Yatakta her türlü bahanenin arkasına sığınan başarısız olan bir erkeğe tahammül sınırınız nedir...

Yatakta her türlü bahanenin arkasına sığınan başarısız olan bir erkeğe tahammül sınırınız nedir...
Yatakta mutlu olan kadın ilişkide de mutlu ediliyor demektir. Ben hep buna inandım.
O yüzden o bana bahane anlatır ben ona bitirmek için sebep. Olur biter
Başarısız olabilir ama bunu ne kadar önemsediği ve düzeltmek, mutlu etmek için ne kadar çaba harcadığı önemli. Bencilse zaten bir nevi başarısız demektir bana göre. İstediği kadar "güçlü ve sert" olsun falan, fos.
İnce düşünce, mutlu etme isteği ve kadına verdiği özen onun performansına gölge düşürmez, beraber aşarız.
Kimse tahammül etmez. Ne kadınına, ne erkegine.. Ama belki biraz çaba sarf edilebilir.. Daha iyi olması için biseyler yapılabilir.. Sadece sekse bağlayıp kırıcı da olunmaz yani...
Teşekkür ederim
Rica ederim
Aldatırım.
Bu aşağılık cevabımı EİG seçtiğiniz için teşekkürler.
Normalde seçmem ama siz hemcinslerinizden farklı sıra dışı bir bayan olduğunuz için ne yazsanız olay oluyor o yüzden hoşuma gidiyor yorumlarınız
Cevap
5Cevap
Şanslıyım, maşallah kocacima🤣 24 yıl 🧿
Bu konuyla ilgili bir fikrim yok o yüzden, ama ben varsam sorun olmazdı...
Tohumuna para mı verdik, hadi yallahhh derim demesine de şükür o konudaki seçimimden memnunum. :D.
Seviyorsam hiç sorun değil ama yani sorunları gidermesini beklerim
Başarısız bir kadına tahammül edemem
bi erkekle seks yapma niyetim olmadığı için yorum yapamıyorum kaldı ki olsaydı bile pasif erkekle olurdu onda da onun başarısının bir önemi yok zaten
Bir erkek buna nasil cevap verebilir üstadım😂
Yatakta soğuk nevale sevmem tecrübesiz olabilir ama o arzuyu hissetmekt isterim
ne kadin ne erkek tahammul etmez aldatnalarda bu yuzden oluyor
Seviyorsam katlanırım herseyine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?