Dindar bir erkek bakire olmayan bir kızla evlenir mi?
Dindar bir kız da bakir olmayan bir erkekle evlenir mi?
Dindar bir kız da bakir olmayan bir erkekle evlenir mi?
Evlenir
Evlenmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İslamda Nur Suresinde Zina yapan kadın zina yapan erkekle, Zina yapan erkekte zina yapan kadınla evlenebilir. Mü minlere zina yapanlarla evlenmek haram kılınmıştır diye bir ayet var
Dolayısıyla bakirelik neden bozuldu bu önemli.. Evlenip boşandıysa ya da kaza ile ya da sağlık nedeniyle gibi bozulduysa sorun yok.. Emir direk zina yapanla yapmayan arasında koyulmuş
bakirelikten kastın nedir. çoğu kız bekareti bozulmadan sürtünerek yapıyor. bunlar bakireyim diye dolaşıyor
Bana göre bakirelik biriyle ilişkiye girmemiş olmak. Kızlık zarı sağlam durup da neler yapanlar var. Sözde bakirelik onlarınki.
Keşke herkes böyle düşünebilse
Dindar evlenir, dinci ise evlenmez.
Çok doğru söyledin
En iyi görüş için teşekkürler.
Cevap
18Cevap
Ya boyle fal açacagina git elemana sor severse evlenir belkide
Ya gidip başkalarına anlatırsa
Canım çevreni değiştir bence, o çocugu da bırak, yıl oldu 2022 modern duzgun hickimse o zarin ne olduguna bakmiyor artik.
Ortada biri yok olursa diye düşündüm. Ailem ancak dindar birini kabul eder.
Demekki ailen seni degil kendilerini dusunuyor. Çık bu kaliplardan öyle ailede olmaz olsun
Çıkmaya çalışıyorum. Aslına bakarsam çıktım da. Kendi ekonomik özgürlüğümü elime alabilirsem her şey düzelir. Çabalıyorum inan.
Tebrik ederim seni Ataturk siz kadinlara , avrupadan bile once secme secilme hakki tanidi, siz ozgur turk kadinlarisiniz, buna mani olan aile bile olsa oyle bir haklari yok sevgiler 💐
Teşekkür ederim. Sevgiler
Diz o konuda bakireyi önerir ama seçeneklere karışmaz... Sevdiğinle evlenebilirsin der.
dindarım bakirdim eşim biriyle evlenip boşanmıştı dolayısıyla bakire değildi seve seve evlendim neden kafan takıldı buna?
Ben nasıl ki hiç kimseyle ilişki yaşamadıysam, benim gibi hiç ilişki yaşamamış birisi olsun isterim.
Etrafında onca bakire varken neden evlensinki
Seviyor diyelim ama dindar biri. Zina yapmamış birini ister sonuçta.
Haklısın. Üzücü ama gerçek
Sanmıyorum açıkçası, mantıken.
Evlenmez, ama boş ver dindar biriyle evlenme cahil
Asla olmaz böyle bir şey
Evlenilir neden böyle düşünüyorsun
Dinle ne alaka ya, evlenmezdim
Sevdikten sonra hiçbir şey engel olamaz
Evlenmezdim.
Tabi tovbe etdiyse, Allaha 180 derece donduyse, durum degisir belkide.
Sana bu durumu söylesin ister miydin? Sonuçta günahlarımızı kimseye soylememek gerekir şahit olmasınlar diye
Cok zor durum. Simdiye kadar hangi kadin gercekden pisman ki? Hangisi dinine donmus ki? Samimiyet onemli, eger sirf evlenmek icin duygusal davranirsa, evlenmezdim.
Ben onem verdigin icin soylemesini isterdim. Cunku eger ilerde ogrenirsem, evliligi bozardim.
Hiç belli olmaz
Evlenmez
çok zor.
Sanmam.
Neden olmasın
Evlenmez
Ben evlenirim seviyorsam
Dindar mısın
Yani
Sen
Kapalı mısın
Kaç yaşındasın