Biz X kuşağındakilerin bir çoğu 80'li ve 90'lı yıllarda sırf bu yüzden pul koleksiyonu yapardı. İlgi duyduğu kadını eve davet etmek için sana pul koleksiyonumu göstereyim derlerdi. 😈
Sence seks yapmak için en yaratıcı bahane ne olabilir?

Biz X kuşağındakilerin bir çoğu 80'li ve 90'lı yıllarda sırf bu yüzden pul koleksiyonu yapardı. İlgi duyduğu kadını eve davet etmek için sana pul koleksiyonumu göstereyim derlerdi. 😈
Sence seks yapmak için en yaratıcı bahane ne olabilir?

Bahaneye gerek yok eğer ki bir adamla birlikte olmak istiyorsam ona karşı duygularım vardır ve giderim anlatırım böyle böyle sen benim gözümde diğer erkeklerden farklısın ve seninle birlikte olmak istiyorum derim birlikte olurum bu kadar basit.
Evet Eskiden Pul Koleksiyonu Vardı Şimdi İse Açıkça Söylemek Yeterli Canım Ben Seni Çok Arzuluyorum Sana Karşı Hislerimi Gizleyemiyorum Kendimi Senin Çekim Alanından Uzaklaştıramıyorum Ve Artık Kendimi Sana Teslim Etmek Beni Bulutlara Uçurmanı İstiyorum Diyebilirsin 👍😉
Pul koleksiyonum var karikatür koleksiyonum var film koleksiyonum var ama eksik olan şey bir kadın seks istemezse asla gelmez, ben erkek kadını yatağa attığını sanır gururlanır ama aslında kadın erkeği yatağa atar 🙂

Bu nasıl bahane 😂
Cevap
11Cevap
Bahane felan yok
İstediğin anda istedigin zamanda olmalı.
Mutlu olmak istiyorum olabilir
Biz kadınların bahane üretmeye ihtiyacı olmuyor hep hazırda beklediğiniz için
Yok öyle bir şey. Pul mul koleksiyon falan yapmadık :D
Bahaneye gerek yok. Bana gidelim mi dersin. Gönlü varsa zaten ikiletmez ;)
S2 tutmak deyiminiz yaşayalım yaşatalım derneği kuralimmi 🤣😂😂
Gel ya bişeyler içelim deyip, orada konulurken bu akşam boş musun lafına getirip ordan devam ederim
Bahaneye ihtiyaç duymam kucaklar götürürüm ya da yakınlaşırım.
Bi kahve içmeseks mi🥲
Bana gelsene film falan izleriz klasiktir bu gerçi ben direkt diyorum hshhs
Çiçekler çok güzel kokuyor hadi sevisek
Sinemaya gitmek kahve içmek
Açık açık söylemek lazım bence 😃
Şimdikiler de evde film izleriz diyor
aşkım bize gelsene film felan izlevişiriz
Pul koleksiyonu 😊