Valla bu konuda haksızlık olduğunu düşünüyorum. Çünkü kadın için bu kadar bariz ayırt edilen bir durumum ve sorun edilen bir durumun erkek için geçerli olamaması adaletsizlik bence.
Siz ne düşünüyorsunuz?
#tutku 🖤

Valla bu konuda haksızlık olduğunu düşünüyorum. Çünkü kadın için bu kadar bariz ayırt edilen bir durumum ve sorun edilen bir durumun erkek için geçerli olamaması adaletsizlik bence.
Siz ne düşünüyorsunuz?
#tutku 🖤
Toplum baskısı denen şeyin belki de erkekler üzerinden en etkili olduğu konuya parmak basmışsın. Tabi bu dediğim çok önceydi şimdi o baskıyı kırdı erkekler, arkadaşlar arasında alay konusu olmaya kadar giderdi hiç bir kadınla berber olmamak ve taa o zamanlar başladı erkekler seks konusunda yalana başvurmaya ve hala da devam ediyorlar 😂
Soruna dönecek olursak bunu anlaman çok basit sütyenin kopçasını 2 dakikada açarsa 1 kere
1 dakika da açarsa 2.3 kere...
tek elle ve sabit elle açarsa bakirdir 😂😂
Doğru tespit😄
İlişkiye girmeden de anlamak mümkün Çok uçuk uçuk anlatıyorsa işte 25 santim filan var diyorsa 3 saat boyunca boşalmadan yaparım diyorsa dokuz kere belki de on kere arka arkaya bırakırım diyorsa yani böyle rakamlar uçuk uçuk söylüyorsa kendini yetiştir filmi yıldızlarından biri yukarda görüyorsa büyük ihtimal bakirdir
İlişkiye girince zaten daha dokunmadan pantolonu indirirken boşalır böyle tipler. Anlaşılır yani bakire olmayan bir kızı konuşmalarından anlayamazsınız ama bakir olan bir erkeği anlayabilirsiniz
Bir erkeğin bakir olup olmadığını onunla sevişmeden anlamak çok zor bence ve soru detayında değindiğin konuya katılıyorum, bu adaletsizlik! Özelikle de seksin bir tabu olarak görüldüğü bizim gibi toplumlarda bu adaletsizlik daha da artıyor.. Ama benim genel olarak gözlemim bakir erkekler sekse giden yolda ilk adımı atmakta biraz çekingen oluyorlar. Yani ellerinde fırsat varken bunu kullanma konusunda çekimser davranıyorlar. Başka bir ayırt edici özellikleri yok bence..
Katılıyorum
Anlaşılmaz, sözüne güvenmekten başka bir yolu yok. Kaldı ki toplumumuzda “Milli Olmak” diye bir kavram varken bakir erkek olmak aşağılayıcı görülür. Bakir de olsa 3-5 kişi ile illa ki birliktelik yalanı uydurur 🤭…
Cevap
77Cevap
Erkeğin bakır olduğunu anlamak imkansız. Ancak tecrübeli bit kadin belki anlar oda seks performansından belki bir ihtimal anlar. Erken bosalmasindan tecrübesiz hareketlerinden tedirgin olmasından vs...
Sitenin %75'i öyle zaten
Ergencik muhabbetlerinden anlaşılır
Ergence konuşmalarından
Çok kolay. Hal ve hareketlerine dikkat ederseniz hemen anlarsınız. Çekingendir, sessizdir, asosyaldır genelde, titrer, korkar, çekinir, hatta genellikle yüzü kızarır ve karşı cinsle konuşurken onun gözlerine vücuduna erojen bölgelerine bakınmakta çekinir, dokunamaz ona. Anlaması kolay, çözmesi zordur onu. 😎
Acemidir acemice davranır öpüşmeyi bile beceremez ama çok ustaysa da acemi davranır eğer karşısındaki kişiye daha önce olmadı sen ilksin diye yalan söylediyse, yani anlayamazsın zor
😄😄
Herşeyin sahtesi varken bu alemde bakirligin ve bakireliginde sahtesi var biri kelimelere dayanır ikincisi yalanlara sahte kızlık zarı kızlık zarı ameliyatları bu kızlar için erkekler içinde yalan olabilir gerçi belli bir yaşa kadar erkekte kizda bekaretini koruyabilir bunu anlamaktan ziyade güvenmek bir kişiye daha mantıklı geliyor bence
Ben bakirim hanım apla
Klozet deliğinden başka delik görmedi gariban
Yalan söylüyorsam eğer,
Senin gibi olayım 😝
😄😄
Ben nasılmışım?🤔
Peki😄
Kanka ben bakirim. Bence konuşmadan bile belli ediyorumdur 😂
Bide Benim genelde duyduğum, bakir erkek ilk seks yaptığında penisini yerleştireceği deliği kolayca bulamıyormuş; bunu yaşayanlar çok zalak da olabilir bu gerçek bir sıkıntı da olabilir bilmiyorum.
Rivayet edilir ki penisin ucu bakir olmayan erkekte mor. Bakirlerde pembe olurmuş kontrol edip bakmanız lazım
Bak bunu yeni duydum 😄
Ahahaha işte olay bu inceleme noktasına geldikten sonra kişinin öyle oluş olmaması neyi değiştirir bilmek lazım 😂
Davranışlarına bakarak olabilir. Erkeklerin her şeyi yaşamakta özgür olduğu ama aynı zamanda kadınların da bir o kadar sınırda yürümek zorunda bırakıldığı toplumlardaki kültürel normlardir. Buna bağlı olarak da ne yazık ki kötü bir olay olduğunda cezaliyi aramak yerine peşin hükümle seçiyorlar "kadını". Her ne kadar bu duruma haklı bir serzeniste bukunsakda en çok da hem cinslerimiz tarafından aşağılaniyiruz. Adalet olsaydı şayet dünyada bakır erkek çok küçük bir sayıya denk düşerdi...
kadınlarm ı bunu söylüyor
hangi kadın tecrübesiz:D
sadece rol yapıyor hiç yemedim diye
:DDDDDD
Bakir erkek diyor kadın demiyor zaten 😅 sen var ya bazı yorumlarda görüyorum fenasın 😅
Evet şu an konu erkekler 😄
kimin kimi sktiği bellli olamyan piyasada mağduru oynamayalım arakdaşlar :D
komik bile değil
Hayır ya onu düşünmüyorum zaten, bu konuda bir mağdur olduğunu da düşünmüyorum sadece arada adaletsizlik var diyorum ayrım konusunda.
o ayrımlar sanayi devriminden önceydi
E tabi orası öyle.
Zaten kadınlar erkekler kadar sorun da etmiyor.
bu ülkede herkes uzay boşluğunda yaşıyor farkında msıın
?
Nasıl yani?
Adaletsizlik değil. Kadın doğurgandır ve nesli devam ettirir. Erkekle kadın arasındaki fark bu.
Neredeyse tüm din ve inançlarda bekaret kutsal sayılır. Törenler ayinler bile yapılır. Ama bakire kalmak kalmamak kişisel tercihtir. Saygı duyulmalıdır.
Devirmi değişti şimdide kadınlar bakir erkek arıyor biseyede özenmeyin qwqqw😂😂😂
Yok canım ondan değil
☺️☺️☺️
Ben eminimki sen bunu çok basit bir şekilde anlarsın seni hınzır senii 😋
😄
Haklısın, erkeğe sorsan o an bakirim demek işine geliyorsa bakirim der, başka zaman çok kadınla yaptım der ama hiç bir zaman anlaşılmaz anca çocukluktan beri hep beraber yaşıyorsan kadına gitmedi bu dersin ama o bile net olmaz.
Hiçkimseye katılmıyorum boşa yaşıyosunuz bende bakir bir erkeğim çok libidom yüksek bizleri tanimiyosunuz biz öyle değiliz bizi resmen toplumun mallari ilan etmişsiniz bu nasil iş
Beyin gücüyle okuyacaksın. Işınlar falan fistan.
vaaaay çok iyi
Sorsan söylerim hiç utanmam
Bakirim
Ayrıca tavır ve hareketten anlaşılır
Bakir erkek utangaç olur bakarken kızarır dokunurken eli titrer
Ne kdar bakıre kız varsada eşit miktarda bakir erkek vardır bizim erkekler Ukraynada bakırliğinı bozdurmadıya😏
işin ehli deneyimli profesyonel eğitimciler bilir. sende sağlıkçı kimliğin ile irdelersin zaten.
:)
Çekingense zaten ele veriyor. İlk araba kullanan birisi ile uzun yıllardır kullanan birisinin aynı olmadığı gibi
merak etme tecrübesizliğinden çekingenliğinden bir de kendini bi halt sanmasından anlayabilirsin uçuk kaçık anlatıyosa kendini bakirdir
Uçuk kaçık ne anlatiyorsa mesela🤔😀
@dikenliyıl baş harfi 2 i başlayan her hangi bir şey söylüyorsa bil ki yalan
Disardan belli olmasada hali tavri. Davranislari belli eder ayrica durust olursa zaten soyler adaletsizlik olarak düşünmüyorum aldatan kendini kandirir dogruyu soylememek. Bisey kazandirmaz aksine bi gun kaybeder
Sormak gerek erkege de ornek ben bakirim hic sevgilim de olmadi ama kizlarla iyi anlasirim cok kiz kankam oldu
Buradaki her pembeliye yürüyen mavili ler hepsi kendini bakir erkek gibi tanıtıyor zaten 🤣🤣
biraz hayat tarzından anlarsınız. acemi adam kötü sevişir diye bir şey yok. ya da bakir olmayan iyi sevişir diyede bir şey yok o yüzden anlaşılmaz. ama fırlama serseri alkolle arası iyi olan gibi insanların bakir olma ihtimali az
Arkasına parmağını sokarsan anlarsın.. Bir de önüne sayac takdir.. Canli takip edersin
Gerçekte anlayamazsın ama bu sitede öyle böyle yapıyorum diye atıp tutan çoğu erkek bakirdir 😀
İlişki sırasında ne yapacağını bilmiyorsa anca öyle anlaşılıyor 😂
Ben sadece eskortlarla ücretli seks yaptım. çok fırsat çıksada karşı cinsle birbirimizi isteyerek seks hiç yapmadım. bakir gibiyim
@Emre_diaper ben kızlar için burdayım. hemcinslerimin yorumlarına cevap pek yazmam. gibiyim diyorum bakirim demedim
Çok titrer sanırım, fazla heyecanlı olur. 17 yaşındayken iş için genel eve girmiştim. Odada çıplak kadınların arasında kalınca elim ayağıma dolaşmıştı 😅
Bakir erkek heyecan yapar
Öpüşmeyi bilmez
Sevismeyi bile acemi hareketlerinden belli eder kendini zaten
Teknik olarak kendi doğrusunu söylemedikten sonra kesin olarak anlamak mümkün değil. Ancak iyi bir gözlemle tahmin edilebilir.
erken gelirse bakirdir ya da erken boşalma sorunu vardır
1 metrenin üzerine işeyebilmesi lazımmış fıskiye gibi 🤣
Doggyde hangi deliğe gireceğini soruyorsa net bakirdir
Ya aşağıdan yukarıya ya da yukarıdan aşağıya doğru yapsın zaten başka seçeneği yok sjh
Bakire olmayanlar, bakir olmayanlari azten buluyor, haklsizlik bunun neresinde?
hayatımda gördüğüm tek meme kulak memesi
😄😄
keşke erkekler de seks yapabilmeleri için ilk önce sünnet olmaları gerekseydi o zaman düğüne bir hafta kala sünnet etseydiler o sorun olmazdı hahahha
Kişi durusse söyler tutuk olur kunusamaz utanır kadına yakladamaz cekimser olur cesaretsiz olur ilişki dediğinde kacar kendine güvensiz olur...
Elim inen dayı eliminen sjhdjs
El yordamı ile diyorsun.
Yeterin artık kayafı bozdunuz iyice bkr de bakire de yok değil de sizene bundan
Kafayı*
Siz mi dikicek siniz?
Bakire olmayana dokunur anca bu konular djdjjd
Parmaklardan
Nasıl yani?
Merak ettim nasıl anlaşılıyor
Tecrübesiz oluşundan tabi ki.
O kendini belli eder :)
Yav bayat yumurta mi bu anlasilmaz