32 yaşindayim. uni okudum hala kpss calisiyorum. evlenmek istiyorum. bana gelen erkekler hep cinsellik peşibde. bakiyolar ben istedikletkni vermiyorum benj terkediyolar. hic mi namuslj eli yuzu duzgun erkek kalmadı. cinsellik olmadan nasil evlenicem. kendimde degistirmem sey nedir? neden benden o sekil beklentileri oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sen de bir anormallik yok, sen şimdi o erkeklerin; istediğimi ver nasolsa evlencez deyip istediğini alınca terkedeceğinden bir daha aramayacağından emin ol.. cinsellik isteyen erkek değişmez, evlenme helal bir birliktelik peşinde olan ahlaklı erkek asla bir kıza cinsellik teklif etmez hele de temiz bir yuva kurmak bakire bir kıza. erkeklerin geneli böyle bu zamanda, cinsellik için her türlü yalanı da söylerler her şeyi de yaparlar yeter ki kullansınlar canlarının istediği gibi bir anlık zevkleri uğruna. bence sen kendinden asla taviz verme, doğru düzgün biri karşına çıkar sen doğru durduğun sürece. ben böyle inanıyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAile, akraba ve arkadaş çevresinden sana öneride bulunan hiç kimse yok mu? Hani bir nevi görücü usulü ama tanıyarak severek bir evlilik alt yapısı kurabilirsin.
Birde çalışıyorsan is çevresinden falan olabilir
Bunlar yoksa keyif aldığın , sevdiğin şeylerin etkinliklerine katıl. Kurslar olabilir. Ortak noktaların cok oldugu birini bulman daha kolay olabilir00 Yorumla
Sen kendini değiştirme seni gerçek manada seven birisi seni öyle olduğum gibi daha doğrusu olması gerektiği gibi olduğun birisi kabul eden birisini bekle. Kader kısmet. Olması gereken senin düşünce yapın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir tek senden değil o beklenti hepimizin makus talihi 😂 evet itici geliyor çünkü zamanlamalari her zaman yanlış. Evlenme niyeti olsa da cinsellik gene olur düşünülür. Yani çekici gelmese nasıl evlenilir. Onlar bunun sayesinde hoşlanıyor, kizlar sevince tanıyınca sevisebiliyor. Umudunu kaybetme herkese acaba mı deme, şans verme. Seçici davranmayı unutma. herkesi potansiyel olarak görme. Bu sadece gene olmadı düşünceni artırır. olacak olan nasıl olsa olur.
10 Yorumla
+1 yılyani o yaşta bence aşk aramayın, kendinizi kandırırsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşımla ne ilgisi var. aşık olup evlenicem tabii
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim gibi erkekle karşılaşmamışsın ama benim gibi cinsellik olarak bakmayanlarda belki açık giyiniyorsundur evlenmek için düşünülmüyorsun belkide
02 Yorumla
Soran+1 yılcok açık giyinmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir şey var o zaman
Kendini değiştirmen gerekmiyor. Başkaları için değiştirme de zaten. Seven böyle de hem de sever tam sever. İlla seven biri de çıkar merak etme
00 Yorumla
+1 yılSeninle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası gelen kişi öncelikle kendini değiştirmesi gerekiyor
00 YorumlaSevene değil verene gidiyorlar canım şansın yok demek ki.. sen evlenincede yapmazsın bence..
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka yaa ben evliliği bekliyorum
+1 yılElit ve bakımlı görünme. Az konuşan , güleryüzlü , tatlı dilli sakin ol.
04 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef elit görünüyorum. ama elimde değil. acigim cok acik giyinmem. iş geregi bakimli gorunmek zorunda hissediyirum. bakimli olmasamda kaciyolar. orta yolu yok mu
- +1 yıl
Bari iş haricinde paçoz ol. Bu halde sana vur kaç tipler yaklaşır. evlenilecek değil eğlenilecek kız gözüyle bakarlar.
sosyal medyada evde pijamalarınla soğan patates soyarken fotoğraflar paylaş :)
Soran+1 yılemin misin samimimisin yoksa dalga mi geçiyosun
- +1 yıl
Hayır dalga geçmiyorum inanki ,
Senle bi alakasi yok, genel olarak herkesin ihtiyaci bu
05 Yorumla
Soran+1 yılbak benimle evlenmek isteyen biri geldii. sevgili olduk sözee. bakti o sey olmiycak feci sekilde kirdi ve terketti. gitti sumuklu koylu tipsiz cirkin bj kizla Şu an evlenmeyi dusunuyor. adalet mi buu
Soran+1 yılkizin verdigini sanmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet o amaçla gelen zaten evlernsende mutlu edemez
sürmez ilgisii. bence dengin birini bulman gerek02 Yorumla
Soran+1 yılbulamiyorum. herkes mi namussuz olmuş
Gizli Üye(25-29)+1 yıl21 yasındayım durum aynı sana özel bisey değil devir bozuldu erkekler zaten leş ti iyice leşteşti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmek isteyen zaten cinsellik beklemez
sen bir dua et allaha
evlilik duası bile var01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayırlısıyla olması için dua et ama evlenmek içib evlenme kötü evlilik bekarlıktan daha kötüdür unutma
+1 yılCinsellik içi. Yanaşma olmaz cinsellik olur ama. Güzel ve seksi misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yazıkki erkeklerin yüzde 90 ı böyle namussuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana gelen erkekler nerden geliyor? Instadan mi tanisin yoksa, internettekiler tabi oyle olur kizim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden hep devlet memuru olma hayaliniz var
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki erkekler öyle maalesef
00 Yorumla
+1 yılBelki alımlı birisindir o yüzden olabilir mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geç kalmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılgec kalmamışim. inşallah sen geç kalirsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi