İlişki yaşıyorsam oldukça seviyorumdur ve güveniyorumdır o yüzden sinirlenmem tanımadığım güvenmediğim birisiyle zaten yaşamam eğer ki böyle bir şey söylerse kayıt altına aldım derse şöyle derim hani bana da kopyasını gönder belki ben de seni Özleyeceğim belki izleyerek tekrardan seni düşünerek kendi kendimi tatmin edeceğim derim o yüzden bana da göndersin kopyasını 😋
Sevgili, eş meş dinlemem direk mahkemeye veririm. Hayatını kaydırmak için bir kere bile düşünmem. Öyle bir terbiyesizliği kimse bana yapamaz ki aynı şekilde bende yapmam. Özel hayat denilen bir olaydan bahsediyoruz burada. Ben film çevirmek istesem zaten ilgili sektöre başvururum. GECE GECE ÇILDIRTMAYIN ADAMI
Yani öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama elbette kötü hissederim. Habersiz alınan bir kayıt sonuçta ki bu tip kayıtlar tehlikeli. İnsan kendisini her an Twitter'da bulabilir :D
Ondan ya evlenene kadar sabredin diyorlar arkadaşlarım da farklı farklı kızların videosu var katalog yapmışlar. Biri hatta evlenir bunlar diyorduk ayrıldıktan sonra kızın nisanlandigini öğrendi kavga etti işte kızla falan sonra kizin nişanlısına yatak odası videosunu attı. Düşün işte kötü bi durum
Bunu yapmak bu devirde çok kolay bir sürü fark edilmeyecek gizli kameralar var oyuncak ayılı olan bile var, ha ben çektim mi evet ama sorarak, hayır istemiyorum denilince ısrar etmedim. Ayrıldıktan sonra da kimseye bişey yapmadım sil diyeninkini sildim, ama tersini yapan çok hepsini geç adam karısından boşanınca ilişki videolarını yaydı
Habersiz yaptığı için hoşuma gitmezdi ve tepki gösterip sildirirdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Asla hoşuma gitmez. Aramız bozulursa yayabilir. Kimseye güvenmem. Zaten yaşadığımız cinselliğin zevki o anda kalmalı, tekrar görmek isterse videodan değil gerçekte görmeli. Adamlar bu iş için milyon tane video çekmiş, o bir yenisini çekmese de olur bence.
Kafası gözü kırılır , niyet , kendi izlemek ya da anı bile olsa , insanın kendi namusunu çekmesi çok saçma , canın istediğinde gel seks yapalım istemiyorsa git kenara otur derim.
Öyle bir mallık yapmaya kalkınmıştim, sonra kayittan bahsetmeden sildim.. Teknoloji çağı elektronik cihazlar hacklenebilir telefon kaybolabilir. Görüntüler başkasının eline geçerse birinin hayatı kaydirmis olunur.. kesinlikle yapılmaması gereken bir eylem..
olmadı da noldu bunu yaşamasamda nude , video attığım oldu şimdi onları ifşa sitesinde görmekten ödüm kopuyor bu korku çok zor insanlara güvenilmez ifşa sitesinde görünmek istemiyorum.