Yeni evliyiz ama neden eşim benim tatmin olmam için çaba göstermiyor?

Merhabalar, 1 ay önce evlendik. İlk gecemizde hasta olduğum için bir şey yapmadık lakin ilk ve bir haftasında gayet iyiydik. Eşimde erken ereksiypn olma durumu var ancak bunuda sorun etmiyorum. Ama kendisi tatmin olduktan sonra benim tatmin olmam için bir çaba göstermiyor uzanıp gözlerini kapatıyor ve ben kendi kendime yapıyorum. Hı bu arada çeşitli fantezi gecelik parfümler makyajlar ile karşılıyorum tesettürlü olmama rağmen saçlarımı maşa yaparım düz yaparım kırmızı ruj sürerim. Konuşularak hal olunur mu sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Sizler erkeksiniz, bir kadın olarak daha ne yapabilirim diye sormaktır amacım
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimi çok seviyorum. Cinsellik tabiki çok severek evlenen biri için ikinci plan olmalı. O bir kadına nasıl davranılacağını çok iyi bilen naif bir adam. Evlenmeden önce birlikte olmadık çünkü hem günah hemde heyecanı kalmazdı hiçbirşeyin. Evlilikten beklentisi cinsellik olmamalı insanın. Lakin neden böyle düşünüyorum bilmiyorum. bir şey belli etmemeye çalışıyorum. Konuşsam anlayacak bir adam zaten. Sadece dün gece kendi boşaldıktan sonra sırt üstü yatıp benim üstüne çıkıp yapmam zoruma gitti
Yeni evliyiz ama neden eşim benim tatmin olmam için çaba göstermiyor?