Size çok iyi davranan çok anlaşabildiğiniz sevgilinizin geçmişte bir kıza yaptığı bu şeyleri öğrenseniz ayrılır mısınız?

Arkadaşlar sevgilim 2 sene önce 18 yaşında bir kizi cinsellik için kullanmış. Kız çok yaralı onunla konuştum 2 yıl geçmesine rağmen hala hüngür hungur ağlıyor ben bile dayanamayıp ağladım. Ben sevgilimi çok seviyorum ve onunla anlaşıyorum yaklaşık 1 senedir cikiyoruz bana bir kötülüğü olmadi ama o kıza yaptıklarını duyduğumda çok üzüldün. Kızı 17 yaşındayken kullanmış 1 sene boyunca. Kıza çok kötü şeyler yapmış yani kız diyorki keşke beni aldatsaydı da bunlar yapmasaydı çok ileri gitmiş. Kız diyorki ben ciddi anlamda psikoljik sıkıntılar yaşadım 17 yaşındayken. Ailem beni nasıl tedavi edeceğini şaşırdı. Yani çok kötü oldum kızı duyunca. Napardiniz siz olsaydınız?

Güncellemeler
+1 yıl
Kıza konuşurken bakıyorum su anda 19 yaşında yani karşımda asla normal bir insan göremedim. O kadar guzelki çok güzel , zengin , okumuş bir kız. Kıza çok uzuldum ya sevgilim tam bir psikopat
Size çok iyi davranan çok anlaşabildiğiniz sevgilinizin geçmişte bir kıza yaptığı bu şeyleri öğrenseniz ayrılır mısınız?