Cinsel Yaşam İlişkilerin temelinde beğenmek mi yoksa beğenilmek mi yatar? Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İlişkilerin temelinde beğenmek mi yoksa beğenilmek mi yatar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Beğenilmek geçer. 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl İkiside önemlidirler ama daha çok sadakat, saygı önemli. 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Beğenilmek diye bir düşüncem yok. Beğendiysem ya benim olur, ya da bir daha beni göremez. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Anlamak ve anlaşılmak yatar bence. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Beğenmek 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Genelde doyuma ulaşacağını hissetmek vardır... 0 0 Yorumla
Britneycomesback Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl beğenmediğim beğense ne işe yarar ki? 0 0 Yorumla
cennetkushu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Her ikiside 2 14 Yorumla Murat_Dmr +1 yıl Ama sen daha çok beğenilen tarafsın diye ufak bir tahminim var , tutturdum mu acaba :) @cennetkushu Yorumla cennetkushu +1 yıl Evet tutturdun Yorumla Murat_Dmr +1 yıl Beğenme kriterin ya da seviyen high level değil mi :) Yorumla cennetkushu +1 yıl Sence? Yorumla Murat_Dmr +1 yıl Bence high ama sadece tip önemli değil, profili de önemli olmalı karşındakinin senin açından? Doğru mudur? Yorumla cennetkushu +1 yıl Evet biraz öyle ama çokta takılmam buna Yorumla Murat_Dmr +1 yıl Zeki bir kızsın hatta her erkeği korkutacak kadar Yorumla cennetkushu +1 yıl Niye korkarsın Yorumla Murat_Dmr +1 yıl Yo ben değil, genel manada öyle söyledim. Zeki kadın yönetir yönetilemez denir ya hani, o yüzden Yorumla cennetkushu +1 yıl Hmm doğruu Yorumla Murat_Dmr +1 yıl Bana dm şansı verir misin? Yorumla cennetkushu +1 yıl Okay Yorumla Клвдияивановна +1 yıl Peki rica etsem arkadaş olarak bana da verir misin bir dm şansı sohbetin güzel birine benziyon ☺️☺️🙏🙏 Yorumla cennetkushu +1 yıl Olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beğenilmek geçer.
İkiside önemlidirler ama daha çok sadakat, saygı önemli.
Beğenilmek diye bir düşüncem yok. Beğendiysem ya benim olur, ya da bir daha beni göremez.
Karşılıklı beğeni her daim önemli...
Anlamak ve anlaşılmak yatar bence.
Beğenmek
Genelde doyuma ulaşacağını hissetmek vardır...
beğenmediğim beğense ne işe yarar ki?
Her ikiside
Ama sen daha çok beğenilen tarafsın diye ufak bir tahminim var , tutturdum mu acaba :) @cennetkushu
Evet tutturdun
Beğenme kriterin ya da seviyen high level değil mi :)
Sence?
Bence high ama sadece tip önemli değil, profili de önemli olmalı karşındakinin senin açından? Doğru mudur?
Evet biraz öyle ama çokta takılmam buna
Zeki bir kızsın hatta her erkeği korkutacak kadar
Niye korkarsın
Yo ben değil, genel manada öyle söyledim. Zeki kadın yönetir yönetilemez denir ya hani, o yüzden
Hmm doğruu
Bana dm şansı verir misin?
Okay
Peki rica etsem arkadaş olarak bana da verir misin bir dm şansı sohbetin güzel birine benziyon ☺️☺️🙏🙏
Olur
Begenilmek
Beğenilmek
İkiside
Seks yatar
sadakat