arkadaslar selam kuzenim beni bi kaç önce biriyle tanıstırdı biz yakın arkadss olduk ama bu yaz tatile kuzenim ben arkadaslarımızla beraber gittik orada asırı sarhostuk ikimizde ve bi şeyler yasadık kuzenimde bizim görmüş simdi banna çok kızgın bir daha seni arkadas cevremde istemiyorum dedi ben gönlünü nasıl alacağım nası eski halimize geliriz lütfen yardım istemeden oldu ikimizde pişman olduk
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Neyi pisman oldun demekki kuzenininde onda gozu varmis soyle ona ayartsin kuzenini
yok yakın arkadasım diyor bilmiyorum çok kızgın arkandan konusucaklar falan dedi
Seviyordur bee
Kuzenin kozmı erkekmi
kız
Gecer ya düzelir bence sen sen fazla ısrar etme
eminmisin aşırı kızgın şu an
Üstüne gittikçe kızar
oral seks çekm affeder
boş ver kuzenini devamke
Düzelmez. Kuzenine ver gitsin bi tur kasdlşdk :D
kuzenim kız arkadsı erkek
Sizi uzun süre görmüş mü?
dans edip öpüşürken görmüş sadcee
Dans edip öpüştünüz diye mi çok kızdı?
uyandığımızda boynum mosmordu arkadasıyla bunu yaptığım için kızdı brn bu tarz şeylerden hoşlanan bir insan değilim dedi
Arkadaşına kızmamış mı? Kuzenimin boynunu mosmor etmiş dememiş mi?
Kuzeninin çevresinde hiç sevişen yok mu? Yoksa o yüzden alışık değildir. Etrafta sevişenler oldukça alışır bence.
evet onun çevresi pek öyle değil benim yaptığım hareketleri görünce çocukta pek suç bulmamıstı konserde biraz cozutmuşum
peki ben telafi için ne yapabilirim güvenini toplamak açısından
Bence bunun normal olduğuna ikna etmen lazım. Sonuçta hayat kısa. Belki tam kapanmalar olacak yine hiçbir yere gidemeyeceksiniz. Fırsat bulunca böyle şeyler olabileceğine ikna et. Ama pek alışkın olmadığı için kolay olmayacaktır. Bence başlarda biraz zaman tanı. Sonra konusu açılırsa gençlik geçici, bu heyecanları bir daha yaşasak bile aynı zevki alamayacağız, belki de covid yüzünden hiç böyle güzel şeyler yaşayamayacağız gibisinden söylemler etkili bir konuşma eşliğinde bence işe yarar. Bir de alkol çarptı, sarhoş olmuşum gibi söylemler de araya serpiştirilebilir.
Bir de nihayetinde beğenirsen sevişirsin. Kimse karışamaz sonuçta.
Onun kızmasına neden olacak nasıl hareketler yapmış olabilirsin ki?
dans ederken sürttürme yasanmıs inanki gerçekten çok sarhostum sonra da öpüsmüsüz ben hatırlamıyorum sabahına öğrendim yaptıklarımı
nasıl ikna edicem bilmiyorum çok kızgın bu kafa yapısında değil kocasına saklayan cinsten kuzenim
Sabah yatakta beraber uyanınca mı fark ettin yoksa gece yatakta sevişmenizi hatırlıyor musun?
sevişmek için arabaya gittiğimizi hatırlıyorum bunları yaparken bilincim açıktı ama kendimizi durduramadık o an geldiğimizde ayrı çadırlarda yattık herkes uyumuştu
Gece dışarı çıkmayı sever mi? Bara falan gider mi? İnsanlarla tanıştıkça, dışarılara çıktıkça yumuşar belki.
aslında yapıyor ama dozunda yaptığını söylüyor sadece herkesle konusur ama kimseyle ilişki yaşamaz böyle şeylerii fazla anlatmıyor
arkadası ve beni birdaha yanyana bile görmek istemediğini söyledi açık açık arkadası benimde arkadasım olduğu için böyle bir şey olmayacağını söyledi unutucaz gidicek dedi şimdi bu durumu çözmem gerekiyor cünkü beraberken gerçelten güzel vakit geçiriyorduk normalde o son geceye kadar
O da sevişiyor demek ki beğendiği birisi olunca ama dozunda seviştiğini söylüyor anladığım kadarıyla.
hiç sanmıyorum böyle şryleri sevmediğimi idda ediyor cinsel şakaları dahhi sevmediğini söylüyor ki biz arkadas grubumuzda oldukca cok yapıyoruz
Bu konuda genel olarak katı bir tutumu var demek ki. Sizin sevişmenizin gözüne batmaması için bence onun da birisiyle sevişmesi gerek. Kendisi birisiyle sevişmedikçe bence sizin sevişmiş olmanızı hep kötü görecek.
yüksek ihtimal arkadaslarının arkamdan kötü konusacağını düsündü sevişen insanları kötü kadınmış gibi algılayan bi zihniyeti var oldukca yanlıs olduğunj düsünüyorım ama bu zihniyetle sevişeceğini pek sanmıyorum
Arkadaşları olur da öyle düşünmezse belki kuzenini ikna edebilir. Bir de kendisi ne kadar katı olursa olsun, çok beğendiği bir erkek olursa, biraz da alkol almışsa, beraber dans ederken bir anda kendini öpüşürken ve sevişirken bulabilir. Bir de gittiğiniz yerlerde etrafta öpüşenler, sevişenler olursa zamanla bu durumlara alışacaktır.
Diğer arkadaşlar nasıl? Onların desteğini alırsan bence işi çözersin.
tatile gittiğimiz tüm ekip bizim tarafımızda normal olarak algılıyor sadece kuzenim problem etti zaten o gece herkes her şeyi öğrenmişti sadece kuzenimden sakklıyorduk persembe günü seviştiğim çocuk ve ekipten bi arkadssımla bulusacağım bir konusacağız ne yapabiliriz diye
Beraber arabaya gittiğinizi kuzenin bilmiyor, değil mi?
biliyor sanırım öğrenmiş
Arabada seks yaptınız mı?
evet
ne yaşadığımızı bilmiyor ama tahmin ediyo olmalı
Arabada sevişirken arkadaşının senin boynunu öperek ve emerek morartmış olması, ertesi gün boynunun morarmış olduğunu görmesi, sıkı bir şekilde seviştikten sonra arabada seks yaptığınızı öğrenmiş olması kuzenini oldukça kızdırmış olmalı.
Seviştiğinizi biliyor ama seks yaptığınızı bilmiyor o zaman.
çok yüksek ihtimal şimdi yediğimiz haltı nasıl toparlayacağımızı düsünüyoruz pişman mıyız değil miyiz bilmyoruz ama sonucunu toplamamız gerek
Seks yaptığınızı biliyorsa toparlamanız daha zor olur. Ama sizden biri söylemedikçe seks yaptığınızı kimse bilmeyecek. Belki de senin içine girmeden sadece sürtündünüz, kim bilebilir ki sizden başka, eğer etrafta seks esnasında şap şup vuruş seslerini ve senin zevkten inlemelerini duyan birisi olmadıysa.
regldim öğrense bile yalanlarım zaten ama öpüsmemiz bile çok büyük bişey onun için
Arkadaşlarının iknası bence işi çözer. Seks yaptığınızı da bilmeyecek nasıl olsa, olur da bir şekilde kendisi atmosferin etkisiyle bir gün öpüşüp, sevişse ortada problem diye bir şey kalmayacak zaten. Hatta o zaman sen tasvip etmiyorum böyle şeyleri dersin de bir kendine gelir :)
Reglken seks yapmak zor olmadı mı?
hahahaahaa inan çok sarhostuk nasıl olduğunj hatırlamıyoruz
evet sevişceği günü iple çekiyorum bunu söylemek için
Beğendiği biri varsa alkoldü, danstı, atmosferdi derken karşı koyamaz. Sevişeceği gün rövanşı alırsın :)
Kuzeninin arkadaşının yanında prezervatif var mıydı?
vardı da kullanmadık
Araba kuzeninin değildi, değil mi?
Reglken kadınlar zaten daha istekli olur.
hayır sevistiğim çocuğun arabası
İyi neyse ki, prezervatif de olmadığı için seks yaparken seviştiğin çocuk senin içine de boşalamaz. Araba içindesiniz, sağa sola da boşalamaz. Mecburen üzerine boşalacak. Üzerine de boşalsa seviştiğin çocuğun spermleri bir şekilde bir miktar arabaya gelecek. Araba kuzeninin olmuş olsa, kuzenin ertesi gün arabanın arka koltuğunda arkadaşının spermlerinin izini bulmuş olsa o an 3. Dünya Savaşı oracıkta başlardı. Eminim o noktada artık kimse yatıştıramazdı.
hayır hayır öyle bi durum yok o sadece öpüstük desem bile kızacaktı zaten sorun o tanıstırdı onun arkadasıyla böyle bir şey yaşamam bir daha hiçbir arkadassıyla aynı ortama sokmayacak beni yüksek ihtimalle
Bir süre mutlaka sokmayacaktır ama zamanla da mutlaka düzelecektir. Beraber arkadaşlar olarak muhabbet edip, eğlenip, güzel vakit geçiriyordunuz. Bunun artık belli bir süre olmaması seni ister istemez biraz üzecek. Bu durumda arkadaş grubuyla vakit geçiremesen de en azından seviştiğin çocukla başbaşa vakit geçirirsin bir süre.
Sen kaç yaşındasın, kuzenin kaç yaşında, seviştiğin çocuk kaç yaşında?
20 hepimiz
evet haklısın
Başbaşa buluşup ilişkinizi devam ettirecek misiniz?
bilmiyorum sanmıyorum pek belli de olmaz ama
Sadece kuzeninle olan durum nedeniyle mi yoksa çocuğu aslında o kadar da beğenmedin mi?
kuzenimdden kaynaklı
İlk seksin değildi, değil mi?
değildi
İlk seksin olsaydı arabada gerçekten çok zor olurdu. İlk sekste illa ki çarşaf olmalı.
Kuzenin önceki ilişkilerini biliyor mu?
Aranız düzeldi mi?
Nasıl yapalım simdi biz 😅😅
İyi yapmışsın
Hayırlısı
O iş bitmiş
gelemezsin
Trol
Kuzenin kiz mi
evet
Ben de buna benzer olay yaşadım zor affetti beni
nasıl affettirdin
Aynı durumu ona da yaşattım
fkfkfkf benimki yapmaz ama onu başka ne yapabilirim sence çok güveni kırıldı
Izlemismi baya baya sizi
hayır konser alanında öpüstük onu görmüs sonra biz gittik zaten ordan ama boynum mosmor olmus sabah anladı yani
Nerde başladı olay ozelden anlatsana bi
Ve devam ediyor mu
Hakli