Sevişmek, sevişmekten fazlası değil midir? Fantezileri uç noktada yaşayacak cesarete sahip biri misin yoksa senin için her şey sıradan mı? Keyifli geceler.. 😏🥂🧊

Sevişmek, sevişmekten fazlası değil midir? Fantezileri uç noktada yaşayacak cesarete sahip biri misin yoksa senin için her şey sıradan mı? Keyifli geceler.. 😏🥂🧊
fantezi başka şey ruh hastası olmak başka şey aşağıya yazacaklarımdan hariç (onlar tartışmayı düşünmeye bile açık değil bunu en ufak şekilde bile istediğini sezdiğim kız benden uzak cehenneme direkt olsun) hemen her şeye açığımdır
-başka erkeğin adının dahi geçmesi
-beni aşağılayacak, emasküle edecek, itaatkar yapacak, engelleyecek, acı verecek ne varsa
-sidikli poklu ne varsa pisliğin lüzumu yok
bunlardan hariç pek bi yapmam dediğim şey yok özellikle denemeyi teklif edeceğim şeyler genelde role play, master/slave, avcı ve av, ayna önü vs vs
Dünyamı aralayıp girdikten sonra test yapıp seni mutlu edecek üç noktalara çıkaracak fantasi dünyam var, herkese sıradan bir fantasi olmaz , o ilişkiden ikimizde doruklara çıkıp alacağımızı alıp vereceğimizi vermemiz gerekiyor
Sıradan denemez ama absürt, sapkın fantezilerim de yok
Rica ederim hayatım 💋💋
Fantezilerim derindir. Her yakınlaşmada farklı auralar heyecanlar yaratmayı severim birbiri ardına aynı olamaz. Fantezi dünyam ise onu sadece o kapıdan içeri giren görebilir.
Aç kapıyı bezirganbaşı diye bi tekerleme vardı niye o geldi ki aklıma 🙂
Fantazilerini Merak etmedim değil
Cevap
67Cevap
Sıradan şeyleri kendi şeylerimle karıştırıyorum böyle ortaya mükemmel şeyler çıkıyor xjjxjx
İnanırım :)
Selam gadası 🙃
Partnerimle kafa kafaya verdiğim zaman üç fanteziler bizi bekler.
Herkes atmış tutmuş yalan çoğu, en basitinden sert seviyorum şöyle yap böyle yap diyor sonra yatakta ağlıyor elimi çöz diye çok gördüm öyle, bizimkiler klasik manda gibi yatayım bacağımı açayım gel gir
Fantezilerim var
Küfür fantazim var
Sert olunmasini seviyorum
Bana vurulması hoşuma gidebiliyor
Kiravatla ellerimin baglanmasi hoşuma gidiyor
Ağzımın kapatılması hoşuma gidiyor
Ama bunların hepsi birleşme esnasındaki fanteziler
O noktaya gelene kadar da uzun ve yumuşak dokunuşlardan haz alıyorum ilişkiye hazirlanabilmek adına
Kemer
Yok okadar da değil
Nie 😂😂
Acır ya
Ulaşır misin
Çok basarilisin
Zayıf vücutlu?
Peki falaka?
Kendime has ama etki altında fazlasıyla bırakacak kadar 😉
Sıradan değil oldukça değişikler ama hiç birini denemiyorum
Mesela
Abooo fisting çok fena ya
Fanteziye vakit geçiremem çabuk bir şekilde seks isterim
fanteziyi dusunmek bazen uygulamaktan daha zevkli olabiliyor tabi hayal gucu ve libido birlesince super seyler cikiyor ortaya , tabular herkes icin seksidir herhalde ya da yasaklar.
Biraz marjinal fanteziler var bende ama o fantezi çoğu erkekde var. Hem sıradan hrm değil. Grup vs. Ama aniden aklıma ilginç şeyler de gelebiliyor.
Çok uç olmasa da kendime özel fantezi dünyam var tabiki. Bunları da zamanı geldiğinde, o kişiyle yaşamak isterim. O zamana kadar sıradan bir cinsel hayat ile devam
Zihinde tasarlanan, canlandırılan ve gerçekleşmesi özlenen bir şey olan fantezi; değişik heves, düşünüş, sonsuz ve sınırsız hayal kurma anlamına gelir ve ben bunların tamamını yaşıyorum
Sıradan Bilinenler İşte 😅 Ama O Fanteziyi Çok Zevkli hale getirmesini de bilirim zaten isteğim yüksek 🤭🔥
Grup seks ve gay videolarından başka şeylerden tahrik olmuyorum. Bilemem ne kadar kendime has başkası da var mı
Bisexual genelde veya 2 erkek bir kadın
O da değişik ama kız ve erkektense 2 erkeğin sevişmesini daha tahrik edici buluyorum 🙈
Evet
Soruma gel istersen
Bildirim gitmesin sorana
Kızlar, Hatunlar zor olmuyor mu? ↗
Yok teşekkürler
Hanım Efendi Bir şey sorabilir miyim
🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Hanım Efendi Buradakileri Rahatsız etmeyelim
Rica Etsem Soruma Gelirmisiniz
Vajinadan nasıl bir haz alıyorsunuz? ↗
Benimkiler aşırı farklı. Dünyada tek. Sadece bilgisayar oyunlarında mod (modifiye gibi) ile yapabilirim onu.
Var bildiğimiz birşeyler ama kadına önce yumuşak olup ıslattıktan sonra istediğim herşeyi yaparım gıkı çıkmaz zevkten :)
Fantezilerim Sıradan Değil Kendime Has Fantezilerimde Var Bence Herkes Kendi Fantezi Dünyasını Kendisi Yaratmalıdır👍😉
Kendime has okadar çok değişik fantasilerim var hepsini seviyorum ve encok topuktan ensesine kadar yalamayı ve iple bağlamayı
İpi nereye bağlıyon reis bi de hele bi gel
Memelerinin dibinden baglada gör kafan kadar oluyormu bak bakalım
Bana yazarmısın
Denediğim fantezilerim:
-Üstüme, ağzıma ve popo deliğime işenmesi
-Kemerle dövülme
-Falakaya yatırılma
-Yüzüme boşalınması
-Sert oral. Kusacağım şekilde.
Deneyemediklerim:
-Sokakta tasmayla gezdirilme. Buna cesaret edemem.
-Elektroşokla domine edilme. Henüz yapmadık
-Gangbang. Nasip olur mu bilmem
Sıradan gibi görünen fanteziler i yeniden yorumlamayı seviyorum
kendime has, spontane gelişen asla sıradan olmayan :)
Paylaştıklarımıza sorun. Buradaki herkes gurme yürüyen cinsellik gibi davranıyor. 😂
Fantazilerim kendime hastır. Uc nokta olarak belirtmediğim kriterler var elbette;
Fantezimi Gizli Ve Şifreli Seviyorum Hatta Harfi Sayısal Kod
-Vesselam-
Çok çılgın fantezilerim var ama karşılık verecek partner yok maalesef
Taze sıcak ekmeğe Sarelle sürüp yemek dene😀
Sıradışı ataklar yapmazsa ne keyfi kalırr istediği şeyi benim de isteyeceğim kıvama getirip önüme sunmalı gerisi bende❤️🔥
Baya bir fantezilerim var bilemem artık sıradan mı has mı
yani ayak suyunu içmekte ne bilim
ne cinss fantazilerin varmışş
Özel birşeyim yok ama son zamanlarda aklıma takılıyor bu konu
Gayet güzel fantezilerim var. Sıradan seks bana göre değil.
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadını bulduk da...
Fantezisi kaldı 😝
Kendime has fantezilerim muhakkak var değişik olmayı severim
şimdi yazsam beni linç edersiniz 😂
Merak ettim biliyo musun
linç etmeyiz o kadarda değil
Fantezilerimiz var da beraber onu yaşayacak o zirveye çıkacak biri yok maalesef 🌺😏
Bana giren çıkan bir şeyin olmadığı tüm fantezilere açığım ve sahibim
Genelde kendime has. Şimdi buraya yazsam taşlarlar beni.😁🤣
Fantezim yoktur. Hiç aklma gelmedi. seks bir ihtiyaçtır terbiyesini bilmeli
Kendine has tabikiii 😋
Denediğim var denemediğim var
Kendime has şeyler olmasını severim
Kesinlikle özgün
Kimsenin aklına gelmeyecek fantazilerim var
O olduktan sonra bana her şey sıradışı
Sıradana yakın.
İlginç Fantazilerim Vardır...
Uçsuz bucaksız fantezi severim
dudaklarımla fantezilerim üst sıradadır
Belli bi fantezim yok
deneyimlediğinde o ne bea ! dedirtebilirim.
Has ve cok ozel
Sınırsızdır , kendime haz :)
aynı residekigibi ve daha çılgındır
Benim fantazilerim kendime hastır. 🔥😋
Herşeyy sınırsızca off görsell çok fenaa
Az usul başkannn 😂😂😂
Usul olamıyoruz
İçi seni dışı beni yakar
Yok gibi bir şey.
Sıradan diyemem
Buzdağının görünmeyen kısmı gibi😀😀😀
fanteziler olmadan tadı çıkmaz
Kendime has hersey asla sradan değildir.