@SiyanürEtkisin ne fırsatı kaçacak bırak da acımızı yaşayalım yaa. Kalbimde başkası varken gelen adama fırsat demem ben. Ona da yazık ne yapayım sevmediğim insanlarla mı takılayım dalga geçer gibi. Zamanla olur işte ne zaman içimden gelirse. Öyle erteleme demekle olmuyo
@SiyanürEtkisin yapma bence de bana değil kimseye. Yani fikir belirt okey de çok bilmişlik yapma bence. Ne sen beni ne ben seni tanıyoruz benlik bi şey yok senin içim diyorum. Bu sekilde konuşmak insanların be yaşadığını bilmeden anlamadan empati yapmadan boş konuşmak oluyo
Ama bak şimdi sinirlerimle oynuyorsun. Tanımadan beni yargılıyorsun ne zaman nerede neye yorum yapacak olgunlukta bir insanım sen merak etme empati yeteneğimde senin tanıdıklarından daha yüksektir onada emin ol o yüzden bilip bilmeden konuşmaması gereken ben değil sensin farkındaysan yorumsuz kaldım bir ton cümle dizdin, akıl vermek sana göre değil ve emir verir gibi konuşulmasından hoşlanmam insanların fikirlerine ve kararlarına saygı duymayı öğren benim için bir şey deme.
@SiyanürEtkisin ben fikirlere saygılıyım sen empati yapmadan benim ne hissettiğimi ne boyutta bi acı çektiğimi bilmeden konuştuğun için haklı olarak bunları belirttim ben de. Ne hakaret ettim ne ağır bi laf söyledim. Emir de vermedim iyi niyetle tavsiye amacıyla yazdım. Tanımadan yargılamak değil bu sen beni tanımadan yorum yaptığın için yargıladım. Benim burada acım varken yukardan yukardan fırsatları kaçırma falan diye tavsiye verilmesi boş geliyo kusura bakmayın şahsi fikrim için o zaman.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
1 yıl öncesine kadar vardı da 1 yıldır yaprak kıpırdamıyor kfkekd o da ara verdiğim içindi ya. Sahalara dönücem tekrar jfkskxm
Düzenli seks hayatim yok ama yokluk ta yasamiyorum çünkü seçici bir insanim sadece hayatimda olabilen insanlarla birlikte oluyorum
Gelişine yaşıyorum :D Düzensiz yani bu aralar
Düzenli ve değişken bi seks hayatım bar evet ve gayette mutluyum.
Yok tabiki tc de düzenli seks hayatı olan bekar erkek mi var ( parası olanlar hariç )
Sen yokluk ben yokluk gel yok edelim bu kodumun yokluğunu sjfdjjdd
Dün yaptım yine istiyorum 😂 bana dayanabilecek kadın yok
Olmaz olur mu Elizabeth le çok düzenli ilişkimiz var 😅🤣
seks hayatım olsada biraz düzensizlikler var sanırım bazı şeylere çok önem vermekten kaynaklı
Sağ elimle çokdüzenli bi seks hayatımız var 🙈
şu an yok ve çok zor
Evet düzenli ilişkim var
Düzenli tokatlıyoruz😃
Hem erkek hem kadınlarla var
Varlık içinde yokluk desek😅
Tam düzene girecek diyorum yine bir yoklukla başbaşa kalıyorum sjdjjxhh
var çok şükür ama yenilik iyidir
Hahaha benim var, ama fantezi dunyam cok genis oldugu icin burdan seksting kovaliyorum 😅
Evli ve düzensiz 😀
Hazirandan beri yok :(
Neden
@SiyanürEtkisin Ayrıldık neden olacak
Geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu demeliyim
@SiyanürEtkisin şu an için geçmiş olsun. Belki ilerde hayırlısı olmuş diyebilirim şu an diyemiyorum
Bu psikolojiyi atlatman gerek iletisine bırakma derim kafan açılır
@SiyanürEtkisin yapacak bi şey yok yaa daha yeni sayılır zamanla geçer
Erteleme zamanı kısaltmaya bak derim fırsatları kaçırabilirsin
@SiyanürEtkisin ne fırsatı kaçacak bırak da acımızı yaşayalım yaa. Kalbimde başkası varken gelen adama fırsat demem ben. Ona da yazık ne yapayım sevmediğim insanlarla mı takılayım dalga geçer gibi. Zamanla olur işte ne zaman içimden gelirse. Öyle erteleme demekle olmuyo
Dövseydin, daha yorum yapmıyorum.
@SiyanürEtkisin yapma bence de bana değil kimseye. Yani fikir belirt okey de çok bilmişlik yapma bence. Ne sen beni ne ben seni tanıyoruz benlik bi şey yok senin içim diyorum. Bu sekilde konuşmak insanların be yaşadığını bilmeden anlamadan empati yapmadan boş konuşmak oluyo
Ama bak şimdi sinirlerimle oynuyorsun. Tanımadan beni yargılıyorsun ne zaman nerede neye yorum yapacak olgunlukta bir insanım sen merak etme empati yeteneğimde senin tanıdıklarından daha yüksektir onada emin ol o yüzden bilip bilmeden konuşmaması gereken ben değil sensin farkındaysan yorumsuz kaldım bir ton cümle dizdin, akıl vermek sana göre değil ve emir verir gibi konuşulmasından hoşlanmam insanların fikirlerine ve kararlarına saygı duymayı öğren benim için bir şey deme.
@SiyanürEtkisin ben fikirlere saygılıyım sen empati yapmadan benim ne hissettiğimi ne boyutta bi acı çektiğimi bilmeden konuştuğun için haklı olarak bunları belirttim ben de. Ne hakaret ettim ne ağır bi laf söyledim. Emir de vermedim iyi niyetle tavsiye amacıyla yazdım. Tanımadan yargılamak değil bu sen beni tanımadan yorum yaptığın için yargıladım. Benim burada acım varken yukardan yukardan fırsatları kaçırma falan diye tavsiye verilmesi boş geliyo kusura bakmayın şahsi fikrim için o zaman.
Olcak insallah 🙂
Pek düzenli sayılmaz
Hiç yok
Var...
Yohh
Yok biri
Bekarım o yüzden yok
Yokluk masta devam
Yok 😄
Olması için çabalıyorum sadece biri olsun yeterli
Nerde... :)
Yokluğunu yaşıyorum