26 yaşındayım hiç yapmadım ama dini değer vs değildi, sevdiğim adamla hissederek yaşamak istiyordum.
Günü gelince böyle göz göze, nefes nefes , inleye inleye, seviyorum diye diye 😇
Yaşadınız mı, böyle bir şey mümkün mü?
26 yaşındayım hiç yapmadım ama dini değer vs değildi, sevdiğim adamla hissederek yaşamak istiyordum.
Günü gelince böyle göz göze, nefes nefes , inleye inleye, seviyorum diye diye 😇
Yaşadınız mı, böyle bir şey mümkün mü?
Açıkçası ben de geç sayılabilecek bir yaşta ilk deneyimimi yaşadım. Niyetim, deli gibi âşık olduğum ve evleneceğim kadınla ilkimi yaşamaktı ama maalesef hayatımda libidomun beni fazlasıyla zorladığı bir dönemde ateşli sevgilimin ateşine teslim ettim kendimi..
Ben sevdiğim, vücudunu yüzünü beğendiğim, kibar bir çocuğa verdim ilkimi. Çok güzeldi hep beni rahatlattı psikolojik olarak. O yüzden iyi ki ilkimi onunla yaşamışım diyorum. Bu kadar korkutucu anlatılan bir olayı anca bu kadar güzel geçirebilirdim... (sevgilim değildi)
Normal arkadaş mıydı?
Evet
Şu an kaç yaşındasın
Cevap
16Cevap
Mumkun yeterki o da seni mutlu edip en guzel yerlerini öpüp yalasin kendini dusunmeden seni de mutlu etmesini bilsin o zaman sen inleye inleye bosalirsin
Abla ikinci paragrafta ne yaşadın sen öyle , buralar iniltiden geçilmedi bir an
Seviyorsam sorun etmem. Bekaretini vermese de sabredebilirim. Kendi bekaretimi düşünmem pek erkek olduğumdan sanıırm.
Yok yasamadim bende anca esimle evlenince, dinime duskunum ona gore yasamaya calisiyorum…
Tabii ki mümkün neden mümkün olmasın
Yok bulsak cok seveni ogün artık
En doğrusu zaten senin istediğin gibi.
Sevince evleniriz. Gayrı meşru takilmiyoruz
Bende yapmadım aynı sebepten dkdm
Zamanını bekle madem o kadar beklemissin
Verilir
Hayır
mümkün
Cok yasadim evet
Vermem
Verdim