlı prensini. ama emin ol o kişi temiz biri olmayacak senin gibi. yok yani öyle bir devir maalesef.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılEnayilik demeyelim, seks yapana mo**r da demeyelim, herkesin kendi tercihi. Bekareti bozulmuş olana kirlenmiş de demeyelim, 26 yaşındaki bakireye tertemiz de demeyelim. Cinsel ilişki kadını da, erkeği de "kirletmez". Karakteri temiz olsun, gerisi önemli değil. 26 yaşında bakire olmak, el değmemiş olmak kadını ekstra değerli yapmaz. Geç kalınmış bile diyebilirim.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yok yok git evli adama ver sonra otur ben neden evlenemedim de... arkadaş neyin kafasını yaşıyorsun illa yaşıcaksan neden bekar biri degil? cidden günümüz kadınları iyi mallaştı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip yuva kurmak kısmet meselesi zaten kendini temiz tutucam karşına cıkan ger erkegede cıkarcı gıbk uzak durup mesafeli duryp şanş vermessen llcağuda vu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatının hatasını yapıyorsun zaten evli biriyle olarak..
02 Yorumla- +1 yıl
Bulaşmışsın bir kere ruhun patlamış
Soran+1 yılNe yani omla birlikte olmaya devam mı edeyim?
+1 yılBence hata olur evliymiş çünkü.. biraz düşün derim
02 Yorumla
Soran+1 yılBekarla da olsam zina evliyle olursam da zina ne fark eder ki
- +1 yıl
Her türlu zina zaten orası ayrı mesele
+1 yılYa bu kadar kendini saklamışsın. metres olmak için mi? Seni becerip karısının yanina gidicek bu senin gururunu incitmez mi?
00 Yorumladeğerini düşüreceksin
kendinden nefret ediceksin
tavsiyem sabret seni seven senin gibi biri karşına çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu kadar beklemişsin olacaksan bari evliyle olma sonra başına iş alırsın edersin, sana daha ötesini yaşattıracak erkek bulursun, o evli olan emin ol o dedikerini karısına yaşattıramamıştır
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni dinlemelisin sen
+1 yılEvet saçmalık hayatsızım eğlencesiz sıkıcı bi insanım demenin en iyi yolu
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi hem elimde koca bir 0
- +1 yıl
Cinsellik herhangi bir kimyasal kullanmadan hayatta ulaşableceğin en büyük zevklerden biri 1500 yıllık masallardan dolayı insanın buna inanıp kendini bundan mahrum bırakması üzücü
Soran+1 yılSaçma adetler yok seni kimse almaz ha almaz adamlar da önüne gelen kızla yatmış tipler
+1 yılO adamla yapman hata elbet senin karşına da temiz biri cikacak
011 Yorumla
Soran+1 yılSöyle diyiym en az 3 erkekle yatan m*tor tanıdığım tertemiz diş hekimi adamla evlendi adam da nasıl iyi yani ben temizim üstelik güzel biriyim ama yok
- +1 yıl
İlla bulacaksın bu kadar dert etme adamın tertemiz olduğunu nerden biliyorsun ki belki yalan söylüyor
Soran+1 yılİyi biri adam gerçekten o kız geçmişte evli erkekle de oldu, hatta geçmişte evli erkekle olmuş kapalı arkadaşım yurt dışında eğitim görmüş dindar düzgün biriyle evlendi tek temiz ben ama tek düzgün adam bulamamış ben bende yuva kurup Ailen olsun çok istedim bundan önce iki bekar çıktı onlar da vur kaç peşinde
- +1 yıl
Belki de beklediğin için bende temiz kaldım ve bekliyorum bakalım bana denk gelicek mi illa evliliğin olur temiz biriyle
Soran+1 yılEmin ol düzgünlee kötüyü buluyor buna net eminim artık
- +1 yıl
Çıkar çıkar merak etme böyle diyerek gidip kötü olamam ya da evli birileriyle de takilmam
- +1 yıl
Çıplak görüntülü yapmasan iyiydi
Soran+1 yılBüyük hata ama sence neden
- +1 yıl
Neden derken yani
Soran+1 yılEvet neden diyorum
- +1 yıl
Adamın evli olması bir neden
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDenemeden kimin doğru olduğunu, yanlışı görmeden doğruyu nasıl anlayacaksın? Doğru insanı bekliyorum. Ne doğru, hata yaparak doğru bulunur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evliyim bu yüzden söylüyorum bence olma bekarla ol ama yüne bakireliğinide verme başka ne yaşarsan yaşa ilerde sorun olur evlenirken
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBekarla ol dememdeki kastım ben bekarla konuşmuştum evliyken ve o daha eylenceliydi
Soran+1 yılYaşım 30'a yaklaştı artık inan evlilikten umudum yok
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasın benim en yakın arkadaşım 30 yaşında o da sen gibi düşünüyor ama talibi çok sadece seçiçi oldu artık yaştan dolayı
Cevap sahibi+1 yılBenim bir sevgilim olmuştu geçen sene yani şu an sana yapma dedim ama sende haklsıın ne deyim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi bekar pro varken evli adamlar neden heyecan da azdır onda
00 Yorumla Neden enailik olsun
Dışarda elin itine kopuğna verince akıllılık mı oluyor00 Yorumla
+1 yılFikrimce anayilik. Başkası için yaşamak enayilik kendin için yaşamalısın
00 Yorumla
+1 yılHayır değil tabiki. Temiz erkek te çıkar elbette. Çalışıyormusun? hangi şehirdesin?
00 YorumlaSen neden evlenemedin biliyomusun peki bu sorunun cevabini
01 Yorumla
+1 yılLibidon yüksek olup kendini tutmuşsan büyük iş çıkartmıssın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbu zamana kadar düzgün durup en büyük hatayı yapmış olursun.
benden uyarması sonra başını duvarlara vurma.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım kendine hiç mi saygın yok. Bekar hatta bakir onca erkek var.
02 Yorumla
Soran+1 yılBakır erkek istemem tecrübe lazım bana bakir erkekle evlenemk bile istemem 😅
Cevap sahibi+1 yılBurcun ne
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenen kızlara motor de sende evli erkekle beraber ol çok kaliteli bir iriispiisin
10 YorumlaTecrubeli bakir olmayan istiyorsan hemen özele gel. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yanlış düşünüyorsun sadece karşına doğru insan çıkmamış Senin hayatın bundan ibaret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli den ne beklersin işini bitirir kenara atar seni
00 YorumlaNeden enayilik olsun ki bakire Durabilirsen sana helal olsun
00 YorumlaSaçmalama niye kendini kullandiriyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılBekar kullansa da kötü evli de ne fark eder ya
+1 yılSen simdi kendine temiz mi diyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama artık orspu olucam
- +1 yıl
Basarililar 😅
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. 😏bitmişsin be kardeşim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. enayilik değil tabiki
01 Yorumla
+1 yılDeğil
Görücü de mı yok00 Yorumla
+1 yılZina yapıp da bekaretini kaybeden eneyidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. evliyle asla olma
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Madem yapacan açılmadan iade olma dibine kadar al
00 YorumlaBence hata olur
00 YorumlaHiç elleyen olmadimi
00 YorumlaBence vardır bende hiç gitmedim yapmadım
00 Yorumla
+1 yılSen sabret... temiz biri çıkacaktır karşına
00 Yorumla
+1 yılVer gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsabırlı oll
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok şey kaçırdın
20 Yorumla
+1 yıldurumu bağlı
00 Yorumla
+1 yılPişman edebilir
013 Yorumla
Soran+1 yılNeden sonu yok biliyorum
- +1 yıl
Fakat musallat olabilir bazı tipler. İyi tanımak lazım önce.
Soran+1 yılYüksek eğitimli biri yani görmüş geçirmiş olmaz sanmam
- +1 yıl
Siz yine de tanımaya çalışın bence.
Soran+1 yılGörüntülü soyunmami istedi olmayınca da triplere girdi bu nedir ya
- +1 yıl
🤣 İşte tam olarak dediğim bu. Size saygısı yok, varsa yoksa kendi zevki.
Soran+1 yılAynen öyle ablam evde zor durumdayım ama triplere girdi aman umrumda değil çeksin gitsin
- +1 yıl
Sizinle aynı fikirdeyim. Bela etmeyin başınıza
Soran+1 yılHesabı kapatmış gitmiş tam rezill
- +1 yıl
Tahminlerimde yanılmıyor olmaktan hicap duyuyorum ancak insanlar gerçekten rezil maalesef.
Soran+1 yılGeldi yine istekli istekli konuştu
- +1 yıl
Aymaz. Kadına saygı olmalı her şeyden önce
Soran+1 yılSize yazdım bakar mısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBari bekar bul asik olursaniz evlenirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafana göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsel isteğin var mı?
00 YorumlaKim söyledi buny
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse söylemedi gördüm
Evet.
00 Yorumlaevliye verme bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım