İnsanlar evlenmeden bile cinsellik yaşarken evlenip boşanmış insanlar neden bu kadar yargılanıyor. Yani insanlar evlenir anlaşamaz ayrılır neden buna dünyanın sonuymus gibi bakılıp kadınlar cinsel obje gibi görülüyor. Evlenip ayrılan kadının duyguları yok mu bir yıldır boşandım ama hiçbir erkeğe bu konuda güvenmiyorum guvenmeyecegim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim evlenmek varsa boşanmakta vardır bu dünyada biliyorsun ülkemizin eğitim seviyesi düşük ve boşanmış bir bayana erkekler genelde tüüüü kaka gözü ile bakar ve bu durumu cinsel olarak fırsata çevirmek isterler boşanmış bayanın işi zordur ama olay sende biter sen ciddi ve olgun bir kafada olduğun müddetçe kolay kolay kimse zarf atamaz bir arkadaş benim boşanmış bir bir bayan ile evlendi şimdi acayip mutlu çocuklarında oldu sonra adam daha önce hiç evlenmemişti bu erkeğin kafa yapısı meselesi bence sana gelince güvenmesene sonuna kadar hak veriyorum saygılar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılboşanmak helal ama çirkin bir helal olarak anılıyor halk arasında boşandın diye kimse yargılayamaz yapmamalı normal bir şey boşanmak ama çözüm yollarını araştırıp fedakarlık yapmak evliliği kurtarmak için mücadele etmek lazım ama olmuyorsa yapcak bişi yok boşanırsın
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşayana kimse bişey demiyor boşanan kadına kötü gözle bakılması yanlış ben doğru bulmam anlaşamaz ayrılır şiddet görür ayrılır ne var bunda ki boşanmış kadında çiçek gibi sevilmeye ihtiyacı var bu kadar hor görünmesin
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar sanki boşanma olmamalı yanlış gibi düşünüyor ömür boyu sürecek sanıyor ama bu olabilir insan soguyabilir sevmeyebilir ayrılmak isteyebilir doğal bir şey
02 Yorumla
Soran+1 yılYani hatalar olmasa sevmesende götürürsun ama karşındaki insan sorunluysa devam etmiyor
- +1 yıl
Tabi ki hatalar sorunlar olunca güzel bir ilişki yoksa bitmeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİkisi de oldukça normal.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmayı kusur olarak gören bunu yargılayan yadirgayan herkes bunu yasayacak adları kadar emin olsunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDimi bende bosandim ama sanki cok buyuk bir gunah islemis gibi bakiyrlar
00 Yorumla
+1 yılHiçbirine güvenme hepsi birbirinin aynı
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten güvenmiyorum
+1 yılToplumun saçmalıkları işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar hep bişeyler derler takma hiç
00 Yorumla
+1 yılolumsuz bir olay hoş karsilanmiyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılo da cok normal de bazilarina anaormal geliyor
00 YorumlaAh be canim, welcome to middle east...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimseye güvenme.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten güvenmiyorum ömür boyu yalnız yaşasam hiç eksiklik hissetmem
Soran+1 yılBilmiyorum aramıyorum öncelik para kazanmak çünkü küçük bir oğlum var
+1 yılToplumdan ötürü
00 Yorumlaiyi yaparsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası