Yeni nesil çok fena diyorlar doğru mu? Ben 26 yaşındayım ve aynı yaşta olduğum çocukluk arkadaşım var erkek. Her şeyini bilirim bana öyle şeyler gösterdi ki şoke oldum. İnstadan bir kızlar mesaj atıyor bir nudelar atıyorlar aklınız durur. Ama nasıl güzel hepsi bebek gibi 18 19 yaşında hepsi. Yatmak istiyor hepsi yalvarıyor hatta en kısa zamanda yapalım diye kaç tanesiyle yatıp kalktı sayısını bilmiyorum. Ve bu arkadaşım ne zengin ne de altında arabası var. Desem ki para için geliyorlar. Ama hiç bi şeyi yok sadece ağzı iyi laf yapıyor. Ben şaşırınca da artık devir böyle kızlar yazıyor yatmak istiyor hepsi z kuşağı diyor. Ben ne kadar geri kalmışım piyasa ne kadar değişmiş hala bekar kızların hepsini bakire sanıyorum ben asla bi kızın bi erkeğe mesaj atıp da ne zaman skiyorsun beni yazacağını düşünmedim aklım almadı hepsi güpgüzel kızlar.
Gizli Üye(18-24)+1 yılDevirle alakalı bir şey değil bu daha çok kişilik ile alakalı hala kendini saklayan var ya da yaşını almış başını almış ama hala çok inanılmaz istekli insanlarda var ama tabii ki şu son kuşak yani bizler biraz daha fazla istekli olabiliriz bu doğru bir şey.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin nesil de rahat durmuyor bak çocukluk arkadaşına! 😂 sen sadece kendini tutmuşsun devirle alakalı değil yani, düşüp kalkan belli o da çocukluk arkadaşın.
41 Yorumla- +1 yıl
Bizim nesil daha farkliydi resim atmak yoktu bizzat al eline bak denirdi simdi hersey sanala donmus
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel! modernleştik işte, hem bekaret zaten çağ dışı! Önüne gelenle yapmak gerekir ki en modern biz olalım. Hatta çıplak gezersek çok daha modern oluruz. Modern demiş miydim? Modern modern modern...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBende muhafazar bi kızım ama bende seninle aynı düşünüyorum yaşıtlarım evlenmeden olabilir normal diyo oysa ki Allah zina demiş ben evlilik bu yüzden dusunmuyorum çünkü sadık erkek yok her şey bozuk artık ve benim univ de kızlar bile yapiyordu
00 Yorumla
+1 yılVe sana bunları anlattı , bunlardan bahsediyonuz😀😦
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sevgilimden ayrılınca bana dedi ki akıllı ol elinden kaparlar. Bende güldüm dedim ki aman kim bakcak ona. O da dedi ki valla kızlar artık böyle böyle haberin olsun seçenek çok dedi. Ben inanmadım saçmalama öyle kız mı olur hangi kız mesaj atçak kızar yazmaz dedim. Güldü al bak bakalım kızlar bize neler yazıyor dedi şok geçirdim
- +1 yıl
😂😂😂komedi böyle ispatlaması da
Tip vardır, fizik vardır ya da yaşadığı yerde kız nüfusu fazladır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok sevindim ya, yeni nesil can ya <3 onlar olmazsa bakire kezbanlar yüzünden yaşama umudumuz kalmaz, Allah sayılarını arttırsın bahsettiğin z kuşağı kızların :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEski nesil de aynı zaten rahat olmak lazım diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılGeri kalmışsın zaten hikayenin sonunda ölecez hepimiz o zaman her haltı yiyip ölelim demi…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılRahat olmak kötü bir şey değil. Aksine libidolarını içlerine gömmelerinden daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yanlış düşünüyorsun eskiden içten içe gizliydi şimdiki gençler daha rahatlar sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu sitede 18-20 yaş arası kaç kız ile sexting yaptığımı sayamadım bile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık güzel kızlar ama cevresi güzel degil devir cok rahat
00 YorumlaMaalesef haklısın ya sen çok mu uslu bı kızsın
00 Yorumla
+1 yılHiç sanal yapmadın mı sen
Neden şaşırdın bu kadar00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen 35 ne kadar evlenmezsin
00 YorumlaAynı tepkiyi vermiştim
Çok şaşırmıştım00 Yorumla
+1 yılmaalesef oyle sanalda bile cok neler neler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFotoğraf değil, direkt video atıyorlar...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Durum bu artık
00 Yorumla
+1 yılDaha neler var neler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne