Kocam benimle zorla birlikte oldu. Bunu unutamıyorum, ne yapmalıyım?

O gün cinsel ilişkiye girmek istemiyordum.2-3 kere normal sordu, reddettim. Sonra yatağa yatırmaya çalıştı, ben de artık sinirlenip ona bağırdım. O da bana bağırdı. Tartışmaya başladık. Birden beni itti, üstüme çıkıp bacaklarımı ayırdı, onu üstümden atmaya çalıştım ama başaramadım. İçime boşaldı. Direncimin kırıldığını görünce öpüp okşadı, sonra bir daha ilişkiye girip ikinci kez içime boşaldı. Özür diledi ama affedemiyorum, unutamıyorum. Ne zaman aynı yatağa girsek aklıma geliyor. Normalde cinsellikte aktif ve istekliydim, artık sadece patates çuvalı gibi altına yatıyorum onun yüzünden. Sadece cinsellik açısından değil, onunla başka herhangi bir şey yapmaktan da zevk almıyorum. Onunla birlikte yemek yemiyorum, aynı odada oturmuyorum. Boşanmak istiyorum ama küçük çocuğum var, korkuyorum. Ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Ben bekarım arkadaşlar. Soru troll. Üniversitede okuduğum bölümde de derste uzun uzadıya tartıştığımız "Evlilikte tecavüz olur mu?" sorusuna toplumun ne yanıt vereceğini görmek için bu soruyu sordum. Evlilikte tecavüz olur arkadaşlar. Kadınları seks kölesi olarak gören zihniyetten kurtulun. Hiçbir kadın kocası istediği an onunla olmak için bacaklarını açıp beklemek zorunda değil. Kadınlar da kendi ihtiyaçları, sıkıntıları, beklentileri olan birer insan.
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl ki erkek her an cinsel ilişkiye girmek zorunda değilsin kadının da eşini reddetme hakkı vardır. Bu reddetme sürekli oluyorsa da gidersin mahkemeye, insan gibi boşanırsın. Türk hukukunda cinselliğin yokluğu geçerli bir boşanma sebebi olarak kabul görmüştür, kişinin buna hakkı vardır. Ancak eşini cinsel ilişkiye zorlama hakkı yoktur. Her insanın vücut dokunulmazlığı kutsaldır.
Kocam benimle zorla birlikte oldu. Bunu unutamıyorum, ne yapmalıyım?