Baya açık bir kızım ama Hiç böyle şeyler yapmayı doğru bulmuyorum başlamak istemiyorum bunları sadece kocamla yapmak istiyorum ama bunu kabul eden erkek kaldı mı bilmiyorum evlilik öncesi herhangi bir cinsel yaşam istemediğim için ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYorumda açıksın neden bunları yapmıyorsun diyen cahillere aldırma sakın
istediğin gibi bir hayat yaşayabilirsin istediğin çizgileri koyabilirsin bu sadece seni ilgilendiren insanların ne yaptığını neyle ilgilendiğini hiçbir şekilde düşünme kendi doğru bildiğinden de şaşma sadece saygı duymayı bilmek lazım12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle teşekkür ederim akıllı insan belli ediyo kendini
- +1 yıl
Rica ederim ben de teşekkür ederim💎🎈😇
En İyi Cevaplar
ya şöyle bir durum var flört etmek istiyorsan bunu kabul edebilecek baya az erkek var denebilir. ha sevişmek beraber olmak zorunda değilsin ama çoğu öpüşmek veya ön sevişmek olaylarını yaşamak istiyor sevgilisiyle. ha ben hiç cinsellik öpüşmek dahi istemiyorum dersen ya muhafazakar birisiyle, aseksüel birisiyle veya ailenin tanıştırdığı birisiyle flört dönemini uzatmadan evliliğe yönelik bir ilişki yaşayabilirsin. ha ben uzun uzun flört edicem dersen bir süre sonra sevişmeyi bırak illa ki cogu opusmek veya biraz temas istiyor diyebilirim.
00 Yorumla
Kabul eden var var. Ben de öyle bekledim. Şu an mükemmel bir ilişkim var. Niyetin doğru olunca Allah da nasip ediyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam canım çok sağol
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıldaha lise zamanlarımda, sevgililik konularında acemi olan ben, çıkmaya başladığım kız arkadaşımın elini bile tutmaktan çekinirdim ayıp olur mu acaba diye. noldu tabi 2 hafta geçmeden ayrıldı benden. niye ayrıldığını anlamamıştım, annem dedi ki oğlum elini bile tutmamışsın, öpüp koklamadıktan sonra sevgili değil arkadaş olur ondan anca. tabi ayrılır dedi :D askdjashdlkad
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin annende bi sıkıntı var
- +1 yıl
benim anam benim arkadaşım bize kalmaya geldiğinde gece izleriz diye bana izlemem için film cdsi vermiş kadın. tabi o zamanlar internet falan yok, cd ile izliyoruz o tarz şeyleri :D
Soran+1 yılAnnen baya sıkıntılı
- +1 yıl
anam anam canım anam <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılZorunda değilsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey sorcam sevgili ile ne yapılır beraber ibadet mi ediyorsunuz zikir mi cekiyorsunuz? Sevgili demek cinsellik demek libido demekm içinde libido olmayan aşk olmaz. İnsan sevgilisine ben kendimi kocama saklıyorum der mi? O kim ki o zaman yani sevgilini ne yerine koymuş oluyorsun ne kadar aşağılayıcı. Aynı şeyi sevgilinin sana söylediğini düşünür müsün hemen
04 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı olmaz sevgili demek libido demekse senin için sen düşün bence sevgilini ne kadar sevdiğini
Cevap sahibi+1 yılHerkes için libidodur. Çünkü aşk zaten üreme iç gudusudur temelinde. Senin elinde olan bişey değil ama cinsel dürtün hiç yoksa doktora görünmen gerekiyor yine cinsellik yaşamazsan yaşama ama kontrol ettir benden tavsiye
Soran+1 yılCinsel istek herkeste var da sevgiliyi sadece cinsellik görüyosan bende senin duygularında problem var kalbinde problem var obje olmuşsun ve karşıyı obje yapmışsın sen
Cevap sahibi+1 yılO kadar aşırı tepki veriyorsunki.. evlenince ne oluyor peki o zaman da obje oluyorsun merak etme hatta artık bikilan bir obje
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgilin yok o zaman senin :D Öpüşme, sevişme, eee normal erkek arkadaşın ile sevgilin arasında ne fark var. Sevgilim deme bari :D Bunlar istiyor ki sevgilim olsun, yedirsin içirsin, benim cebimden para çıkmasın. Ohhh :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Basit yani, söylediğinin arkasında durursun. Öyle birileri de var yani, bakma sen herkes atar tutar sonra da ilişki yaşamamış, görmemiş kız isterler evlenmek için, değerlidir yaptığın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Madem öyle muhafazakâr birisin neden sevgili ilişkisine giriyorsun?
Hamama gidiyim, ama islanmiyim demek gibi bir şey bu.
10 YorumlaHayır zorunda değilsin. Hiç kimse seni hiç bir şeye zorlayamaz. Aksi tacize daha ilerisi tecavüze girer ve suçtur.
00 YorumlaAdam gibi birini bulmalısın ince eleyip sık dokumalisin ama bu devirde hep vur kaç düşünüyorlar aman dikkat 🤔🤔
00 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten seven birini bulursan evlenmeden sana dokunmaya kıyamaz şimdi bı sevgili yapmaya kalksan akillarina cinsellikten başka bişey gelmez
00 YorumlaMecbur degilsin, seni seven niyeti ciddiyse herseyinle kabullenir sever, prensiplerine saygi gösterir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüşüncelerin dogruda erkekler artık beklemiyor bekleye kızlada evlenecek zamana kadarda erkek dayanmıyor
00 Yorumla
+1 yılAferin kabul eden illa var
Sevigilin namuslu ise sabreder00 YorumlaZor.. muhtemelen sevgilik sürecini kısa tutup evlenmem lazım kısa sürede
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAsexüel birini bulmalısın. Zira öpüşmek filan artık ortaokulda bile normal şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu sevgiline açık açık söylemelisin bence daha da devam ederse devam etmeye çalışırsa bence biraz bu gibi olaylardan kaçınmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoyurmazsan zaten senin sevgilin olmaz o. Sen yanlızca tek başına sevgilin olduğunu sanarsın 🥴
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBekliyecek sin kısmetini bol bol mastürbasyon yaparak
00 Yorumla Sevgilin varsa illa yaparsın evlenmeden bu açık kapaali afrketmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem bayağı açık ol hem cinsellik kategorisinde ol hemde istemiyorum de, herkes yese de ben yemem ahaha🤣o zaman elletmeyeceksen göstermeyeceksin. Açıyorsan erkek de istiyor dünden razı der haklı olarak
04 Yorumla
Soran+1 yılNe haklısı her kıyafeti açık olan ellenmek zorunda değil senin zihniyetindeki insanlar yüzünden bu ülkede taciz tecavüz var
Cevap sahibi+1 yılKimseyi taciz etmedim bugüne kadar🤣 ama doğruya doğru erkege böyle mesaj gider haklı olarak
Soran+1 yılErkeğe mesajdan çok kendine saygı göstermeyi öğrensen beynin gelişirdi de dediğim cümleleri anlardın
Cevap sahibi+1 yılBen senin verdiğin mesajı söylüyorum görünen bu anlayana çıplaklık tahrik eder bu kadar basit
+1 yılNe güzel umarım istediğin gibi birini bulursun yapma sabret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilime sırf nude atmadım diye ayrıldı bu zamanda gerçekten seven onları istemeyen erkek yok. Sevgili yapacaksan onları da yapıcaksın istemiyorsan sevgili de yapma ben öyle bir karar aldım
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru karar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu zamana kadar gelmişsin böyle devam et :) keşke karşıma çıksan haha
00 YorumlaKonuşmak iyidir, aksi durumda yol verin, anlamayacak ve üzüleceksiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOndan ayrılıp beni bulmalısın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi böyle düşünüyosun
- +1 yıl
Senin gibi düşünüyorum
Yapma o zaman 😆
10 Yorumla
+1 yılO zaman niye sevgili yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılE yani, bir noktadan sonra
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. ozaman görücü usulu evlen direk
00 YorumlaDeğilsin de öp nolucak sanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsan sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun Hüsniye doğru diyorsun.
00 Yorumla
+1 yılbekar takıl bekarlık sultanlık
00 Yorumla
+1 yılişine gelmezse yol ver öyle erkeğe
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşamamalısın bu kadar basit
00 Yorumla Kusura bakma ama ilişkilerin uzun olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili yapamaycaksın o zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğilsin ama ben sevgilimi öpmeden duramazdım...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılZorunluluk yok ama istek olursa anca
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Helal olsun sana. Keşke herkes senin gibi olsa
00 Yorumla
+1 yılSenin tercihin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. hayırr
00 YorumlaNe kadarlık ilişkin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrolle gel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğilsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni bulmalısın.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında