Açık konuşmak gerekirse karşımdaki istediği kadar sınırsız olsun, benim sınırlarım var ve benim sınırlarım içerisinde seks yapabiliriz.
Sen sekste sınırsızım diyen kişiyle seks yapar mısın?

Açık konuşmak gerekirse karşımdaki istediği kadar sınırsız olsun, benim sınırlarım var ve benim sınırlarım içerisinde seks yapabiliriz.
Sen sekste sınırsızım diyen kişiyle seks yapar mısın?

sınırsızlık kavramı çok geniş bir kavram, uç derece sapkınlıklar hariç makul olabilir, ama zaten sekste dayatma ya da ben bunu istiyorum hiçbir şekilde olmamalı, karşılıklı istekle iki kişinin de zevk alacağı bir düzlemde buluşarak birçok şey yapılabilir...
Sınırlarım...
Eşim olmalı,
Helal yoldan olmalı,
Pis koku, pis görüntünün yanında kadının maskulen, erkeğin dişil davranışlar sergilemesi istenmesi,
İlişkiye zorlanması,
İlişki öncesi ve sonrası mutlaka duş alınması.
Benimde sınırlarım var bence herkesin sınırları olmalı ki mutlu olabilelim
@gokhans333 terbiye sınırlarını aştın sen
Eig için teşekkür ederim
Vay sınırları olan bir erkek
Anal yapan kendini sınırsız sanıyor
Peki senin için sınırsızlik nedir
Benim için sınırsız seks diye bir şey yoktur.
Fisting
Peging
Gay-biseks
Ensest
Gangbang
Pissing
Scat
Pedofili
Zoofili benim sınırlarımdır.
Cevap
16Cevap
Seviyorsam evet sevmiyorsam hayır😈
Tabi ki yaparım
Sınırsızım diyorlar ama seksteki çoğu kavramı bilmiyorlar. Arkadaşlar, sınırsızım demeden önce bı düşünün. Bunun hayvanla iliski yasayanı cocukla/ ölüyle ilişki yasayanı var ya. Daha Bi sürü insanlık dışı ilişki türü var. Bi okuyun araştırın. Azıcık insani zevkleriniz olsun.
Sınırlarım vardır, herkesin bir kırmızı çizgisi olmalı.
Yaaaa olur mu öyle hiç. Yapmam. Herkesin birbirine saygısı olmalı, bu bile bir sınırdır. ya da sokaktan her geçenle seks yapılmaz seçici olmak lazım, bu da bir sınırdır. Herkesin bazı kuralları şartları sınırları vardır ve bunlara karşılıklı anlayış göstermek gerekir. Mesela temiz ve bakımlı olmalı, ruh ten ve kalp uyumu olmalı, seksten beklenti aynı olmalı, sıcak samimi ve empatiyle tatmin etme gayreti içinde olmalı. Sevgi saygı anlayış içtenlik özveri olmalı. 😎🌸🤗
Herkesin sınırları vardır mutlaka.. Olmasa da bu korkutmaz beni.. Çünkü sınırlarının olmaması demek aslında her şeyine sınır konulabilir de demek aynı zamanda..
'Sınırsızım" kelimesi çok şey kapsıyor. Böyle biriyle kesinlikle seks yapmam. Benimde sınırların var. Bu çizgiyi aşamam.
Benden önce birileriyle bir şeyler yaşamışsa evet benim için sorun olabilir. Fakat bu deneyimleri ilk kez benimle yaşamak istiyorsa o zaman sıkıntı olmaz
Sınırlarım var derim o benle yapmak istemez 😄 onların sınırlara karşı alerjisi oluyor çünküm.
Sapkınlık olmadığı sürece sınırsızlık güzel bir şey
Yoo biz de getirmedi
@Cemre3443 Pembe hesaplı erkeksin. Salça olma kadın görüşlerine
Tabii ki de onun sınırları yoksa benim sınırlarıma göre hareket ederiz. Ama bana sınırsız olmanı istiyorum diyorsa işler değişir.
Yani cinsellikle sapkınlık karıştırmasın isterim onun dışında masada yerde duvarda denizde olabilir
adamin biri Twitterdan yazdi bana. Esimi paylaşmak istiyorum diye (cuckold) şart nedir diye sordum, sekste sınır yoktur cevabı alınca engelledim 😁
Erkekler her zaman sınırlıdır zaten😏
Sence sınırsız seks olabilir mi?
Yorulana kadar seks olur
Kadın fazla ateşliyse erkeğin yorulması normal değil midir peki?
Sınırı olmayan birisi var mı gerçekten? Hiç denk gelemedim...
Sınırlarım var, sınırsızsa benim çizdiğim sınırlarda takılır.
Yapmam. Doyumsuzdur ve öyle erkekleri hiç sevmiyorum
Sapıklığa ve sapkınlığa kaçmadıkça sorun yok
Hayır, bana uymayacak fantezileri vardır. Yapmam.
Sinirsizlik çok geniş bir kavram ama bilemiyorum
sınırsızlık kişinin aklıyla sınırlıdır.
Yeter ki istesin sınırda zaman da limit yok.
Kadınlar çok bişey istemez bence
Bende sınırsızım fantezi dünyam çok geniş
Fisting
Peging
Gay-biseks
Ensest
Gangbang
Pissing
Scat
Pedofili
Zoofili
Hepsine açıksın yani
O kadar da değil
Demek ki sınırsızım demek öyle kolay iş değilmiş.
Saydıklarının hiçbiri bana uymuyor
Cuckold swinger gangbang biseks vs olabilir
Sapık severim
Sapık severim derken ne demek istediğini açar mısın biraz
istekli
İstekli olmakla sapık olmak çok farklı kavramlardır.
KS sansürledi
Yeterki istesin sınırda zaman yok
kadının sınnırsız olması erkek için iyidir.
net yapılır
o sınırsız olsun ıpler benım elımde zaten
Zevk veriyorsa sonuna kadar
Hayır
keşke
Yapmam
Yapmam