Cinsel Yaşam Kızlar, Kızların erkeklerdeki gri eşofman ilgisinin sebebi nedir acaba? SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 neden gri eşofman olunca farklı oluyor Güncellemeler+1 yıl yokmu başka fikri olan Kızlar, Kızların erkeklerdeki gri eşofman ilgisinin sebebi nedir acaba? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bu konuyu ben asla anlayamıyorum, hiç de ilgim yok 😅 0 1 Yorumla SertKaan +1 yıl Vardır ama bir sebebi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Pipinin en çok belli olduğu şey o çünkü rengi de açık her şey belli kızlardaki tayt gibi 1 11 Yorumla SertKaan 1 yıl tam bendekiyi tarif ettin. göstersem bu mu diye tam cuk oturur sanırım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerek yok Yorumla SertKaan 1 yıl peki böyle bir görüntü itici mi çekici mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çekici Yorumla SertKaan 1 yıl ne tepki verirsin öyle bir anda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaslanırım Yorumla SertKaan 1 yıl arkanı dönerek sanırım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Farketmez Yorumla SertKaan 1 yıl eşofmanın içindeki oyuncağı uyandıracaksın illa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyandırmak istemesem yaklaşmam Yorumla SertKaan 1 yıl gri eşofmanı ıslatacağım diyorsun Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Oyle birsey yok dalga geciyorlar hatta 0 4 Yorumla SertKaan +1 yıl hangi konuda? Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Gri esofman giyenlerle Yorumla SertKaan +1 yıl dalga geçilecek tarafı nedir? Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Bunu bilerek giymelerine mesela daracik aliyorlar o zamanda dalga geciyoruz iste Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Komik oluyor 0 2 Yorumla SertKaan +1 yıl neden Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bilmem Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bu konuyu ben asla anlayamıyorum, hiç de ilgim yok 😅
Vardır ama bir sebebi
Pipinin en çok belli olduğu şey o çünkü rengi de açık her şey belli kızlardaki tayt gibi
tam bendekiyi tarif ettin. göstersem bu mu diye tam cuk oturur sanırım
Gerek yok
peki böyle bir görüntü itici mi çekici mi
Çekici
ne tepki verirsin öyle bir anda
Yaslanırım
arkanı dönerek sanırım
Farketmez
eşofmanın içindeki oyuncağı uyandıracaksın illa
Uyandırmak istemesem yaklaşmam
gri eşofmanı ıslatacağım diyorsun
Oyle birsey yok dalga geciyorlar hatta
hangi konuda?
Gri esofman giyenlerle
dalga geçilecek tarafı nedir?
Bunu bilerek giymelerine mesela daracik aliyorlar o zamanda dalga geciyoruz iste
Komik oluyor
neden
Bilmem
Sanane aq
tamam o zaman uza