Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Cinsel birlikteliğin vajinal yollarla değil anal yollarla gerçekleştirilmesine anal seks ya da bir diğer adı ile ters ilişki denir. Söz konusu cinsellik olduğunda anal seks, kişilerin en çok fikir ayrılığına düştüğü noktaların başında gelir. Kimileri için bir merak konusu, kimileri için seks hayatlarının bir rutini, kimileri içinse düşüncesi bile korkunç kimileri İse sanattır olan anal seksin aslında en önemli kriteri, sizin bunu gerçekten isteyip istemediğinizdir. Eğer bu deneyimi yaşamaya karar verirseniz, doğru adımlarla ilerleyerek anal ilişkinin tadını çıkarabilirsiniz.
Anal Seksin Püf Noktaları
Sanılanın aksine anüs bölgesi oldukça erojen bir bölgedir. Yapısında yer alan halkasal kaslar sayısız sinir ucu ile donatılmıştır. Dolayısıyla maksimum seviyede zevk almaya oldukça müsaittir. Ancak vajinadan farklı olarak bu bölge, kendi ıslaklığını kendi üretemez. Bu nedenle anal ilişki sırasında su bazlı kayganlaştırıcılardan yardım almanız gerekebilir.su bazlı kayganlaştırıcılara kıyasla daha uzun süren kayganlığı sayesinde bu konuda size yardımcı olabilir.
Arkadan ilişkiye girmek, pek çok çiftin cinsel hayatlarındaki tercihler sıralamasında oldukça geride kaldığından, tıpkı ilk cinsel deneyimde olduğu gibi bir tür tedirginlik yaratabilir. Fakat ne şekilde olursa olsun, keyifli bir cinsel deneyimin anahtarı gevşemekten geçer. Eğer anal seksi denemeye karar verdiyseniz, yapmanız gereken ilk şey tedirginliğinizden kurtulmak ve kendinizi rahatlamak olmalıdır. Anal kanalı çevreleyen kaslar sert ve sıkı olduğundan bedeninizi kastığınızda, anal bölgedeki kaslarınızı da sıkmış olursunuz. Bu ise ilişki sırasında canınızın yanmasına neden olabilir. Kısacası kendinizi kasmayın, tüm bedeninizi gevşetin ve yavaş adımlarla ilerleyin.
Rahatlamakta zorlanıyorsanız, gevşemek için sıcak bir duş almayı deneyebilirsiniz. Ardından partnerinizin size yapacağı bir masajla hem bedeninizi hem de zihninizi rahatlatabilirsiniz.
Sabırlı olmak en önemlisidir. Kendinizi rahat hissetmeniz ve acele etmemeniz, partnerinizle uyum içinde ilerlemeniz gerekir. Aksi takdirde hem fiziksel hem de psikolojik olarak zarar görebilirsiniz ve bu da anal seksi daha deneyimlemeden sonsuza dek hayatınızdan çıkarmanız anlamına gelir. Dolayısıyla en başından sonuna kadar yavaş olun. Acele etmeden, güzel ve tahrik edici sözlerle birbirinizi destekleyin.
Anal Seks Zevkli Mi?
Anüs bölgesi duyu sinirleri açısından zengin bir bölgedir. Normalde sıkı halde duran bu kaslar gerektiğinde 6-7 cm’e kadar genişleyebilir. Anüs kaslarına uygulanacak fiziksel bir baskı, bu kasların açılmasına neden olur ve aynı zamanda daha önce deneyimlemediğiniz farklı ve zengin duygular yaratır. Anal seks sırasında, penisin anüste bulunan halka şeklindeki kaslara uygulayacağı baskı da cinsel haz hissetmenizi sağlayacaktır.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapmasını bilen ve gerçekten seks deneyimi yaşamak isteyen, tutkuya ve sert seks seven türk kızları sayısı çok ve çok az. Tabii yapmak için gerekli hijyen ve yardımcı ürünler de var. Bull için ise, sabır, nazik davranışlar ve iyi bir performans beklenir. Anal seks seven kadınların kat ve kst daha ateşli olduğunu biliyorum🔥
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yıl❤️❤️partnerinizi agzinizda ve altınızda tam doyuramazsaniz alamadığı hazzı ister istemez başka yerlerinde aramaya başlayacaktır.
❤️❤️ Ama çok şehvet duyduğu içinde iki taraftan zevk almak isteyen partnerleride göz ardı etmemek lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru yapıldıktan sonra sanatın zirvesini yaşarsın... :)
72 Yorumla- +1 yıl
Iste tecrubs
+1 yılAnal seven erkek kendisinde de var çok istiyor ise kendisine yapsın
21 Yorumla
Soran+1 yılheryerde falan işciliğe diye reklam yapiyorlarda bende sorayim dedim
+1 yılbence güzel değil bir bayan için çok sakın yarı bir şey erkek için Tamam sıkıntı değil de yani bir kadın için bir kız için bence sıkıntı yapmayın
10 Yorumla
+1 yılAnal erkeğin yeteneğine bağlı bir sanattır, işi biliyosa zevk bilmiyosa acı verir
10 Yorumla
+1 yılVidanjörde çalışan abiler de sanatçı o zaman , oral candır diyorum 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanat değilde uğraş gerektiren kuralları olan emek saf ettiren sıkıntılı bir ilişki çeşidi diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbağırsağa yaprak sokmak nasıl bi sanat anlatsana biraz
11 Yorumlaher bakirenın tattıgı ama acemı ellerde cınsellıkten korktugu bır yer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Konu anal sonu banal 🤮
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHe sanat :) Dt parçalama sanatı :D İğrenç
01 Yorumla
Soran+1 yıljfkdfejieieirjejejeeieu
+1 yılEğer sanatsa ben sanatçıyım bu işte 😊
10 Yorumla
+1 yılSanat mı😄😄 iğrençlik ve acizlik.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten seksin kendisi bir sanat degilmidir?
419 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Cevap sahibi+1 yıl@floransa006 aynen ne sanat ama
- +1 yıl
Krşke gşzli olmasan
Cevap sahibi+1 yıl@floransa006 neden
- +1 yıl
Sohbettt için
Cevap sahibi+1 yıl@floransa006 bu yüzden gizliyim iste
- +1 yıl
Yapma ya 😂
Cevap sahibi+1 yıl@floransa006 oyle
- +1 yıl
Çık bi 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@floransa006 böyle iyiyim dostum
- +1 yıl
Cadısın dostum
Cevap sahibi+1 yıl@floransa006 Aynen😉😉
- +1 yıl
Valla bekliyorum umarım yazarsın
Cevap sahibi+1 yıl@floransa006 Şimdi değil ama hesabın açık zaten sonra yazabilirim
- +1 yıl
Teşekkürler arkadaşım
- +1 yıl
Bu arada soru sahibi kusura bakma 🙈🙈
Cevap sahibi+1 yıl@floransa006 görüşürüz dostum
- +1 yıl
Bekliyorum dost
- +1 yıl
Yazmadın ya akacağın olsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seks sanattır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. yok be değil bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOral sanattır
51 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sanmam.. Herkes patır patır yapıyor.
10 YorumlaSaçmalık
23 Yorumla
Soran+1 yılyoutubeda böyle reklam vardı:)
Soran+1 yılkggjhghuj
Soran+1 yılülkede falan işcisi olmak diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sanat değil olsa olsa sapkınlıktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIy mide bulandırıcı
42 Yorumla
Soran+1 yılbazı insanlar sanat diyorlar
Soran+1 yılreklam yapiyorlar youtube da falan işciliği diye
+1 yılHaram
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Duruma göre
10 YorumlaBence sanat pasifim ordan biliyorum
00 Yorumla
+1 yılAcılı
00 Yorumla
+1 yılBence iğrenç