Yani sevgiliniz sizin giyiminize çevrenize diğer erkeklerle olan iliskinize hiç bir şekilde karişmayacak istediginiz sekilde ilişki yasayabileceksiniz ama sadece bunu tensel olarak gerçekleştirerek. Ben şahsen kendini teşhir eden bir sevgilim olsun isterdim bundan haz alırdım çünkü, siz ne düşünüyorsunuz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu bir ilişki değil gerçekten bu bir ilişki değil sadece cinsellik için arkadaşlık başka hiçbir şey değil sana karışmayacak hiçbir şey yapmayacak o zaman herkes herkesi her şeyi yapsın bu kadar basit
01 Yorumla
Soran+1 yılAksine duygusallik var, bakın biraz düşünmeniz gerek, şimdi şöyleki insan tanımadığı birisinin karşısında baska erkekle ilişkiye girmesinden dolayı haz almaz sonuçta tanımadığı kişiler onlar, ama ben tanisam ve onu kiskansam sevsem. baska birisiyle olmasından dolayi kiskanirim ve haz alirim siz bunun bir fetiş olduğunu bilmiyorsunuz ama gerçekten haz alıyorum bundan, ha bu… [+]
Kızlar Ne Diyor
1
Saçma sapan olduğunu düşünüyorum. Kabul eden kız ne düşünüyor onu merak ediyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılSaçma değil özgürsün işte istediğin şekilde ilişki yaşayabilirsin ama. sadece cinsel ihtiyaç için diyorum bunu, duygusal anlamda yine bana bağlı kalsin isterim.
Soran+1 yılAksine duygusallik var, bakın biraz düşünmeniz gerek, şimdi şöyleki insan tanımadığı birisinin karşısında baska erkekle ilişkiye girmesinden dolayı haz almaz sonuçta tanımadığı kişiler onlar, ama ben tanisam ve onu kiskansam sevsem. baska birisiyle olmasından dolayi kiskanirim ve haz alirim siz bunun bir fetiş olduğunu bilmiyorsunuz ama gerçekten haz alıyorum bundan, ha bu zamana kadar olmadı hic ama istiyorum bunu isteyen birisinj hayatimda
Soran+1 yılYaşınız küçük ve ilişkiniz yok uzun süreli ondan böyle diyorsun ama seni görürüm ben ilişkin monotonlaşsin hele bi artık sıkılacaksin tek kişiye bağlı kalmaktan
Soran+1 yılHer kızın icinde var bu
Soran+1 yılHayir işte bu yalan her söylenene inanma çok fazla insan birbirini aldatiyor, genelde de kadinlarin cinsel acidan doyumsuzlugundan kaynakli bişey bu. Sen ister inan ister inanma ama gerçek bu. Bana özelden yazar mısın konuşalım biraz?
Soran+1 yılPeki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler