Evliyim benden küçük birisi yıllardır beraber çalışıyoruz sevmesini istiyorum ama o tek gecelik mi istiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunu senin oraya gittiğinde başbaşayken sana gösterdiği SAYGIDAN, YA DA ACELECİLİKTEN anlarsın ama tavsiye eşin hariç tüm gün görebildiğin bi adamla sevişme çünkü erkeklere boşaldığı anda bi tiksinme gelir anlık bişey ve bu onun senden uzaklaşmasına bir sebep olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılBana hep saygı duyuyor ve hep el üstünde tutuyor
- +1 yıl
Şimdi bu şekilde davranıyor diye seni seviyor sana manevi anlamda dolu olduğu anlamına gelmiyor belki de seni yatağa kadar getirebilmek için bu şekilde davraniyordur. Bunu anlaman için kadınlık iç güdülerini kullanmam gerek iyi bir izlemci olman gerek. Tüm bunları bir kenara bırak bunu anlamanın tek yolu ki zaten evlisin yani bakire değilsin ha kocan içine girmiş ha sevdiğin bi adam senin için farketmiyor, git onunla beraber ol sonra onu gözlemle seni elde ettikten sonra da elde etmeden önceki gibi davranıyor mu ozman kesin ve net anlarsın. Şimdi şöyle bişey evli kadın ile beraber olmak çoğu erkeğin hoşuna gider bende evliyim mesela sevsem birini bende ilişki isterim ama tüm bunlar çok da mümkün olmayan olduğu zamanlarda velinimetmişcesine onu el üstünde tutan bir adamın profiliymiş gibi geliyor bana yani evli olmasan sıradan biri olsan belki seninle işini görüp engeller ama senin evli olman aranızdaki heyecanı sürekli arttıracak ve bu heyecan da sizin ilişkinizin gizli ve ateşli kalmasına sebep olacak
Soran+1 yılYa çok değer veriyor aşırı ama ben hep insan olarak işime bana değer veriyor sandım şimdi bu içmek ve akşam yemeği yiyelim demesi ne anlama geliyor tam olarak ve birlikte olmadan sevip sevmediğini nasıl anlarım yemek yersek nasıl yakınlaşır
- +1 yıl
Şimdi öncelikle zaten bir evde yemek yemeyin bu herkese açık büyükçe kalabalık ama aynı zamanda yakalanmamanın için merkeze uzak bir yer olsun sen güzelce giyin onu önemsediğini göster. Yemek esnasında ona asla davetkar hareketler de bulunma o güne has asla akılda kalacak kadar açık giyinme ki adamın aklında cinsellik çağrıştırma. Konuşmalarında illaki sen evli olduğu için ( karşı taraf evli mi bilmiyorum) bu işe eşin görmeden nasıl devam edebileceğini konuşacaksınız. Ucu açık cümleler kurma yani senin kurduğun bir cümleyi cinselliğe açık olduğun kanaatine bağlamasın. İllaki birbirini seven kişi yatağa girecektir fakat bunun ilk buluşmanızda ya da ikinci buluşmanızda dahada önemlisi senin davetkar olduğunu belli etmeden olmasına izin verme.
Soran+1 yılİlk görüşmede olmamalı mıyım yani 😂
- +1 yıl
Saçmalama hayatım asla olma birak seni elde etmek için vakit harcasın. Maaşı halletmek için nasıl bir ay çalışıyorsak oda seni halletmek için zaman harcayacak. bu ara da takip atarmısın
- +1 yıl
Gittin?
Soran+1 yılBirlikte olmadan nasıl kurtulucam o gece
- +1 yıl
Artık bundan sonrasını da bana yazarak cevap al burdan devam etmeyelim bekliyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılelbette cinselliktir.. çünkü bekar bi insan evli birini sevemez sartların eşit olması gereiyor seni yadırgamam bende evliyim ve sorunlar insanı bu hale getiriyor fakat yakınından biri olması seni üzer ve yorar amacı sadece cinsellik olan özellikle bende sevmek istiyorum birini ama hem şartlar eşit olmalı hemde güven..
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevemesin belki de aşık olmultır
Cevap sahibi+1 yılolamaz çünkü onun amacı sevmek olsa evli birini değil bekar ibirini tercih eder ben bu durumu çok yaşadım inanın bana
Soran+1 yılBekar sevgilisi var ama sevmiyor belki sevemiyor
Cevap sahibi+1 yılen öyle zannediyor olabilirsin neyse dostum sen kafana koymussun ben ne desem boş dene ve gör
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu olayın giriş kısmı. Gelişme ve Sonuç kısmını merak ediyorum. Bğtün iş sende sen nasıl tepki verirsen öyle yürür. Ama sevmesini bekleme.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden beklemeyeyim ve ne teklifi bu
- +1 yıl
Evli olman cinsellik konusunda seni çok cazip kılıyor. Ama aşk sevgi konusunda bir o kadar uzaklaştırıyor. Ben 20yıllık evliyim çok ilişki yaşadım fakat aşk işine hiç girmem
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tek geceyle kalacağını sanmıyorum. Her fırsatta eve çağıracaktır bence.. ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmez ama dmi
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Evliyim, ama sevmesini istiyorum diyorsunuz. Enteresan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen evlisin ne işin var tek gecelik ve eşini aldatma olur eşin seni doyuramiyor mu bu patronunun seviyor musun
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum belki hoşlantı ama o sevsin istiyorum
- +1 yıl
Peki eşin ne olcak ayrildiysan sıkıntı yok ta
- +1 yıl
Senin de Demekki ona karşı bir hoslantin var
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliysen neden boşanmıyorsun? Aldatmak zorunda değilsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek gecelik zevkine bak geç hem sende bıkmıssındır her gün aynj penisten
00 Yorumlasadece seni davet ediyorsa seni istiyor yok eşinle diyorsa başka şey düşünme
00 Yorumla
+1 yılevet tek gecelik istiyor evlisin diye
02 Yorumla
Soran+1 yılAma birlikte çalışıyoruz sonrası ne olacak
- +1 yıl
sonrasi depoda seks iş cikisi ve her ani yakaladinda devamli
Çok çok büyük ihtimalle evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen istiyor musun peki
02 Yorumla
Soran+1 yılSevsin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSevdikten sonra ilişki isterse