Babamın kuzeni ile karşılaştık yolda selam verdi aldım sonra sarıldı kendine doğru çekti sımsıkı sarıldı ama ben sarılmadım sonra rahatsız olduğumu anladı herhalde bıraktı nasılsın falan dedi biraz konuştuk gitti sonra. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum normal sarılması mi öyledir çok tanıdığım biri değil kendisi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yani çadırı kurmuştur muhtemelen çokta yanlış anlamamışsın napsın adam
Benle sarılırken mi
Yani bir sürtünme olduysa evet
Kafamdaki güneş gözlüğü düştü bana sarılırken o düşmesin diye tutmaya çalışırken hafiften oldu ama ben yanlışikla yaptım onu bilemiyorum tuhaf geldi davranışları bana
Yani evet kısa süreli zevk yaşamış çok uzun sürmediyse uçak kalkmasından öteye gidememiştir
Rahatsız olduğumu anladı bence o yüzden çok uzun sürmedi de neden yani zevk almak istiyorsa karısı var beni niye kullaniyor
İyi ki hissettirdin hissettirmesen gelene kadar sarılırdı herhalde farklı mutfaklardan denemek istiyor insan arada tahrik etmiştir vücudun yani
Çok büyük benden yani saçma
İyi de büyüklükle ne alakası var erkek için artık aranan tek kriter vajinası olması
Yaş, akraba, evliliği falan hiç fark etmiyor o zaman
Hem de hiç fark etmiyor biraz da göze gelen bir vücudun varsa dayanmıyor türk erkeği gerçi kadınlarda aynı artık
Tuhaf
Tamamen iğrendin mi yoksa bir şeyler hissettirdi mi
İğrenmedim sadece rahatsız oldum fazla samimi davranmasindan
Fazla samimiyeti zevk almak istemesinden çok sana bayıldığından değil yani yerinde olsam bakardım valla kıpırdayan bir şeylet var mı diye
Bana bayıldigindan değil zaten çok tanımıyoruz birbirimizi
Tanıyıp tanımamakla ilgili değil ki amacını öğrenmek için bakardım ben
Aklıma gelmedi ki o an
Bir kız arkadaşım bana erkeklerin bazılarının bana erekte için sarıldığını biliyorum ama bir şey demiyorum demişti kadınlar hakkaten buna göz yumuyor mu
Sarıldıktan sonra hissediyorsub amacını öncesinde bilemezsin ki yani ben göz yummam
Ben kız olsam yumardım herhalde karşılıkı zevk mis gibi 😅 iyi ki kız değilim hakkaten
Sertliği hissettirmek istemiştir garanti sana
Hissettirdigi için rahatsız oldum zaten
Tamam işte planlı her şey. Uzak dur
Oha cidden saçmalık
?
Tadına bakmak istemiş 1 yudum almak istemis senden
Saçmalık ya
Yüz verme direk yer seni yoksa uzak dur
Çok gördüğüm biri değil zaten ayrıca bir şey yapmasına izin vermem ki
Tecavuz eder allah korusun
Yok artık
Haberlerde görüyoz valla
Yani sen daha iyi bilirsin
Düşündüğüm şey sanırım
Öyle gibi. Samimiyet yok. Olsada içine sokacak kadar sarılmak baskı ne biliyim. Uzak durmak lazım
Ya samimiyet yok ama olsa bile abi kardeş samimiyeti olmasi lazım bu şekilde değil
Senin hissettiğin en doğrusu. Çizgini çek. Gerekirse bunu ailene de dillendir. Var bu tip yaşam formları maalesef. Kuzen kardeş akraba ayırmazlar
Memelerin büyükse temas etmek istemiştir.
Ondan mıdır yani
Büyükse ondandır. Meme fantezisi vardır belki de. Ya da seninkiler etkilemiş te olabilir.
Canı çekmiştir seni
Kızı yaşındayım ya
Bu işler belli olmaz canım ya adam bunu bahane etmiştir elektrik alabilir miyim diye denemis...
Almış mıdır
Sen almadığına göre o da almamıştır
Konuşmak ister misin...
Nasıl hissettin ki
Rahatsız oldum
Adam resmen hissettirmiş
Evet bilerek mi yapmıştır
Tabiki hoşuna gidiyor olabilirsin ya da o amda tahrik olmuş olabilir sarılma duygusu onu mutlu etmiş olsbşif
Oha ya
Senin bu denli dikkatimi çekti hissettin sonuçta demi
Evet hissettim çok
Orası belli şöyle düşün Ya rahatsız olmasaydın seninde hoşuna gitseydi mesaj ulaşmış olurdu demi
Tepkimi ölçmek için mi yaptı yani
Özelden yazarmısın
Olur
etkilendin mi peki?
Hayır rahatsız oldum çok sıktı
sakın yüz verme
Hayır çok gördüğüm biri değil zaten
Baya sıkı mı sarıldı
Evet çok
hissettin mi şeyini
Ah evet
Sohbet edebilir miyiz