Erkekler size soruyorum bir kızla sadece cinsellik amaçlı görüşürüyorsunuz. sevgili bile değilsiniz neden aynı evde yaşamak istersiniz? sürekli birlikte olmak için olamaz. zaten aynı şehirde yaşadığımız için istediğimiz zaman görüşüyoruz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Canı ne zaman isterse birlikte olabilmek için..
zaten canı ne zaman isterse evine gidiyorum
her türlü istediği zaman işimizi hallediyoruz. aynı evde neden yaşamak istiyor ki
Gece de istiyordur belki. Veya karı - koca hayatı yaşamak istiyordur. Siz sadece onu mutlu etmek için mi gidiyorsunuz onun evine?
aslında sadece onu mutlu etmek için gidiyorum ama bazen yemeğini temizliğini bile yaparım evini benimsedim içimden geldiği için yapıyorum öyle söyleyeyim. böyle bakınca sevgili gibi yaşıyoruz fakat ben duygusal bir şeyler hissetmiyorum o bana karşı hissediyor
İlginç 🙄 bence sizin , zamanınızı çöpe atacak kadar bol bol vaktiniz var demek ki. Oysa ki hayattaki en değerli şey zamandır, sağlıktan hemen sonra gelir. Erkeklerin hepsi aynı değildir. Bence farklı karakterdeki erkekler tanımalısınız. Çünkü ilerde size eş seçmenizde çok faydası olacak..👍
Tabii ki her istediğinde birlikte olmak için. Henüz senin bilmediğin fantezilerini yaşatabilmek için. Başka neden olacak:)
Sürekli her fırsatta ıliskiye girmeyi istiyor herhalde
Belki duygusallık başlamıştır
sanırım benden hoşlanıyor görüşmeyi bitireceğimi bildiği için hoşlandığını söyleyemiyor
O zaman denemen lazım sen söyle önce
ben ona duygusal şeyler hissetmiyorum ki ne söyleyebilirim ki
aramızda cinsellik geçmeden önce benden hoşlandığını söylemişti ama ben ciddi ilişki istemediğim için bu şekilde görüşelim dedim o da kabul etti
Hissediyor gibi yap tepkisini ölç
her hoşlandığını söylediğinde de ondan uzaklaşmıştım kalbini kırmaktan çekindiğim için
Aslında en güzeli bu duygusallık başlayınca ilişki çuvallıyor bağlanmamak en güzeli
hissediyor gibi yapamam ümit veremem ben
O zaman düşünme bu kısımları ve ne istediğine karar ver birlikte yaşmaksa taşın yoksa net olarak istemediğini söyle ki konu saçma şekilde uzamasın
evet bağlanmadan daha rahat oluyor en az hasarla bitiriyorsun. ama o bana bağlandı sanırım. uzun süre görüşmemiştik o süre içinde kimseyle birlikte olmamış
peki aynı evde yaşamayı kabul edersem ona ümit vermiş gibi olur muyum beklenti içine girer mi?
Girer çizgi kalmaz arada belki sende bağlanırsın ama bende eğer yapabilecek kadın bulsam bağlanmadan aynı evde yaşamak isterdim
benim anlamadığım bağlanmak istemediğin kadını neden evinde istersin
Evde eğer ilişkinin boyutu değişmeyeceğine eminsen yaşa bence çok zevkli olur
Bağlanmış zaten ondan olabilir ya da yalnızlıktan sıkılmıştır
olabilir
Ya da isteğe bağlı olarak sürekli birlikte olmak için kolay bir şekilde istiyordur
Bedava sirke baldan tatlıdır
Git gel Masraf olmasın eskortlara para vermesin
Duygusal birşeyler başlamıştır.
Duygusal bağ kurmak için olabilir
olabilir dediğin gibi sanırım benden hoşlanıyor görüşmeyi bitireceğimi bildiği için hoşlandığını söyleyemiyor
Karı koca gibi olmak istiyor
elinin altında olsun diye her istediği an
Univ mi okuyin
evet
Peki öğrenci evi mi
kendi evim
Nerde yapıyorsunuz peki
ben onun evine gidiyorum
Peki zevkine mi ssdede
evet sadece zevkine
Ondan başka kimseyle yatti i
yattım
Peki ücretli hiç
Kıllanmak için
Başkası s. k. mesin diye
evet başkasıyla birlikte olmamı istemiyor zaten bende o varken başkasıyla birlikte olmam fakat çok kıskanıyor
bu kıskançlığın altında sevgi olabilir mi? yoksa erkeklik gururu mu yatıyor altında
Senin duygun var mı? Sakın birlikte yaşama
duygum yok ama onun bana karşı olan duyguları hoşuma gidiyor
Seni aşkla mı s. k. iyor, sert mi?
sert
Hırsını alıyor. Bence sakın aynı evde yaşama
ne hırsınj alıyor anlamadım
Özelden konuşalım mı?
özele geçmiyorum burdan konuşalım
hırstan kastın ne
Yaz bana anlatayım
hayır
Peki