Abimin ofisinde çalışıyorum haftaya tatile gidecek. Sevgilim yoğun çalışıyor çok buluşamıyoruz. Gel tüm hafta ofiste birlikte olalım dedim korkuyor. Bu erkekler neden böyle ya

Abimin ofisinde çalışıyorum haftaya tatile gidecek. Sevgilim yoğun çalışıyor çok buluşamıyoruz. Gel tüm hafta ofiste birlikte olalım dedim korkuyor. Bu erkekler neden böyle ya
Bana Sorarsan Başına bir şey Geleceğinden Endişe Ediyor Yani Tanımadığı Bilmediği Bir Yere Çağırıyorsun Bu Tepkisi Normal Sanada Aynı Şeyi Teklif Ederse Sende Aynı Tepkiyi Göstermezmiydin?
Ayrıldık zaten bana hainlik yaptı
Cevap
18Cevap
Güvenmiyordur tekrar ısrar et
Bana dicen abinin yeri nasil olsa 2 saat cikmam odadan
Dimi
Korkulacak bir şey yok hakbuki. Ben o yaşlarda ne risklere girdim bir bilsen. Enteresan ya? Daha önce yaptınız mı?
Yaptık 1 kere
Ha o zaman çekşncesi de yoktur penisinden falan. Tam ilişki miydi?
Evet hard yaptık güzeldi
Ofiste çalışan çok mu? Sizi duysalar bile sorun etmemesi gerek. Zaten sen sorun etmeyince o niye ediyor ki anlamafım.
Kimse yok yan tarafta çalışanlar var ondan çekiniyor
Hayda. Yan tarafta çalışanlar ne alaka hayret ya. Kızlar da var mı yanda? Sen ona de çok hard yapmazsak duymazlar, anlamazlar de.
Hard yapıyoruz inliyorum ya duyulabilir
Duyulsa bile asıl çekinmesi gereken sen olmalısın ama çekinmiyorsun ona öyle de.
Mesai dışı yapın madem, yandakilerin mesaisi kaçta bitiyor? Öncesi, sonrası yapılır.
isteyen kız için ağaç tepesinde bile yaparım affetmem😂
Ulan eski sevgilimle annesi ve kuzeni varken bile gizli gizli yapıyorduk, püü kalıbına onun.
Çocuk empati yapmış abin öğrenirse ne hissecegini öngörmüş, kızkardeş ofisinde baska erkekle fingirdeşiyor :)..
Asil boyle seyler daha heyecanli daha guzel olur. Birinin istekli olmasi istemesi daha da azdirir beni. Adamin yerinde olmak isterdim😂
Yardimci olabilirim bundan hayir gelmezse 😀
bu cocukta iş yok
Çok zevk almıştık
boyle teklife balıklama atlaması gerek
Korkak olduğundan
Dimi bahane ediyor
Kesinlikle bahane.
Erkek bul gerçek erkek
Korkak erkek tipi çok komik 😄
:(
İşin zor
Bütün erkekler diyemezsin
Duymalarını görmelerini istemiyo işte basit
Ne hainliği yaptı nolduu
Saatlerce yazmadı bana arkadaşım instadan yazdı cevap verdi kıza numarasını bile veriyordu. Ses attım rezil ettim
Anaaa 🥲😓
Ne cevap verdi rezil
Benim hayatım kimseyi ilgilendirmez beni yargılayacaksın başından beri bir kişiye bağlı olmayacağımı söyledim falan hepsi kolpa
Anladım 😨
Süper olur, çok isterdim
Sen öylesine denk gelmişsin
ismi ne bunun
Muhammed Ali
He xjjdjdjd
Sapık
Kim
Senin çalıştığın ofiste mi
Evet
Abim var tatile gidecek işte tek kalcam
Ne bileyim çözemedim bu çocuğu hem çok istekli sürekli beni arzuluyor bazen de böyle yapıyor
Evett
Korkuyor
Ofiste mi s.2şeceksiniz
Evet istiyorum ama çekiniyor
Sevgilin mi o
Flörtüm
Kim
Ben yardımcı olabilirim sana ❤
ister misin
Nasıl
Tkp atıyorum
Yazamıyorum