O kdr kızarmış ki çeri domatese dönmüş , azcik duralım filan diyor , derin derin nefes alıyor hafif tebessüm ederek
Ne yaparsınız?
O kdr kızarmış ki çeri domatese dönmüş , azcik duralım filan diyor , derin derin nefes alıyor hafif tebessüm ederek
Ne yaparsınız?
bakire çıtır kızlar genelde hep çok utangaç oluyor alışmadıkları için ve o utangaç halleri çok hoşuma gidiyor kızı öperken okşarken çok tatlı oluyorlar, bir süre sonra daha rahat hissedip kendini tamamen teslim etmesi ve göğüslerini açıp öperken okşarken kızın kalbinin kütür kütür atışını derin derin nefes alıp verişlerini dinlemek hissetmek çok hoşuma gidiyor, çok tatlı bir haz veriyor bana ;) hele o gözleri ışıl ışıl bakışları var ki seyrine doyum olmuyor o an ;)
Cevap
19Cevap
Ara ara durup gözlerine bakıp tekrardan Yavaşca öperdim sakin sakin öptükten sonra biraz dokunur geri çekilirdim. O da devam etmek isterse yine yavaşca yaklaşıp sonrasında hızlanırdım.
Beni daha da tahrik eder benim adimi ya da bana seslenisini sayiklayana kadar bipmeye devam ederim hic cikmam icinden
Tabii ki ritim bir şekilde gerekeni yaparım merak etme Sen yapabiliyor musun
Bu kesin ben...
Biraz anlayış gösterebilirler. :)
Boynundan öperim kokusunu içime çekerim rahatlaması için
Onu rahatlatmaya çalışırım.
Ben kıyamazdım heralde
Himmmmina bile gorum nolucakki 😅😅😅
Bekler ara ara devam ederiz istediginde 🙂
Hafif hafif yanaktan dudağa doğru gelirim 😊
Uçmasını öğretirim 😁
Beklerim kıyamam çünkü
Bir sen beklerim demişsin..