1 aydır ayrıyız. Ben annemlere gittim yazliga tatile. Kendisi de çalıştığı icin gelemiyordu. Ben eve döndüm. Bende de 1 ay seks yapmamanin verdigi bir azg*nlık var.
Eve geldigim gunun akşamı yaklaştım yaptık. Sonraki gunler peşpeşe yaptik. Bana ne oldu sana sen boyle degildin dedi. Ne olmus dedim. Fazla, hareketli ve isteklisin yapıyoruz ama yetmiyor gibi sanki dedi.
Bende ne zamandir ayrıyız normal dedim. Yok yapmadigin seyleri yapiyorsun, sekste kendini bu kadar bıraktığını hatırlamıyorum cok rahatsin, boyle degisik bir özgüven gelmiş dedi.
1 yıldır evliyiz ve esim ilkimdi. Cogu seyi ondan öğrendim. Kendimi rahat birakamadigim zamanlar illaki olmustur anamin karnindan seks ustasi olarak doğmadım. Zamanla bir seyleri ogrendim.
Bana bu imalari da canımı sıkıyor, sanki baska bir sey dermis gibi. Gercekten erkeklere ne yapsak olmuyor. Hareketli oluyorsun sorun, yatiyorsun sorun, isteksizsin sorun, isteklisin sorun. Kadinlar olarak ne yapacağımızı şaşırdık. Ne farkli geliyor onu da anlamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer