Et bıraktığımdan beri vejeteryan beslendigimden beri libido düşüklüğü mastürbasyon isteği yok oldu et tüketimi cinselliği tetikliyor ve zararları var etin sadece o değil daha pozitifim ve enerjigim evimden dışarı çıkmayan ben aktifim sosyal hayatım var vegan insanlar hakliymis
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Vejeteryan olan birisi hayvansal gıdalar almadan da yeterli proteinleri alınabileceğini dağa çıkarak ispatlamak istemişti ve sonucunda ölmüştü.
Yeterli proteinli bitkisel beslenmemistir 100 yaşında vegan olup yaşayan var
Yav he he
İnanmasan inanma be fikrimi söyledim ayrıca böyle mutluyum ve buna inanıyorum
İnanmıyorum zaten. Sen hiç hayvansal gıda almayıpta yapılı birisini gördün mü? Göremezsin çünkü yok öyle bir şey. Hem cinsel istekte sağlıklı insan belirtisidir
Cinsel isteğin fazlası da zarar yalnız mastürbasyon yapmanın da zararlarıni araştırabilirsin
Mastürbasyon yap diyen olmadı ki 😂
Bak et insanı vahşileştirir bu doğru elbette ama et , süt, yumurta vs gibi protein depoları olmadan da yeterli beslenmeyi sağlanmaz. Ve et yemek bir bakıma hayvanın korkusunuda almak gibi.
Ne ilgisi var ya yemek ciddi keyif veriyor ne zaman diyetteysem mutsuzum ve zayıfken de depresif biriydim
Et ile ilgili dedim diyet ile et ne alaka 🤔
Veganlar sebze ağirlıkli besleniyor ve diyet gibi resmen et enerji verir bırakin bu safsataları
Soya, yeşil mercimek, nohut onlarlarida yer en yüksek protein kaynağıdır :) sadece sebze ve meyve yemiyor kurubaklagilde yiyor bilmeni isterim bu benim fikrim ister uy ister uyma ben böyle çok mutluyum :) ayrıca böyle daha sağlıklı olduğuna inaniyorum
Saglıksız beslendim ve kilo aldım sert cıktığım icin özür ama et ten vazgeçemem sanirım
Nohut hazır haslanmiş alıp firinda çıtır yapip salatasını yiyorum diyetteyim ve yumurta et büyük kurtaricım sen mutluysan no problen
Ben mutluyum yeşil mercimek ile veya köfte yapıyorum ya da yulaf ile pizza etsiz tabi et yerine mantar filan koyuyorum bende yeni başladım vejeteryanliga zaten 15 20 gün oldu keşke önceden baslasaydim dedim
Yulaf yiyorum ben de at gibi her sabah omlet yapiyorum 😪 yeni yeni salata yeşillik olayina basladım şu kilolar gitse ah
Bende bir ara kilo almıştım gluten kilo aldırıyor gluteni kesince zayıfladım
Ne yiyeyim dikkat ediyorum ama hergun yesillik yulaf baydı farklı tarifler alayım mutlu edersin
He o yüzden kırmızı renk seksi geliyor gözüme
Ben 2-3 günde bi yiyorum kırmızı et. Onun dışında tavuk
hahaha protein yok lan beyniniz gelişmiyor beyniniz gelişmediği için böyle saçmalıyorsunuz işte xD
Beyin kimde olmadigi belli sadece et içinde protein yoktur soya, bezelye, badem, mercimektede vardır arastirmani tavsiye ederim bende beyin olduğu kesin ama senin cahil olduğun yazından anlaşılıyor :) elinde Google amca var ya da hiç fen ve teknoloji hocan protein nelerde olduğunu söylemedi mi ilkokul 4 sınıftan itibaren okula başlayabilirsin
herkes aksi yorum yapmış herkesle tartışmaya girmişsin bi sen haklısın ot gibi olmuşsun cidden oduna ne anlatıyorum :D
Daha proteinin ne olduğunu bilmiyorsun bana gelmişsin 😬beynin gelişmemiş ot gibisin diyorsun sen önce öğren bu cahiliginle sonra bana yaz olur mu fen ve teknoloji öğretmenine benden selam söyle olur mu dersi iyi anlatmadigi için sana
:D direk laf sokup tartışma havasına girmişsin bak et yemeye yemeye kavgacı bir yobaz haline dönmüşsün
Sen et yemişsin ama :) protein ne olduğunu öğrenememissin işte etin zararlı olduğunu birkez senden daha iyi öğrenmiş oldum
:D 17 yaşındaki ergenden tavsiyeler
Kasları besler güç verir cinselliğe alakası yoktur. Ot yediğin için ot gibi olmuşun sen için kurumuş 😂😂😂
Kasları beslenmesi için et yenmesine gerek yok :) arastirmani tavsiye ederim ben böyle mutluyum
En önemlisi et değişik banane araştırmalardan
Banane araştırmalari diyerek zaten :) ilimi bilimi reddetiyorsun
Etten başka fayda eden yok tozlar haricinde otta protein mi var çok sanki
Evet kırmızı et libidoyu arttırıyor.
Ama memnun musun halindenÇ
Böyle daha iyiyim mutluyum keşke önceden hiç et yemeseydim diyorum
Ama cinsellikte hayata anlam katıyor.
Gereksiz bence cinselik ondan başka daha önemli şeyler var hayata
Para gibi evet
Senin düşünce :) saygı duyarim
Bende seks yapamayacağımdan endişeleniyorum saçma mı bu endişe
Hadi ya. O
Bilmiyordum. Enteresan bir bilgi.
Vegan insanlara bak bir hep mutlu neseliler birde et yiyen insanlara bak 🙃
Peki cinsellik olmadan mutlu olmalarını nasıl açıklayacaksınız
Cinselliğin ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum gerek olduğunu da
Bu konuda sana katılmıyorum. Bütün psikoloji kuramlarının temelinde cinsel haz vardır. Yok sayarak mutlu olmak biraz hayal geldi bana
veganların nesli tükenirmi o zaman yani
Az önce mangal yaptım, eyvah
Hergun yiyoruz demek ondan
Azaltmani öneririm 🙃
Şu an baya yuksek spor yaptığım icin mecbur yiyorum
Et sevmeyip yemeyip yine de isteği varsa?
Afferin daha senin gibiler çokken lazım