Cinsel Yaşam Sabah mı gece mi yükselme yaşıyorsunuz? Emirbey2 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Libidonuz gece mi sabah mı daha fazla? Sabah mı gece mi yükselme yaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karşımdaki insanı istediğim sürece her an olabilir bir sınırı yok bunun. Keyifli geceler.. 4 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha çok regl olmadan önceki dönemde ve regl döneminde... 7 4 Yorumla Emirbey2 +1 yıl O nasıl bişi öyle 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O dönemde tavan yapar... Yorumla Emirbey2 +1 yıl İlk defa duydum bu engin bilgi için teşekkürler 😂😂 Yorumla ElifKaragungen +1 yıl regl oncesi cok fena Yorumla
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl erkekler adına ben rahatça cevap veririm sabah-öğle-akşam-gece :) 1 0 Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç fark etmiyor hemen hemen günün çoğu kısmı 0 0 Yorumla
MahmutSuncer Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 49% +1 yıl geceler yükselmelerin en iyi anları oluyor genelde. 0 0 Yorumla
benimyahu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 34% +1 yıl O güzel kadın orada olduğu sürece yükselirim!Sabahı akşamı yok ;) 0 0 Yorumla
serdar_topraktepe Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Sinirden stresten nerdeyse erkekliği kaybedeceğiz.😀 tık yok bayadır 😂 ama genelde sabah. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gece gündüz 7/24 😂 4 7 Yorumla Emirbey2 +1 yıl 7/24 hizmetinizdeyiz ahahsh😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 Yorumla Emirbey2 +1 yıl Bu işin sırrını da bilhassa anlatırsanz seviniriz ahah😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ben sıcaklara bağlıyorum bu durumu zira hiç normal değil 😂😂 Yorumla Emirbey2 +1 yıl Olabilir ahah özele gelirsen daha detaylı konuşuruz güneşin oluşumundan başlarız ahahahahhh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle iyi ya 😂😂 Yorumla Emirbey2 +1 yıl Bence özel daha da iyi ama ahahaah nys ahaha Yorumla
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Sabah akşam fark etmiyor. 1 0 Yorumla
TremmM Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl bu aralar yüksek olmadığım zaman dilimi yok özellikle rüyalardan sonra 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gece daha çok ama zaten azginim🤷♀️ 2 1 Yorumla Emirbey2 +1 yıl En iyisi boş ver :) Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Benim için net zamanı yok her zaman yüksek 0 0 Yorumla
tutkulusahip Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. Sabahları hep erekte uyanıyorum. 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 24 saat 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelde gece 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Karşımdaki insanı istediğim sürece her an olabilir bir sınırı yok bunun. Keyifli geceler..
Daha çok regl olmadan önceki dönemde ve regl döneminde...
O nasıl bişi öyle 🙄
O dönemde tavan yapar...
İlk defa duydum bu engin bilgi için teşekkürler 😂😂
regl oncesi cok fena
erkekler adına ben rahatça cevap veririm sabah-öğle-akşam-gece :)
Hiç fark etmiyor hemen hemen günün çoğu kısmı
geceler yükselmelerin en iyi anları oluyor genelde.
O güzel kadın orada olduğu sürece yükselirim!
Sabahı akşamı yok ;)
Sinirden stresten nerdeyse erkekliği kaybedeceğiz.😀 tık yok bayadır 😂 ama genelde sabah.
Gece gündüz 7/24 😂
7/24 hizmetinizdeyiz ahahsh😂
😂
Bu işin sırrını da bilhassa anlatırsanz seviniriz ahah😂
Yani ben sıcaklara bağlıyorum bu durumu zira hiç normal değil 😂😂
Olabilir ahah özele gelirsen daha detaylı konuşuruz güneşin oluşumundan başlarız ahahahahhh
Böyle iyi ya 😂😂
Bence özel daha da iyi ama ahahaah nys ahaha
İkiside ruh haline göre değişir
Sabah akşam fark etmiyor.
bu aralar yüksek olmadığım zaman dilimi yok özellikle rüyalardan sonra
Gece
Ooo iyi 😂
Hiçbirini yaşamıyorum çünkü aseksüelüm
Gece
Gece daha çok ama zaten azginim🤷♀️
En iyisi boş ver :)
Her zaman yüksek libidom