Bu ten uyumu nedir nasıl olur özellikle evlilikte ônemli mı görücü usulü evlenenler ya da evlilik öncesi seks yapmayanlar var 🤔🙄🙈
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim ten uyumu ne dersen bunun hakkında baya bir yazı okudum burada ve internet aleminde kısaca en başından başlıyor bakışlarda elini tutuğunda bile etkilenmede dokunsan sarılsan bile büyük bir istek duymak mutlu hissetmek kendini onunla yanında olduğun her an sıkılmamak burdan başlıyor ten uyumu denen şey sonrasında cinsel hayata sevişmek dahil her türlü konuda karşılıklı olarak bu gibi yazdığım hadiseleri beraber hissetmek bak dikkat bütün her konuda o ve sen aynı şeyleri hissedince ten uyumu oluyor ten uyumu olunca hani derler ya bazen yazarlar beraber aynı anda boşalıyoruz diye işte olay bu
Evlilikte demişsin insanlar bir birini iyice tanımadan evlendiklerinde bu uyum olmayabiliyor ve evlilik çekilmez hale geliyor çok erkek ve bayan boşanmaktan bahseder ya da aldatmaktan ten uyumu yoktur işte nedeni budur kendileri bile bilmez anlaşamıyoruz der işin içinden çıkarlar görücü usulü evliliğe hep karşı olmuşumdur ama toplumumuzda vardır bu görücü usulü hadisesi ve bu şekilde evlenen insaları yadırgamak olmaz tanımadan evlenip sonradan çok mutlu olan Çifter vardır duyarız biliriz ama sonradan mutsuz olanda vardır evlilik öncesi cinsel hayat yaşamayan bilmeyen insanlar içinde durum aynı şans meselesi ten uyumunu yakalamak bazı insanda da sadece cinsel yönden ten uyumunu değerlendirir benim bir bayan Arkadaşım eskiden anlatmıştı uyumsuz 3 sevgilisinden sonra 4. Sevgilim ile vucudumu tanıdım orgazmı ondan öğrendim yaşadım demişti açıkçası neydi bu 4. Adamdaki fark dedim ten uyumu var dedi aramızda adamın öpüşü bile farklıydı dedi durum kısaca yazdıklarımdan ibaret bir hadise
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk varsa önemli değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Evlilik öncesi seks yapılmaz zaten ayrıca ten uyumu hikaye önemli olan senin karşındakiyle huyunun uyumlu olması
00 YorumlaPislik icerisinde de olsa karsilikli arzulasmak
15 Yorumla- +1 yıl
Afganmısın sen ya da Suriyeli
- +1 yıl
@Nilgünce25 anam afgan babam suriyeli ben turkiyede dogdum
- +1 yıl
Evet canım çok belli oluyor.. Yeşil kartını aldınmı türkiyeden? Nasıl burası çok sevdiniz dimi ülkemizi?
- +1 yıl
Birde tecavüzcü , hırsız Suriyeli ve Afganlar gitse çok daha güzel olacak ülkemiz
- +1 yıl
@Nilgünce25 yok almadim akrabalarimiz evini acti bize
Evlilik oncesi cinsel temaslar olmali ten uyumu anlasilmasi icin. Sonra pisman olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela ben partnerimin kokusu hosuma gitmiyor o istekli degil okadar ben istekliyim ve bu zamanla cok yoruyor
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Gerçekten Çok Önemli Eğerki Ten Uyumu Olmazsa Sekste Olma 👍😉
00 Yorumla
+1 yılseni ne kadar arzuladığıyla alakalı bir durum bu
00 YorumlaTen uyumu filan hikaye, sevdiğin ile yaparsan o tutku olurki zaten
00 Yorumla
+1 yılsorduklarının cevabı bende var ama çok uzun buraya yazmaya uşendim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden de önemli yoksa evlilik hüsran olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılten uyumu önemli harbiden eski sevgilimle çok ilişkiye girdik ama ten uyumu sıfırdı, sonra zaten ayrıldık, umarım evleneceğim kişiyle uyumlu oluruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGördüğünde kucağına atlayasın geliyorsa ten uyumu vardır
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@lılılull 👍👍👍
Ten uyumu erkeği beğenmeyen kadınların kaçış noktası tipin değilse uymaz zaten uydurmaya çalışma adam işi biliyor sa seni uydurur tenine.
00 YorumlaÖnemli tabii ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu istek uyumu hepsi önemli
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu yoksa nasıl sevişcen
01 Yorumla
+1 yılten uyumuna inanmıyorum bahane hepsi
00 YorumlaTen uyumu diye bir şey yokki saçmalık tamamen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılçok önemli bir şey bence.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bi yerde onemi var tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsalatalık ve şeftali uyumu önemli 😊
00 Yorumlaİlla bir raund maç yapmak gerekiyor 😂😂😂🫣🫣🫣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye yapmıyorlar
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem