Zaman zaman rastladığım bir problem. Kız veya erkek soruyor bunu. Sizce de p*rno içerikleri izlemek karşısındakinde nasıl bir izlenir bırakır. Ayrılmayı gerektirir mi?

Zaman zaman rastladığım bir problem. Kız veya erkek soruyor bunu. Sizce de p*rno içerikleri izlemek karşısındakinde nasıl bir izlenir bırakır. Ayrılmayı gerektirir mi?

Niye ayrılık sebebi olsun ya, cinsel hayatım aktif olduğu halde ara ara hala izlemeyi seviyorum. Bazen eşine de teklif ediyorum, eskiden hep birlikte izlerdik. Bunun için ayrılmak çok saçma olur, o kadar boynuz yiyorlar da ayrılmıyorlar buna mı gocunuyorlar. :D
Yani p*rno izlemesem bir şeyler okumam lazım o da yoksa bir filmde görmem lazım nasıl uyarılıcam da mastürbasyon yapıcam? Ha bağımlı gibi sürekli izliyorsundur o tabi sorun kişinin hem kendisine hem de ilişkisine zarar. Bir de şey de önemli evlisindir veya sevgilinle aynı evde oturuyorsundur yani istediğin zaman cinsellik yaşayabilecek bir süreçtesin burada senin yerine p*rno tercih ediyorsa gene düşünebilirsin neden diye? Aldatma değil tabi ki ama ne gerek var? Onun dışında dediğim gibi bağımlılık yoksa normal.
Ee Tabi Evliyse Bi insan Böyle İçerik izlemeye neden gerek duyar ki Saçma Elinde kızın zevkine varmana bakacan 😅 O sevgilisi eşi olmayanlar bakabilir tabi rahatlayacak içerik arıyor kız da olmadığından çare erotik
Bu Tarz Filmleri Partnerinle Beraber İzlemek Her Zaman Daha İyidir Hem Fikir Edinirler Hemde Fantezi Dünyaları Gelişir Hemde Aralarında Kıvılcım Olur 👍😉
Cevap
20Cevap
Hayır neden olsun ki istiyorken bana haber versin yeterli birlikte izleriz. 😋
Hayır değildir
Bence değil saçma bahane olur ama p*rno konusunda iki taraf içimde geçerli olan kural hayatındaki kişiden daha önde tutup p*rno yetinip tatmin oluyorsa ihmal ediyorsa ozaman ayrılmak doğal bırakalım elden döviz bozdurmaya devam etsin
p*rno keyif işidir. Yalnız da güzeldir birlikte de. Ben bayılıyorum ❤️❤️
Olumlu
İlişkiye ket vuracak kadarsa evet ama Arada çiftler beraber de izlemeli bence fantezi niyetine dozunda. Bu ayrılık sebebi olamaz
Yan yana oturup Önce ayaklar uzatılır izlenir devamında ise bacaklar açık konuma getirilir izlenir derken derken birbirine mastürbasyon yaparak izlemesi gayeye zevkli kim ne derse desin😊
Hayır tabiki de, sadece bensiz izlerse kızarım. 🙄
p*rno değil de cinsel içerikli filmleri birlikte izleyelim sorun yok.
Gizli gizli p*rno izlemesi beni rahatsız eder devamlılığı ayrılık getirir.
Genelde herkes izler kadınlar da erkekler de ama bunu güzel hale getirip beraber izlemek daha mantıklı ve eğlenceli olur
Bundan dolayı ayrılmak isteyene, kapıyı kendim gösteririm.. Abtallarla hiç işim olmaz.
İsteyen istedigini diyebilir benim icin ayrilma sebebi olmasada uzun sure o kisiye soguk kalma sebebi.
İzlettirmesinler, ihtiyacı olmayan izlemez 🤷♀️
Bu bağımlılık ister istemez izlenir boşanmaya gerek yok
Hayır izlemeyi seviyorum sevgilim de izlesin sorun yok
Saçma değil mi... neden ayrılayım ki bu sebepten 🤷🏻♀️
sevgilim izliyor zaten, e benim bundan haberim var, ben izliyorum onun da haberi var..
Karşıdakinin yetmediğini ima eder, ya da senin aç gözlü olduğunu
Sanmıyorum. Mühim olan kafanda kimin olduğu. İzlerken bile kendini ve sevgilini hayal ediyorsan bu gayet normal.
Kesinlikle hayır. Aksine beraber bile izlemek çok zevkli
Boyle bisey icin ayrilmam ama izlemesini istemem sonucta ben varim yetmiyor muyum
Hayir yok
Arada eşimle izliyoruz ilişkimize renk katıyor zevkinize bakın böyle şeylere cinsellikte takılmayın
Yani olamaz bence sonuçta herkesin izlediği bir şey ve ihtiyacını giderdiği bir şey
gay ya da lezbıyen ızlemedıgı surece ateslemek ıcın ortamı grup faln ızlenılır
Hayır tabiki, öyle saçmalık mı olur
Birlikte izlersek sorun olmaz
Hep izlerim izlemeye devam de edicem benim için tatmin olmak önemli
En azından oynamıyor. İyi yönünden bakmak lazım
Geri kafalı değilim.
bir ihtiyaç bence ayrılmamalı
Saçma bnce öyle bsiydn ayrılmak
Demi
Ayrılık sebebi olabliir
Sevgiliyken değil ama evliyken sağukluk olabilir.
Niye olsun ki beraber izlenir
Beraber izlenmeli
Olmamalı bence.
Pørnødan vazgeçmem.
Evet
Asla
Yorum yok