Uzun tabi ki.. Gün boyu sürebilecek seks ve sevişmeleri seviyorum. Süreli ve biten şeylerden doyum alamam ki. Uzun uzun keşfetmek, ilgilenmek, zevk almak zevk vermek isterim. Bu da saatlerce karşılıklı keyifli zaman geçirmemiz anlamına geliyor 🤷♂️ Kısa olan hiç bir seyi sevmem. Uzun ve kalıcı şeyleri severim.
En az iki saat fanteziler ile dop dolu seks her zaman bir şölen oluyor ve sonuçta huzur ve mutluluk insanı kavrıyor.. Bir erkek için kadına doymak kadında disiligini doymadı seçim en önemli öğesi... Yoksa öyle girdi çıktı bitti seks değil çiftleşme oluyor hayvanların yaptığı gibi..
Uzun çok uzun en güzelidir benim tercihim en az bir saat sevişmeyle geçmeli erkek kendini tutmalı kadın bu sevişmeden en kerlı gibi 3 ya da daha fazla orgazm yaşayabilir sonra bir kaç pozisyon ve aynı anda patlamak güzel olur pamuk bulutlar üzerinde gibi hissedersiniz..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O anki isteğin, tutkunun zirvesi belirler bunu.. bazen saatlerce doyamazsın bazende dakikalar alır götürür o bedeni.
Böcekleri Bılıyomda onlar teneke kaplatmiş heralde bayanlar iki satten sonra tahriş oluyor sekste uzun olması iyidir kışıden kişiye farklı bayan var 10 dakıda ucar yorulur bayan var 40 dakıda ucar doyar bayan var 2 satte 5 ucar sınekmi kondu ney anlanmadım der😜
he he 30 dakka dayanamayn kadınlar şimdi 18 saatmi dayanacak konuşursa herkes profesyonel oysa daha kendi cinsel organında ki deliğin iki tane olduğunu bile bilmiyorlar önce kendi vücutlarını tnımaları lazım 18 saat olayına bakarız