Seksin her hali güzel ve lezzetli😋
Sadece meme ucuna yapılan uyarilarla kadın orgazm olabilir mi hiç yaşadınız mı?
Doğru dil darbeleri ile hersey mümkünnn🤞🤞
Seksin her hali güzel ve lezzetli😋
Sadece meme ucuna yapılan uyarilarla kadın orgazm olabilir mi hiç yaşadınız mı?
Doğru dil darbeleri ile hersey mümkünnn🤞🤞
Bazı kadınların göğüs uçları aşırı derecede hassas. Sırf göğsünü yaladığım için zevkten kuduran kız arakadaşım vardı. Oral yaparken o kadar zevk almıyordu
Kadınalar farklı her kadının haz noktası farklı olabilir bir kadın için meme ucu iken başka bir kadın için bu nokta kulak memesi dahi olabilir 😀 erkekler düz hepsi aynı noktadan
Hesabı kapattım deme geri dön
Cevap
25Cevap
Evet olabilir
Memelere özel ilgim var elimden dilimden gelen herseyi uzun süre yaparım orgazm olup olmamak kadına kalmış👅😋
Genel olarak hoşlantı olabiliyor kadınlarda bu durum ve çokta hoşlarına gidiyor deneyimlemem bu şekilde
Bu aralar buzu sekse dahil etmeye sardım, işe yarıyor emerken 😏
Olabilir erkek nasıl harika bir oralla olduğu gibi ha bana denk gelmedi öyle iyisi o ayrı 😁
Şehvetin ruhuyla alakalı bir şey meme ucunda orgazm olabiliyorsa parmak ucuylada olabilir.
Regl sırasında meme uçlarını emerken hafif okşayarak orgazm yaşatmıştım bir kadına
Aşırı haz alanı gördüm ama orgazma ulaşana denk gelmedim
Keyif alabilir ama orgazm olacağını sanmıyorum (başka bir iey yapmamak koşuluyla)
Evet memesinin ucu emilerek ya da oynanarak bosalabilir
yani olamaz veya olmaz denemez çoğu kadın meme uçlarından aşırı tahrik olabiliyor ve partneri de yetenekliyse boşaltabilir
sadece goguslerini emerek bosalttıgım bayan vardı
Dene, Memelerinin ucu yok mu
Avuclayip islak dil darbeleriyle mumkun olabilir
yalattırırsan olursun :p
Kesinlikle olur
Bence sadece göğüse dil darbesi yapilmamalı
bence çok cahilsin ya da erkeksn
allah rahmet eylesin eğitemedi ki senin gibi saftirikleri:))))))))))))
Olabilir iyice emilirsen
Evet oluyorlar
Olmaz
olabilir
Olur
Zor 🤔
Olabilir bence
bence mümkün değil. sence?