Herkesin bakış açısı aynı olmayabilir konu üzerinde. Benim düşüncem fatklı bakış açılarından gözlemlemek bunu. Senin için cinselliğin temel amacı nedir?👒

Herkesin bakış açısı aynı olmayabilir konu üzerinde. Benim düşüncem fatklı bakış açılarından gözlemlemek bunu. Senin için cinselliğin temel amacı nedir?👒
Cınsel ilişki nesillerin devamı için gerekli olan üremeyi sağlamaktadır. Zaten evrimsel amacı da budur. İnsanlar da dahil tüm canlılar üreme eylemine doğuştan yatkındırlar ilişkinin insanlardaki farkı ise nesillerin devamını sağlamakla birlikte birçok duygu ve hazzı da içermesidir.
Cinsellik ilk çok hücreli kompleks canlılarla beraber var olmuş neslini sürdürme dürtüsüdür. İnsan açısından bakarsak ilk insanın varlığıyla birlikte var olmuş, beslenme ve barınmayla birlikte insanın en temel üç dürtüsünden biri olmuştur. İnsanın diğer çok hücreli kompleks canlılardan ayoran en temel noktalardan biri ise diğer canlılardan farklı olarak insanın cinselliği sadece üreme değil daha çok zevk için yapıyor olmasıdır. Yani özetleyecek olursak cinselliğin temel amacı bütün canlılar için üreme, insan içinse üreme+zevktir.
Eğer karşımdaki kişiye aşıksam ve belli bir süre geçtiyse seks yapıyorsak bütünleşme arzusu onu tanıma onu ve kendimi mutlu etme arzusu
Eğer takıldığım biri ile yapıyorsam libidomu söndürmek başka bir amacım yok
🤔
Noldu
Yok bişey
Okey
Tamam
Birbirine karışmak.. Keyifli geceler..
Eiglerin hepsi için topluca teşekkürler yavrum :D 😘😘😘😘
Ricalarım senindir bebeğimmm🤣💋
Cevap
30Cevap
Kesinlikle aşktır aşk olmadan olmaz yani aşk olmasa bile cinsel bir çekim lazım
Kusucam şuraya sjsjsjsjs
Ötede kus midem var herkesle olacak değilim önüne gelenle olmak fa###lerin işidir ya da P###klerin ben onlardan değilim herkese verince ne anlamı kalır ki
😂 😂 😂 Canım senin o aşk dediğin şey Sekse giden kısa yoldur. Daha doğrusu sekse ulaşmak için kullanılan araştır. Neyse yaş aldıkça öğrenirsin 😊
En çok sen biliyon her şeyi kxjxj nefret😌🍀😂
Zevk almak
Genelde cinselliğin temel amacı zevk ve haz alarak paylaşmaktır. Özelde ise aşk, zevk, haz, tutku, şehvet ve bunlara dair herşeyy… 😎
Ona duyduğum arzuları bir beden ile birleştirmek.
Amannn laf cambazlığına gerek yok işte zevk, şehvet dibini yaşamak
Cinselliğin amaci insanlarin beyinde oluşan cinsel dürtülerin doyuma ulaşama çabasıdır tabiki her insan bunu yaşayamıyor.
Sevdiğimin kokusunu içime çekmek.
Onun kokusunu uzun süre uzerimde kalması.
Tabi zevk almakta bonusu.
bence var olmak..
amaç bu beraber hayatın anlamını keşfetmek demek :)
Para kazanmak. Ücret karşılığı kriterlerimle beraber bazı kadınlarla cinsel ilişki yaşıyorum ve cinselliğin benim için temel amacı dediğim gibi para.
Cinsellik demek nefes demek hayat demek yaşam demek kanka
Birinci Önceliğim partnerimi doyuma ulaştırmak. En önceliğim odur sekste. Daha sonrası haz, tutku, şehvet, doyuma ulaşmak 🫶
Sevdiğim hatunla vakit geçirmek. Onu mutlu etmek.
Zevk aşk tutku şehvet herşeyy
Buda iyi bir cewap
Karşılıklı zevk haz almak mutlu olmak hissetmek hissetirmek
Mutlu olmak mutlu etmek
Kadının o an ki kıvranışlarını zevk ile seyretmek ❣
Mutlu olmak mutlu etmek.
Aşk şarabından içmek
Duşa girmek için bahanem
İçimdeki arzu ve istekleri dışa vurmak :)))
üremek temel amacı bu
Mutlu olmak ve mutlu etmek tabi ki.
Cinsel ihtiyacımı gidermek, zevk almak
Rahatlamak
En güzel cewap
Göklere çıkıp bir an da yere cakilmak
Kafınını zevkten havaya uçurmak.
İhtiyaç aynı yemek şu gibi
Karamalize edilmiş bir tutku
Duygular, acıdan zevk alan ve acı çektirmek ten zevk alınan bir ihtiyaç
Ateşle barut demek
Elim sendenin gelişmiş versiyonu işte