Hayalinizdeki ilk seks nasıldı, yaşadığınız ilk seks nasıldı?

Hayalinizdeki ilk seks nasıldı, yaşadığınız ilk seks nasıldı?

Seks hayalimi? Ben normal de bile sekse karşıyım bir insan neden karşılıklı arzularını paylaşmak için bu duygularını açığa çıkarmak için seks yapar anlamıyorum şahsen sadece neden diye soruyorum. Birisi bunu bana mantık çerçevesi içinde açıklayabilir mi?
Hayalim beni gerçekten seven ve önemseyen biriyle yaşamaktı, ona özel olduğunu bilsin ve bana da özel hissettirsin istiyordum. Psikolojik buhranda yaptığım sevgilimle 1. Ayımızda onun bekar evinde oldu. Ben çok sevip bağlandım, 9. Ayımızda ayrıldık ve onun ilki değildim. Şimdiki aklım olsa asla yaşamazdım, pişmanım ya yapmayın
Hayalim ve ilkim arasında fark yoktu.. Sevdiğim adamla ilk seksimi yaşadım. Hayalinden bile güzeldi..
Teşekkürler ⭐
Güzeldi... Nasıl yaşadığım bende🤣
Nasıl yaşadığınızı anlatın demedim zaten. O insanın özelidir, özel kalsın efenim. :)
Funk hu efendim funk hu :)
Cevap
9Cevap
İlk seks hayalimi kuralı yıllar oldu ama net hatırlıyorum ben o ara 6. Sınıfa gidiyordum😂
Gerçekte nasıl. oldu
Daha yaşamadım
Hayalimdeki filmlerdeki gibi romantik saf gerçek bisiydi ama gerçeğini evlenince yaşadım. Keşke yasamasaydim hayaller hayatlar
Hayalini kurmadım, kurmama izin vermediler. Yıktılar yaktılar hayallerimi. Ve buna sebep olanlar hep mutlu
Ne yaşadınız ki
@AlaBirGeyik dudaklarım mühürlü 😔
Keşke yaşadıklarınızı dinleyebilsem
kırlarda bayırlarda demek isterdim ama çevre yolunda beyaz Tofaş'ın arka koltuğundaydı maalesef
Afsgsvbd kötü olmuş ya
Aslında hayalini kurmadım ve romantik başladı ancak tam bir hayal kırıklığı oldu 😂
Ben evli bir kadınla yaşadim. Ama evli oldugunu bilmeden tabi. Ama muazzam bir deneyim yasatti bana.
Evli bir kadınla oldum. Olmaması gerekiyordu ama oldu.
Beklediğimden çok iyi geçmişti hatırladığım kadarıyla
Hayallerimden bile daha güzelini yaşadım.
Tahminimden ve bekledigimden daha iyiydi.
Seks yapmadım ama ilk sevişmem baya iyiydi
çok zevkliydi iyiydi ve durmadan istiyordum gerçi durmadan isteme durumu hala var
Berbattı
hayallerimde ki çok güzel de reelde daha olmadı
Basildik😅
Hayalimdeki ilk eşimle gerçekten olacak
Gerdek gecesi yani
Eski eşim le yasamastik çok iyiydi yani
Henüz olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?