Hoşlanmaktan nasıl vazgeçerim?

Biri var.. Kendisiyle üç haftadır arkadaşça konuşuyoruz. İki yıllık toksik ilişkimden sonra onunla konuşmaya başladım. Benden 6 yaş küçük (ben kızım). Beraber bilgisayar oyunları oynamaya başladık, zaten sadece internet üzerinden iletişim kurduk şuana kadar. Uzun süre kimseden hoşlanmam zannediyordum ama öyle olmadı. Kendisinden çok hoşlanmaya başladım. Eski sevgilimin acısını çekerim diye düşünürken sürekli bu çocuktan mesaj bekler oldum. Hem benden küçük, hem çok meşgul bir insan ama iki güzel söz söylediğinde aşırı hoşuma gidiyor. Biraz da flörtöz kendisi farkındayım. Bilmiyorum yani gerçekten. Benden altı yaş küçük birinden neden hoşlanıyorum ki? Asla ama asla o amaçla konuşmaya başlamadım ama şimdi sürekli aklımda, sürekli onunla vakit geçirmek istiyorum. Ayrıca cinsel olarak daha önce hissetmediğim şeyleri onunla konuşurken hissediyorum. Eski sevgilim libidomun düşük olduğunu söylerdi ve gerçekten de eski sevgilimle konuşurken böyle şeyler hissetmezdim. Ama şimdi farklı. Sapık değilim. İlgiye aç da değilim. Ama korkuyorum. Çok hoş biri ve büyük ihtimalle benimle öylesine konuşuyor. Bana değer veriyor gibi davranıyor ama zaten kim olsa öyle davranırdı belki de ben fazla anlam yüklüyorum. Beni kırmasından ya da benden soğumasından çok korkuyorum. Belki başından beri hiç ısınmadı bilmiyorum. hiçbir fikrim yok. Kısacası korkuyorum ve bu hislerimden kurtulmak istiyorum. Gerçekten panik halindeyim. Ne yapmalıyım?

Hoşlanmaktan nasıl vazgeçerim?