Bu benim çok merak ettiğim bir konu arkadaşlar. Komşumun kızının, gerdeğe giremedikleri için eşinden boşandığını duydum. Bu durum nasıl oluyor? Yani adam o an bir hamle yapıp cinsel organını aniden soksa otomatik olarak adamın cinsel organı, kadının cinsel organına girmiş olur. Yani o ara kadın erkeği ittiriyor mu, kaçıyor mu veya cinsel organlar birbiriyle uyumlu mu olmuyor da bunlar gerdeğe giremiyor? Bunu dalga geçmek için sormuyorum, gerçekten çok merak ediyorum. Nasıl oluyor böyle gerdeğe girememe durumu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu fiziksel olarak tarif ettiğin şekilde değil, psikolojik olarak bunu yapamamak anlamına gelir. Ya kendini buna hazır hissetmiyordur, ya korkuyordur ya da başka sebepleri veya rahatsızlıkları vardır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yıl3 santimlik deliye 5 santimlik şeyi sokamazsın doğal olarak kadınla hazır değilse öyle zorlama ile falan olmaz bu iş
10 Yorumla
+1 yılErkek iktidarsız ve erekte olamıyorsa birliktelik olamaz veya kadın tam tersi vajinusmus olup içine alamıyorsa yine birliktelik olmaZ
12 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kadın-erkek fark etmez, evlilikten önce hiç cinsellik yaşamayan insan için bunu anlamak çok zor
- +1 yıl
Bir sürü şey olmuş olabilir bunlar ilk aklıma gelenler ikisi bilir ne olduğunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam kaldıramadıysa veya kadın korkuyorum acıyor yapamıyorum ayağına sürekli kaçıyorsa giremezler.
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte anlamadığım nokta tam olarak bu, kadın korkuyorum dese de adam soktuktan sonra otomatik olarak ilişkiye girmiş olacaklar. O zaman erkek de kadına karşı anlayış gösteriyor ki yapamıyorlar demek
Cevap sahibi+1 yılE yani tecavüz mü etsin
Soran+1 yılEvet bu da aşırı olurdu sahiden. Adnan ziyagille bihter ziyagil geldi aklıma öyle diyince😂
Cevap sahibi+1 yılOnun behlülü vardı. 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen yalan bilgi. Evlendiğinde bakire olmayabilir bu yüzden ayrılıyor olabilirler.
06 Yorumla
Soran+1 yılYok bu bahsettiğim kız bakireydi ama gerdeğe giremediler diye ayrılmışlar
Cevap sahibi+1 yılÇok mu uzun süre girememişler
Soran+1 yılO kadar detayını bilmiyorum ama evlendikten 1.5 yıl sonra boşandılar sırf bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılO kadar süre ilişki olmamış mı oha
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÇok garip
Gizli Üye(18-24)+1 yılInan bende bilmiyom ilk defa duydum boyle bir seyi ve merak ettim..🧐
00 Yorumla
+1 yılKadin vermeyince zorla da yapilmiyoo 🙂
10 Yorumla
+1 yılYani bence büyük ihtimalle uyum yok arasında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiz istememis demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadın rahat hissetmiyor kendini o yüzden giremiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence o kadar samileşmiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek cesaret edip de yapamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet boşnırlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Alamamış
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın mı alamamış
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şeyin bir çözümü vardır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yok n
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılciddimisin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok ciddiyim ve bana da çok ilginç geldi
Cevap sahibi+1 yılkadın tesettürlumu
Soran+1 yılHayır, aksine yolda görsen bu kız kesin daha önce biriyle beraber olmuştur dersin ama dış görünüş yanıltıcı oluyo demek, burdan da bunu anlayalım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne