2senelik evliyiz. Kavga ve bana gösterdiği olumsuz tavırlarından dolayı soğudum. Yanında yatmak istemiyorum sürekli kaçıyorum. Kendimi p*rno ile tatmin ediyorum.1ay önce çok şiddetli bir kavgamız oldu ve boşanma için hazılık yapmıştık, ailem bile öğrendi. Ama vazgeçtik. Bu evlilik dikiş tutmaz gibi geliyor. Onsuz hayaller kuruyorum. Ama ayrılmak için zamanını bekliyorum. Benim gibi olupta evliliğini düzeltebilen var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. kavga başladıysa yatak ayrıysa zaten aynı evde 2 yabancı gibi olmuşsunuz kimse boşanmak için evlenmez ama evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmadığı için sorun yaşanıyor
026 Yorumla
Soran+1 yılevet maalesef bizim hiçbir şey uyuşmuyor nerdeyse.
Soran+1 yılevet ama evlenince anlayamıyorsun ve karakter de sürekli değişiyor. yok çocuk
Soran+1 yılbatma yok gözden çıkardığım için. Sadece ne zaman bu son bulacak merak ediyorum. Çünkü akışına bıraktım.
Soran+1 yılevet ailem şükür ki arkamda ama ben de kendi ayaklarımın üstünde durabilirm
Soran+1 yılBen evlilik insanıyım. Aile kurmak çok istiyorum. Tekrar iyi bir baba olacak kişiyle evlenirim.
Soran+1 yılsebep bulmak isteyen bulur. Huzur olsun da ne olursa olsun.
Soran+1 yılkarşındaki anlayışsız olunca maalesef olmuyor
Soran+1 yılyani düşünün dün 2 sınava girdim tüm günüm sınavdı yani. Beynim yoruldu. Ama bu küçümsedi bu yorgunluğu ne yaptın sanki diyor hayatın da oturupta 1saat çalışmayan insan bu. Atanmamı istiyor ders çalışırken ben ev işlerin de yardımcı olmuyor. Ders çalışıyorsun kitap ihtiyacın varsa alalım bile demiyor. Mucizevi şekilde atanmamı bekliyor.
Soran+1 yılaksine atanmamı çok istiyor. Ve bunun için çok aşağılıyor.
Soran+1 yılmaalesef para hırsı olan biri.
Soran+1 yılOnun için önemsiz önemşi olan zengin olmak şu an memur olmaktan da hoşnut değil bu yüzden. Kendi yerinde olmak için insanlar kendini parçalıyor şansına işi olmuş memnun değil.
Soran+1 yılo böyle biri değil maalesef
Soran+1 yılher şeyin hayırllısı
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Düzeltebileni bilmem kavga dövüşümğz çok olmadı ama cinsellik olarak aşırı ilgisiz sadece cinsellikte değil şakalaşma cilveleşme hepsi bitti asker arkadaşı gibi olduk bende bolanmak yerine aldatmayı seçtim şu an mutluyuz çünkü o istemiyor bende istemiyorum illaki aldatıldıpın farkında ama yakalamazsa sıkıntı yok yok gibi yakalasada kız aya hakkı yok cünlü cok uyardım aldatırım diyd naparaan yap dedi 😁😁
03 Yorumla
Soran+1 yılkaraktersiz insan aldatır. Ayrılsaydınız keşke
Soran+1 yılpeki
+1 yılEş insanin ruhuna hitap etmezse seksten de soğur insan
Ve sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler.
O yuzden sadece evrak üzerinde kalan bir evliliğiniz var. Ve bu sekilde üzülmektense bitirmek en doğrusu olacaktır011 Yorumla- +1 yıl
Ve en karanlık zindan ruhun birbirine hitap etmediği , fikirlerin birbiriyle uyuşmadı insanlar birlikte yaşamaktır. Bu zindandan kurtulman dileğiyle
Soran+1 yılçok teşekkür ederm. Bakalım bizim yolculuk ne zaman bitecek. Akışına bıraktım.
- +1 yıl
Ekonomik özgürlüğünüz var mi?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Çocuk yokmuş. eger eşiniz boşanmayı istemiyorsa bu süreçte hamile kalmamaya dikkat edin. Cinsel hayatınız varsa tabiki.
- +1 yıl
Ve ekonomik özgürlüğün de varsa inan hic tereddüt etme. Bu yükten en kisa surede kurtulmaya bak. Sinir stres sağlığını bozar
Soran+1 yıldikkat ediyorum da eşime yaklaşmyrm
- +1 yıl
Eşiniz boşanmayı istemiyor mu? Neden hala erteliyorsunuz
Soran+1 yılakışına bıraktım çünkü
- +1 yıl
Siz bilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Soran+1 yılçok sağolun
+1 yılOnsuz hayaller kuruyorsan zaten sorun ne onu anlamadım? Hayallerinde olmayan biri evinin içinde olsun diye mi uğraşıyorsun? Evlilik kurumunu sevgi ve saygı ayakta tutar. Sizde de bu yok, sürdürmenin de bir gereği yok.
08 Yorumla
Soran+1 yıleşim düzelse belki evlilik devam eder. Ben kolay pes eden biri eğilim sabırlıyımdır. En ufak bir ışıkta çabalarım. Ama zamana bıraktığım için şu an hayatınne getireceğini bilemiyorum.
- +1 yıl
Kendini bile kendin tatmin ediyorsun. Bence kendini kandırma istersen. Çok iyi niyetlisin ama sana uygun biriyle aynı çatı altında değilsin. Kaldı ki, boşanma aşamasına gelmiş bir evlilik, pansuman tedavisiyle devam ediyor demektir ki bu da aslında senin iyi niyetinden kaynaklanıyor.
Soran+1 yılzamana bıraktım sadece. Belki telafi olur diye. Bakalım ne olacak?
- +1 yıl
Sanmıyorum güzelim. Keşke fayda etse ama gördüğüm örnekler hep tersiyle sonuçlandı. Sen uygun zaman gelince yolunu ayırmaya bak. Böyle mutlu olamazsın ve her geçen gün kayıp senin için
Soran+1 yılbiliyorum farkındayım
- +1 yıl
Yaşın doğruysa daha çok gençsin. Yoluna mutlu olabileceğin, yanında güven ve huzur duyacağın biriyle devam edersin daha sonra. Ama önce bu safradan kurtulmalısın. Sonuçta kadar da tercih de senin tabi.
Soran+1 yılyok zaten belki diye sürdüryorum bu evliliği olmazsa da olmaz yani
- +1 yıl
Peki cinsel ilişkiniz de yoksa sen hiç şüphelenmedin mi bu adam nasıl duruyor böyle diye? Bu erkeğin hassas noktasıdır bilirsin. Kadınlar dayanıklıdır ama erkekler değil.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılNefret varsa o evlilik olmaz ya cocuk falan varsa onlar icin katlanma gibi sacmada olsa bir dusunce olur o yoksa daha iyi direk bosan derim seni mutlu edecek biri elbelt cikar
07 Yorumla
Soran+1 yılinşallah bakalım hayat ne gösterecek
- +1 yıl
Tek sorun cinsellik mi? Konuyu oraya yazmissin ya
Soran+1 yılyo kendi seçti p*rno görünce otomatik olarak
- +1 yıl
He anladim sorun tek cinsellik degilse o sebepler daha da fazla artar artik gorunce bile eve geldiginde modun duser yani sesini duymak istemezsin falan katlanmaya veya direnmeye calisma
Soran+1 yılmodum düşüyor evet zamana bıraktım işte bakalım
- +1 yıl
Zamanla geçecek bir sey degil iste ya evlilik terapistine bir gorunun ya da bosanin yani bu durum ikinizide etkiler
Soran+1 yılevet biliyorum
+1 yılkavgalardan dolayı bosanmalar cok oluyor sızınkınınde sonu bosanma görunuyor duzelıcek gıbı durmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılboşanmaktan korkmuyorum eşimin evlenilecek biri olmadığını anladım
- +1 yıl
pekı ne kadar zamandır tanıyorsun kocanı?
Soran+1 yılevliliğimle birlikte 4sene
- +1 yıl
hımmm dertlesme k ıstermısın?
+1 yılben. Oturduk anlaştık çok ağır şeylerde söyledim. Ancak bir taraf cidden sever ve vazgeçmezse toparlanıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi diyorsunuz? Zaman mı gerek bunun için? Onun beni sevdiğini dşnmüyorum neden evli kaldığımızı da bilmiyorum. Onun işlerini yaptığım için herhalde
- +1 yıl
ben eşime 3 kere boşanalım dedim. o beni sevdiğinden bitirmedik. Çünkü ben ona olan sevgimi naparsa yapsın ölürmedim. O bir ışık yakıp düzgün oldugunda ise bende karşılık verdim. sizin ilişkinizi bilmem ama erkekler tamamen sevgisini yok etmez. Kadınlar ettiğinde ise olay biter
Soran+1 yılevet benim sevgimin de dibi göründü artık o boşanma zamanı niyetliydim ama erteledim.
- +1 yıl
düzeltmek sana kalmış düzeltmek isteseydin düzelirdi. Demek ki beklentilerini karşılamıyor
Soran+1 yılzaman verdim sabrettim ama eşim kendini toparlayabilecek mi bilmiyorum. Karakter değişiyor evet ama huy değişmez. Nasıl olacak bilmiyorum.
- +1 yıl
sevginin beş dili diye kitap var evlilik danışmanın yazdıgı kitaptır düzeltmek istersen oku okut. Dr. mehmet sunguru dinle youtubeden çok faydalı olur.
Soran+1 yılçok teşekkür ediyorum tavsiyeniz için.
- +1 yıl
rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç zorlama, bitir. Henüz gençsin, sorunlu bir evlilikte kavga gürültüyle ömrünü boşa geçirme, çok pişman olursun.
00 Yorumla
+1 yılBosan ve kendine kendin gibi birini bul uzukdum adina
08 Yorumla
Soran+1 yılkeşke bulabilsek evlilik şans işi ve hayatım boyunca hep şanssızdım. Bir daha evlenirsem zaten iyi bir baba olacak biriyle evlenirdim.
- +1 yıl
Iyice tani ve oyle evlenn bidaha sorun yasama uzulme yanii
Soran+1 yılinşallah diyelim
- +1 yıl
Insallahh Şu an esinlemi kaliyosun hala
Soran+1 yılevet boşanmadığımız için
- +1 yıl
Himmm ayri gibisin yanii
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Zor ya iliski falan yaklasim yapiyomu
Duzeltebilirsin kafandaki soru işaretlerini atmakla basla
09 Yorumla
Soran+1 yılsoru işaretleri eşimle alakalı ama
Soran+1 yılyıkmak daha zor evlenmekten
Soran+1 yılsorun onun sinirlenince hem ağzından çıkanı hem de gözünün kararması
Soran+1 yılyok siniri çok keskin demek istedim
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benzer durumdaydık ama çöZdk dilersen yardımcı olabilirim 👍
03 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki nasıl halletiniz?
- Cinsel Yaşam konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmiyor maalesef bir şekilde bitiyor paylaşmak istersen sebebini bilmek isterim
06 Yorumla
Soran+1 yıluyuşmuyoruz diyelim
- +1 yıl
Ne tür tartışmalar çıkıyor peki
Soran+1 yılçok sıradan mesela karpuz kesmedim diye kızıyor ben de karşılık verince tartışma oluyr. Karakter olarak sinirli ve kadına her sorumluluğu yükleyen biri. Mesela işe başlayacağım evde yardımcı olmayacak biri.
- +1 yıl
Sorun çok büyük desene bir şey sormam mümkün mü acaba
Soran+1 yıltabi sorun
- +1 yıl
Buradan sormasam mümkünse
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılokudugum kadari ile cok zor duzeltilir. Kavga oldumu zaten buyuk kavga cok zor duzelir.
05 Yorumla
Soran+1 yılyani laf kavgası oldu
- +1 yıl
Buyuk kavgalar genelde laf kavgasi ile basliyor
Soran+1 yılkavga iz bırakıyor zaten
- +1 yıl
Birakir.
- +1 yıl
Kavga cok buyuk iz birakir ve hersey yerle yelkan eder.
Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Yatakta yatarken o yanında ve sen başka birini arzuluyorsan o ilişki bitmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşkası yok hayatımda
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Daha çok yeni ama bu durum her geçen gün çıkmaza sokuyor insani
00 Yorumladüzelmez. sular ayrı akıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yılboşanana kadar böyle
+1 yılsenın evlılıgın bıtmıs canım
04 Yorumla
Soran+1 yılbitti biliyorum ama belki yeşerir diye düşündüm
- +1 yıl
pekı p*rno dahamı haz alıyorsun?
Soran+1 yılyo aynı gibi iyi bile olabilir
- +1 yıl
hım ıstersen sana o konuda taktıkler verebılırıım canım?
+1 yılÇocuğunuz var mı
013 Yorumla
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
O zaman her şey daha kolay olacaktır hiç mi ilgi göstermiyor
Soran+1 yılvallahi artık ilgiyi geçtim değer versin adam yerine koysun aşağılamasın yeter. Kendimi yetersiz hissdiyorum
- +1 yıl
Böyle olunca ümidi kesiyorsun zaten evden de evlilikten de uzaklaşıyorsun
Soran+1 yılevet kesinlikle benliğim zarar görüyor.
- +1 yıl
Sonra zaten başka yerlere kayıyorsun
- +1 yıl
Ne kadar sevgili kaldınız
Soran+1 yıl2yıl
- +1 yıl
Uzun da değilmiş ama bu kadar kısa sürede bitmemeliydi aldatma filan olmasın
Soran+1 yılaldatacağına boşanır
- +1 yıl
Boşanacağına aldatabilir de
Soran+1 yılkendi biilir
- +1 yıl
Ama kafanda bitmişse eziyete döner nbiran önce bitir bir kere dikişi attın illa oradan yırtılır
+1 yılÇocuk var mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılyok o sabinin günahını alamam
- +1 yıl
Çocuk yoksa evlilik oturmadan yapma, baktın olmuyor ayrıl..
Soran+1 yılyo zaten gÖzlemlediğim kadarıyla eşimden baba olmaz. Çocuk istersem ya da isterse büyük ihtimalle ayrılırım. İyi bir eş olmayan baba da olamaz. İnsan hayatı çocuk oyuncağı değil. Kimse babasını seçemiyor. Benim hatam yüzümden çocuklarımın hayatını mahvetmem. Sorunlu evlilik sorunlu çocuk demek maalesef.
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın, bu düşüncenin arkasında dur...
Soran+1 yılmerak etmeyin bilinçli bir insanım.
- +1 yıl
👍
Severek mi evlendiniz
010 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılyok orta halli
Soran+1 yılyo evlilik zor değil evlendiğin kişi zor. Ben uyumlu bir insanım. Halden anlayan güler yüzlü. Evine bakan. Yani düşünün 26 yaşındayım yoğurdundan tutun da turşusuna kadar yaparım.2fakülte bitirdim ama evhanımlığını çok sevdim. Evliliği seven biriyim. Keşke eşim de iyi olsaydı aile kurmak isterdim. Ama eşimden çocuk yapmayı düşünmüyorum.. Çocuğa niyetlenirsem boşanırım büyük ihtimalle. Eş olamayan birinin baba da oalbileceğini düşünmüyorum. Sağlıklı bireyler ortaya çıkmaz o evlilikten. Sevgi her şeyin ilacı değil maalesef.
Soran+1 yılevlenme için evlenmeyin tavsiye ederim
Soran+1 yılasla inanın bana insan sevdiği biriyle olması daha güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk zamanlar nasıldı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe p*rno be
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi