Evlilerin seks hayatı nasıl oluyor yani seks sırasında oluşan gürültüler falan başkaları tarafından duyuluyor mu. Nişanlıyım yakın zamanda evlenicez ama insanların bizim özelimizi duymasından çekiniyorum nişanlım apartmandan daire aldı sonuçta yan yana daireler ve altımızda insanlar oturuyor onada bu konuları açtığımda kimse duymaz diyor rahat ol o zamanlar diyor ama olamam evet kimse bizi merak etmeyecek ama endişelenecegimden eminim yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTedirgin olmanız gayet normal, apartman hayatında özellikle ses olaylarında son derece hassas davranıyoruz evli biri olarak. Sadece o sesler değil tv sesi, film, müzik vs. gece 00.00 dan sonra daha sessize alıyoruz.
Dünyada en güzel şey bir evin müstakil olması.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Çok inler misin ki ilişkide. eğer inlemiyorsan kimse duymazki
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim apartmanda duyuluyor. Üst katimizda bir çift vardı. Gece sanırım duyulmamak için oturma odasını seçmişti yatak odasında değillerdi ama ben oturma odasında yatıyordum duydum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇığlık ve inlemeler bir süre sonra fanteziye dönüşüyor. Eşim aşırı rahat olmaya başladı, birinin bizi duyma ihtimali bizi daha çok tahrik ediyır.
00 YorumlaAlt komuşu yeni evli çift ti, kadının ordan yapma diye bağırışı halen kulaklarımda, sonraları müzik açmaya başladılar
04 Yorumla
Soran+1 yılSen ciddi misin
Soran+1 yılYok artık
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılne yapacaksiniz tadilat mi seks mi
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef her kadın sessiz inleyemiyor
- +1 yıl
:)))) kamu spotu mu bu
sen seni inleticek adami bul da komsular tv sesini 2 kademe yukseltir :)
Rahat ol herkes aynı şeyi yapıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Olacak o kadar yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılMüzik sviyiruz vs. ya da ağzını tutuyorum
00 YorumlaNasıl yardımcı olmamızı istiyorsun peki?
00 Yorumla
+1 yılEvli değilde nişanlı biriyle bişeyler olmuştu
00 Yorumla
+1 yılSor bakalım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evli olan ya da evli birinden bilgilenmiş olanlar yazabilir mi nasıl kendimi düzeltirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat