İlk defa onunla yaptım sexting tanışalı da az olmuştu baya ama o an hoşlandığım için ve merak ettiğim için o da şey yapınca tamam demiştim. Ama çok öyle bir kız olmadığımı belli etmiştim hep normal şekilde de konuşmak istiyordum hep buluşmak falan da tamam demişti ama acaba yine de basit biri olarak görmüş müdür yani off bilmiyorum utanıyorum beni kullanmasını da istemiyorum tekrar yapsak bile hani ciddi bisey düşünmez mi mesela güzel tatlı olduğumu falan söylemişti yatta seksisin falan o yüzden istiyorum falan da demişti
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Seni istediği içşn yapmıştır senin hoşuna gitmedi mi yaparken
Hoşuma gitti hoşlanıyorum zaten ama beni bu şekilde kullanmasını istemiyorum hatta bunu sordum birkaç kere hayır falan dedi hep
Peki görüşünce yapmak isterse
Ya aslında ben zaten reel sözü aldım bunu yaptıktan sonra konusu açılınca hemen oraya çekti işte bende aklın falan orada diyip konuyu dağıttım güldü. Bir gün yine konuyu açınca buluşucaz demişti hani o da benden hoşlanmis olsa ilk buluşmada olmasa bile belki biraz biseyler olur sonra ilişkide olabilir zaten benim hiç yapmadığımı biliyor hani sadece beni bunun için kullanmasın normal ilişkimiz olsa sorun olmaz sonuçta
Çoçuk zaten seni kullanmış kanka. Yakında bırakır görürsün
Eleman kilidini açmış ben bunu ne sömürürüm diyordur
Ama ona çok kez sordum benimle bu yüzden konuşuyorsan söyle öyle biri değilim kullanılmak istemem hep hayır demişti
Evet mi diyecek saf msıın
Tamam ama normal şeyler de konuşuyoruz sadece bu konu değil o zaman da sorduğum zaman konuşalım diyordu bilmiyorum ki ilk defa böyle bisey yaptığımı da biliyor yani bu kadar mı acımasızsiniz hoşlanmıyorsaniz neden bilmenize rağmen istersiniz
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez bebeğim eleman avına usulca yaklaşıyor
Esimle ilk konusmada sanal yapmistik Şu an evli mutluyuz
Cidden mi ahagajah şansss
3 yildir evliyiz bi kizimiz var kucucuk bi sorun bile olmadi cok sukur
Yaa maşallah cidden şanslısınız
Evet tesekkurler insallah siz de oyle olursunuz
İnşallah umarım teşekkürler🙏🏼
Görmüştür. Basit olmasan yapmazdın
Hiç sevgilim olmadı bunca zaman böyle şeyler de yapmadım ama ondan cidden hoşlanmistim bunu isteyen ilk insan o değil yani ama o sorunca zorlamadi da çok hani bende denemedim falan deneriz demişti yani öyle biri değilim benimle birdsha konuşmasa bile biriyle öyle biseu yapmam zaten ona farklı hissetmiştim
Yapacak bir şey yok. şu an senin digerlerinden bir farkın yok
Sende istekli misin peki
İlk defa onunla yaptım böyle bisey güzel tabiki beni bu şekilde kullanmadığına inansam hoslanşa zaten bende isterim daha çok yani bu ilişkide kötü bişey değil
Kullanmiyordur zamanla anlarsın zaten
İnşallah öyledir
Konuşmaya devam ederse konuşur musun peki
Sadece sexting mi normal mi
Her ikiside
Yani sadece bunun için konuşmadığını normal değilde de konuşuyorsak ki buluşucaz da demişti konuşurum tabiki ki zaten konuşuyoruz hala arada
Birseyler yasamak isterse ilerde yaşar misin peki
Hoşlandıysa o da ve sevgili falan olursak o zaman tabiki ama hani bunun için dediğim gibi kullanma olmazsa okey
Belli olur zaten azcok ama sende isteklisin galiba
Ya dediğim gibi hoşlanıyorum ve sevgilim de olmadı daha önce herkesten hoşlanmam çünkü. Ondsn hoşlandığım ilgimi çektiği için hani o yüzden o da hoşlansa ve kullanmazsa olabilir tabiki yavaş yavaş bazı şeyler bir anda hemen her şey değil tabiki
Evet haklısın
Teşekkürler cevapların için her şey güzel olur umarım şimdi uyumam lazım iyi geceler
Rica ederim iyi geceler
evet herkes yaptığını düşünmüştür kesin
Yok hayır ilk defa yaptığımı biliyor zaten tavrım ve davranışlarımdan da çok belliydi bu
Uf takılma onlara
Nasıl yani
Az dediğin ne kadar
4 gün falandı yani ama ben ondan öncesinde de hoşlanıyordum dikkatini çekemedim sandım falan sonra bir andan o takip etmişti falan ilk o mesaj atmıştı ortak noktalarimiz da çıktı zaten hep sporcuyuz falan az baya benim içinde bu kadar zaman bunu yapmak için çünkü cidden kendimi bilmiyorum öyle biri değilim başkasıyla yapmam birdaha bunu da ama ona farklı hissetmiştim bilmiyorum kullanılmak istemiyorum
Mesela konuşmaya devam edersek 1 ay falan daha fazla kullanmıyor mudur yoksa 1 2 haftaya şey yaparsa kullanmış mi olur
Eğer ki konuşmaya devam edip sexting istemezse ciddi ilişki istiyordur, her konuşmayı cinselliğe getiriyorsa uzak dur
Eğer arada yine isterse ama aynı zamanda normal şekilde de konuşursak?
O zaman sıkıntı olmaz arada olabilir bu hepimiz yaşıyoruz bunu ama her konuşmadan oluyorsa amaç farklı birde reel görüşme istemezse sadece sanal arkadaş olalım derse güvenme
Ya aslında biz 3-4 haftadır konuşuyoruz 1-2 kere daha yaptık ama normal de konuşuyoruz yani birde o çok yoğun bu aralar sporcu ve milli takım kampında hatta şu an Şampiyonada bu aralar çok konuşamadık ben yazıyorum genelde zaten yoğun hep en son dün hiç yazmıyorsuunn falan dedim yoğunum canım dedi bende hani bu şeyler de olunca acaba beni kullanıyor mi diye güven sorunum da var hep kuruyorum ama bunu ona daha önce de sormuştum hep bu şekilde kullanıyorsan istemem falan hayır dedi hep. Neyse dün işte hayır canım dedi bende bahane mi acaba istemiyorsan yazmam konuşmayız dedim normal olarak hayır öyle demedim bu aralar müsait değilim dedi pek ama cidden kampta biliyorum yani. Zaten ben bunu ilk yapmadan önce reelde buluşalım demiştim sözünü bile aldım falan tamam dedi ki bilmiyorum seks istese sadece zaten o yoğunluğunun arasında bunun için yazar erkek çünkü umarım o da hoşlanmıştir güzel ve tatlı olduğumu da söylemişti bakalım bilmiyorum. İkimizde sporcuyuz bu arada hafif aynı ortamlar. Birde bir ara geçen hafta falan kampta yine 1 gündür konuşmamıstik kusura bakma yoğundum yazamadım falan demişti o zaman böyle diyince de iyi hissetmiştim şimdi rahatsız etmemek için yazmıycam ben bakalım o yazacak mı
İyi yaparsın bekle o yazsın gelince reel görüşürsün o zaman daha iyi karar verirsin
Evet umarım yazar ama ya korkuyorum yazmazsa diye ayagsjahs, neredeyse 1 aydır konuşuyoruz ara ara hani hep yazıyordum ben belki merak eder yazar bakalım o yazsın şimdi de. Zaten kamptan dönünce buluşucaz demişti sende bu şekilde anlamayacaksın beni demişti
Dediğim gibi buluşunca inş daha iyi anlarsın davranışlarından ilgisinden
Evet inşallah öyle olur çok teşekkürler bu arada cevapların için umarım dediklerin gibi olur çünkü ben daha önce ilişki yaşamadım güven sorunu ve erkekler klasik hani bu yüzden kafamda da çok kuruyorum hep o doğru dese de düşünüyorum fazla fazla biriyle konuşunca rahatlıyorum
Mutlu olman dileğiyle ☺️
Çok teşekkürler umarım😇
Rica ederim ☺️
Çok takılma.
Yok yaa oyle dusunme lutfn