1 aydır falan tanışıyorduk, şu an milli takım kampında şampiyonada yoğun. Son zamanlarda yazınca hep yoğunum falan diyor zaten genelde hep ilk ben yazıyorum. 2 gün önce yazmıştım hiç yazmıyorsun diye, canım çok yoğunum ondan dedi. Bende bahane mi acaba beni kullandı mi diye düşündüm bahaneler istemiyorsan konuşmayız yazmam dedim. Öyle bisey demedim sadece bu aralar çok müsait değilim dedi bende öyle olsun dedim konuşmadık sonra. O yazana kadar yazmak istemiyorum 2 gün oldu o da hiç yazmadı o da evet yoğun biliyorum ama boş zamanında bana da yazmak zorunda değil tabiki dinlenir arkadaşlarıyla ama kullanılmış olmaktan korkuyorum. Yazmalı mıyım onun yazmasını mi beklemeliyim?
Birde sexting falan yapmıştık ama ben ilk defa yapmıştım bunu da biliyordu buluşmaya da söz vermişti ben güven falan hani ilk defa yaptım hoşlandığım için bu yüzden daha çok korkuyorum kullanilmaktan aslında. Ona hep sorup söyledimde ama böyle bir kız değilim kullanacaksan istemem hep bu yüzden konuşuyorsan soyle diye hayir dedi hep buluşamadigimiz icin oyle anlaşılıyor kamp bitince buluşucaz falan demişti. Neyse ilk defa öyle bisey yaptım zaten erkeklere güvenemiyorum falan kötü hissediyorum ne yapayım cidden düzgün şekilde yazın yani yardımcı olacak şeyler🙏🏼
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer