Güncellemeler
+1 yıl
Gençler dişleri fırçalayınca da temizlenir dimi yani aynı şekilde adamın agzı oraya degmişse benimle sevgili olmadan önce dişlerini fırçalasa temizlenir demi lan
Geçmişinde cinsel hayatı olmuş olan bir erkeğe oral seks yapılır mı adam geçmişte korunmasız ilişkiler yaşamış ve sonra biriyle güzel bi ilişkiye başlamış bu kişiye yeni sevgilisi oral seks yapar mı tiksinmesi gerekmez mi ne düşünüyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Su bütün pislikleri temizleme özelliğine sahip aynı zaman da toprakta...
Ya gömün ya yıkayın 🙄
Evet sonuçta yıkandı öyle gezecek hali yok temizlenmiştir :/ boş boş takıntı yapıyorum işte
Sen yine de cinsel yolla bulaşan hastalıkların testini ondan bi iste nolur nolmaz yakma kendini.
Hastalık yok ama geçmişte başkasının sıvısı degmiş diye bi düşünce gelip mide bulantısı olur mu su ve sabun yeterli mi içimi rahatlatır mı midemin bulantısı geçer mi yapamıyorum tiksinti geliyor
Ya bacım söylemese nerden bilecektin onlar mı kalacak ya. Herkesin bir geçmişi var işine gelmiyorsa yaşama bir şey kimse seni zorlamıyor ki
Söylesin veya söylemesin konu o degil yıkayınca temizlenir mi tiksinti gelmez mi onu soruyorum
Ne bilim kızım ben ona sorsana onu xjxksk
İnsanlar tiksinir mi diye soruyorum :/
O an onu düşünemezsin herhalde
Ve yıkamış sonuçta
İsterse yapılır. Daha öncesinde ıliskiye girdigi icin mi yapılmaz diyorsun oda sana oral yapacaktır
Hastalık falan yok ama geçmişinde kızın sıvısı degmiş ya çocuk yıkasa geçer mi mide bulantısı oluşmaz degil mi
Neyden dolayı mide bulantısı olacak
Eskiden kızın sıvısı degmiş ya ondan
Sende haklısın o günden beri hic yikanmiyor hic temizlik yapmıyor 😀😀
İyide cinsel deneyimle oral seksin ne alakası var ablacım
Bir başkasına girmiş ya hani başka kadının sıvısı falan bulaşmış tamam sonra yıkamış zaten ama yeni sevgilisi agzına alırken tiksinir mi diye sormuşum nasıl alakası olmasın
Nasıl yani sen şimdi birine verdiğin zaman biri seni yalarken iğreniyor mu :D bundan iğrenecek kişi bakire biriyle beraber olur zaten soru saçma
Erkek daha önemli ama kadının içine giriyor tüm sıvı bulaşıyor
Kadının içine göğsüne ağzına bosalirken sikinti yok kadının erkeğin üzerine sıvısının boşalması mı sıkıntı
Evet erkek daha önemli kadından daha çok kirleniyor
Yapilir
Sonuçta su var sabun var yıkanınca geçer mi dersin?
Gecer tabikii🙂
ögghhhhh bir de anal yapıyor bunlar :D kızların gtüne girmiş aleti yalıyorsunuz ögggghhhhh
:(
Ne kastın yap bişey olmaz adam temiz bakımlıysa
Su ve sabun temizler mi eser kalmaz degil mi
Güzelim bi hastalık kapmış olsa bel soğukluğu falan olur adamınmakina işliyorsa bişey olmaz
Yok hastalıgı olmasa da hani kadının sıvısı bulaşmış ya yıkamış olsa temizlenir degil mi bişey olmaz
Temizlenir bir şey olmaz kadın yabancı uyruklu değilse çokta takma
Çocukta hastalık yok sadece geçmişte başkasının sıvısı degmiş ya ondan dolayı sanki sıvı yapışmış kalmış temizlenmemiş gibi hissediyorum kendi elimle yıkadım ettim ama sanki sıvı hep orada duruyor gibi takıntı yapıyorum
Yok yavrucum bişey olmaz
Yapılmaz
Soruya bakya
yapılmaz mı
patlatırsın sikini :D
Ona yapma bana yap
🤣komik
Neden yapılmasın
Geçmişte başkasına girdigi için mide bulandırmaz mı diye
Yıkayınca temizlenir
Teşekkür ederim
Hiç oral yapmadın heralde