Cinsel Yaşam Partneriniz canınızı yakmak için penisinizi ısırsa ne tepki verirdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Partneriniz seks esnasında bile isteye yani canınızı yakmak için penisinizi ısırsa ne tepki verirdiniz? Güncellemeler+1 yıl Kopartıcak şekilde bir ısırıştan bahsediyorum Güncellemeler+1 yıl Ben kafa göz dalarsınız zannediyordum yanılmışım 😂 Partneriniz canınızı yakmak için penisinizi ısırsa ne tepki verirdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. İntikam alir bende onun vajinasina aynisini yaparim 0 0 Yorumla
byjokerrrrr Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Boyunu uzatmak istiyorsa ısırsın (hafif ısırık hariç sert ısırmadan bahsediyorum) 0 0 Yorumla
BayAlfonzoo Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Oha onun acısı büyük olur bende ona daha büyük bir acı yaşatırım 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kafasına osmanlı tokadını yer, 1 hafta ağzına kaşık bile alamaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Penisimi ondan artık saklardım. Görüşmek bile istemeyebilirim hatta ayrılmak. En değerli varlığım benim. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncellemeyi okudum. Kopartacak şekilde yaparsa sonu kötü olur. Kötü sonla bitmiş bir insan olur. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl popon bi şaplak yer bidaha yapmaya cesaret edemez bukadar 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hafif bir ceza olmadı mı sence de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sert cezayı kaldıracak biriyse sert ceza veririm Yorumla Soran +1 yıl Gönderemezsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanada saplak atarım ama haa Yorumla Soran +1 yıl Atabilirsin asko izin veriyorum sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence beni yakından tanımalısin aşkoo Yorumla
MerakliEgeli Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl koruma moduna geçilir. o an kavga düşünemezsin ki 0 1 Yorumla MerakliEgeli +1 yıl sen mi ısırdın Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Okurken canım yandı gerçekte direkt kapı dışarı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten acıdı mı sikiñ Yorumla ASC007 +1 yıl Dişlerini sökerim uzak dur. d Yorumla Soran +1 yıl Seninkini ısırmaya kıyamam bee Yorumla ASC007 +1 yıl İnsan bindiği dalı keser mi? Shshsjsbshsjsb Yorumla
06Angara_lı Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Sevgilim başını dişlemişti dövecektim nerdeyse 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onu ısırmayın deli misiniz çok fena acıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tm neresini ısırcak 😛 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ucunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oha, Yuh olmaz orası katiyen.Psikopat Yorumla Soran +1 yıl Niye ya deniyim bir kere nolucak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benımkinin ucunu mu ısırcan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deli misin ya Yorumla Soran +1 yıl Of çok nazlısın ya bi kerecik ısırsam ne gibi bir sorun olabilir sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok büyük sorunlar olabilir😛😒😀ne istiyon ucundan Yorumla Soran +1 yıl Bir şey istemiyorum sadece merak ediyorum vericeğin tepkiyi Yorumla Soran +1 yıl Isıriyim mi ısırmiyim mi karar ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tepkiyi tahmin ediyor olmalısın😁😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanki yapacan karar ver diyosun😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hafif olursa tamam ama acitmayacaj 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Detaya bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok sevmem onu hafif isirik olur Yorumla Soran +1 yıl Sever misin veya sevmez misin diye sormuyorum ne tepki verirsin diye soruyorum doğru düzgün oku soruyu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tepkin agir olur al elbiseni kapi orada gule gule daha gelme derim ne olacak? Ondan dedim ya hafif olur diye asiri olmaz Yorumla
Byklas Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Benim yapsa direk ağzına veririm 0 4 Yorumla Byklas +1 yıl Öğle olursa domalip sabaha kadar acısı geçene kadar * Yorumla Soran +1 yıl Öyle daha çok acır ama Yorumla Byklas +1 yıl Ben acı seviyorum Yorumla Byklas +1 yıl Sert şekilde devam acısı geçene kadar Yorumla
wendettaaa Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Yapmasındaki amaç ney? 0 1 Yorumla wendettaaa +1 yıl Tokadı koydum mu oturturum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İşin sonunda öper durur ısırdığı şeyi 😂 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kopartacak şekilde o haltı yaparsa memintolarından aynı şekil uyarırım 😂😂 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Büyük olay çıkar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Max ne yaparsın ki Yorumla Donfalcone +1 yıl Bi bilsen Yorumla Soran +1 yıl Söylede bilim asko Yorumla Donfalcone +1 yıl Buraya yazılacak şeyler değil boş ver 😂 Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Döverim 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tokadı yapıştırırım 0 0 Yorumla
HARME_000 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Yaptn mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama yapmayı düşünüyorum Yorumla HARME_000 +1 yıl Yap öyle arzun varsa Yorumla HARME_000 +1 yıl Tüyo istrsenn gel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şaplak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sadece bununla mı kalırsın cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O an görür 😂 Yorumla Soran +1 yıl Şiddet falan gösterir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altakiyle tokat en fazla😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
İntikam alir bende onun vajinasina aynisini yaparim
Boyunu uzatmak istiyorsa ısırsın (hafif ısırık hariç sert ısırmadan bahsediyorum)
Oha onun acısı büyük olur bende ona daha büyük bir acı yaşatırım
Kafasına osmanlı tokadını yer, 1 hafta ağzına kaşık bile alamaz.
Penisimi ondan artık saklardım. Görüşmek bile istemeyebilirim hatta ayrılmak. En değerli varlığım benim.
Güncellemeyi okudum. Kopartacak şekilde yaparsa sonu kötü olur. Kötü sonla bitmiş bir insan olur.
popon bi şaplak yer bidaha yapmaya cesaret edemez bukadar
Hafif bir ceza olmadı mı sence de
Sert cezayı kaldıracak biriyse sert ceza veririm
Gönderemezsin
Neden
Sanada saplak atarım ama haa
Atabilirsin asko izin veriyorum sana
Bence beni yakından tanımalısin aşkoo
koruma moduna geçilir. o an kavga düşünemezsin ki
sen mi ısırdın
Okurken canım yandı gerçekte direkt kapı dışarı
Gerçekten acıdı mı sikiñ
Dişlerini sökerim uzak dur. d
Seninkini ısırmaya kıyamam bee
İnsan bindiği dalı keser mi? Shshsjsbshsjsb
Yo kltorsini koparırım
Bende onu ısırırım canini yakarim
Sevgilim başını dişlemişti dövecektim nerdeyse
Bende onun poposunu ısırırım 😊
Onu ısırmayın deli misiniz çok fena acıyor
Tm neresini ısırcak
😛
Ucunu
Oha, Yuh olmaz orası katiyen.
Psikopat
Niye ya deniyim bir kere nolucak
Benımkinin ucunu mu ısırcan
Deli misin ya
Of çok nazlısın ya bi kerecik ısırsam ne gibi bir sorun olabilir sanki
Cok büyük sorunlar olabilir😛😒😀ne istiyon ucundan
Bir şey istemiyorum sadece merak ediyorum vericeğin tepkiyi
Isıriyim mi ısırmiyim mi karar ver
Tepkiyi tahmin ediyor olmalısın😁😒
Sanki yapacan karar ver diyosun😀
Hafif olursa tamam ama acitmayacaj
Detaya bak
Yok sevmem onu hafif isirik olur
Sever misin veya sevmez misin diye sormuyorum ne tepki verirsin diye soruyorum doğru düzgün oku soruyu
Tepkin agir olur al elbiseni kapi orada gule gule daha gelme derim ne olacak? Ondan dedim ya hafif olur diye asiri olmaz
he ben yapıyorum daha çok hoşuna gidiyor
Benim yapsa direk ağzına veririm
Öğle olursa domalip sabaha kadar acısı geçene kadar *
Öyle daha çok acır ama
Ben acı seviyorum
Sert şekilde devam acısı geçene kadar
En. çok sevdiğim şey
Yapmasındaki amaç ney?
Tokadı koydum mu oturturum
İşin sonunda öper durur ısırdığı şeyi 😂
Kopartacak şekilde o haltı yaparsa memintolarından aynı şekil uyarırım 😂😂
Büyük olay çıkar